From the worl'ds most informed nation

Mustafa Hussain mustafa.hussain at WEBSPEED.DK
Sun Jul 5 20:44:09 UTC 2009


 
Dear All,
With apologies for those who do not read Danish.
Just to provide a glimpse into, how islamophobia and racism has become the hegemonic discourse in Danish politics and public debate;
1) A traditionally leftist newspaper, Information, of Denmark wrote an appeal to raise the world opinion about Burlsconi governments' strategi to cope with the pressure of illegal immigration from Africa. As soon as the appeal was published, a host of readers began swarming the newspaper's with anti-Muslim propaganda. 
Please see this link. 
Appel mod racelovenes genindførsel i Europa ( Link: www.information.dk)
BY Andrea Camilleri, Antonio Tabucchi, Dacia Mariani, Dario Fo og Franca Rame | 4. Juli 2009 | Kommentarer (33)
Berlusconi-regeringen har med borgernes sikkerhed som påskud i går indført diskriminatoriske regler i forhold til indvandrere, hvis lige man ikke har set i Europa siden racelovenes tid.

 
2) A government-friendly Conservative newspaper, Berlingske Tidende (se below) presented a blog by the parliamentary sposkesperson of the Liberal on Foreign Affairs, the governing party of Denmark, MP Soerne Pind, in which he indirectly endorses a nationalistic propaganda by the The Rockeres (an organised criminal gang) to rise gainst their rivals, criminal gangs dominated by minority ethnic youth, in which the latter are called jackals and cowards and are made focus of a national oprising against them.
Also this message is bombraded with anti- Muslim hate by the readership of the paper - as if in Danish populist perception, any illegal immigrant or a criminal is an epitome of Muslim Culture. Thers is a whole lot of useful material in these blogs for any potential scholar of modern racism.
The Danish media and politicians, generally speaking, otherwise love to boast, that the Danes are the most knowleged and informed nation of the world. Read these public messages with care, if you have the time for it, and judge for yourselves.
Bon apetit !
Best regards
Mustafa Hussain
Copenhagen.

Hvad nu hvis Jønke har ret?


Af Søren Pind
Søndag den 5. juli 2009 kl. 09:52 

Kan en dømt rovmorder, hvem mange opfatter som psykopat, have ret?

Det har været debatteret, efter rockerklubben Hells Angels offentliggjorde det såkaldte Sjakal-manifest. Heri tilkendegives og beskrives og tegnes et billede af nogle mennesker - betegnet sjakaler - der opfører sig voldeligt, truende og nederdrægtigt. Nogle mennesker, som, forstår man, Hells Angels nu vil reagere imod.

Jeg vil i dette indlæg springe alle mellemregningerne over. For jeg er ligeglad med, hvem "man" er, når man siger noget - jeg vil bedømme udtalelserne, ikke afsenderen. Jeg er også godt klar over, at der er flere årsager til, Hells Angels med ét udtrykker sig ideologisk. På den anden side er det ikke uset. I slutningen af 60erne brugte bl.a. politiet i Los Angeles (LAPD) at lade rockere slippe igennem politikæderne, og overfalde "hippier", som rockerne dengang heller ikke brød sig meget om.

Så jeg gider ikke forholde mig til mellemregningerne. Jeg vil hellere forholde mig direkte til det beskrevne. Og alt i alt må jeg - desværre - sige, at beskrivelsen ikke er meget af vejen. Så meget desto værre.

At et sådant udsagn fra en sådan sammenslutning kan få en sådan appel siger flere ting:

For det første er det djævelsk velskrevet. Der er en dyb appel i skrivelsen. Det er ikke underbegavede, simple mennesker, der har forfattet dette kampskrift. Men folk, der ved, hvad der rammer. Og hvordan.

For det andet er det udtryk for myndighedernes totale fallit. Jeg vil gentage det: Denne udvikling har jeg forudsagt i årevis - omfanget havde jeg dog trods alt ikke forestillet mig: At vi i 2009 skulle se rockere og mordere præsentere sig som samfundets beskyttere er forfærdende. Politi-ledelsen i særligt København har i årevis ment, man kunne snakke sig til rette. Og kunne undertrykke det virkelige rå billede. Well - i dag høster vi frugterne. Og de er ikke appetitlige.

I den mere kuriøse side så vi forleden, at en guldsmed, der var blevet overfaldet, havde lagt en videooptagelse ud af sine overfaldsmænd, og nu er blevet straffet med bøde. Er det egentlig mærkeligt, at flere og flere mærker magtesløsheden på nærmeste hold, når de hører hvad dem, der burde beskytte dem - politiet - siger offentligt, og samtidig ser en betændt skikkelse som Jønke optræde som samfundets vogter? Og er det mærkeligt, at flere og flere reagerer ved at ville kunne forsvare sig selv, skulle det blive nødvendigt?

For mig er det her sørgelige og nedslående konstateringer - men jeg synes, det er svært at bebrejde almindelige borgere. Jeg savner det land, og den plakat der hang i mit barndoms-udlandshjem, af ænderne der blev fulgt over gaden. Og jeg kan se, at de der burde forsvare det ikke gør det. Men fornægter kendsgerningerne.

I går lagde jeg følgende tekst ud som en note på min facebook-side:

"I går sad jeg med en af dansk politiks hotshots. Han var bekymret, han der altid havde haft en humanistisk indstilling til tingene - hans teenage-søn var blevet "racist".Sønnen havde lært at tale på den "rigtige måde", som han fortalte. Slog en utilpasset indvandrerdreng ham på skulderen svarede han ikke "hvad f. bilder du dig det - eller av, det gør ondt". Nej, han svarede: "Undskyld jeg stod her". Det var sket så ofte, så han havde lært at agere, så han ikke fik problemer.Han tilføjede samtidig, at det jo var velkendt, at drenge på 15-17 år ikke længere holdt fester i deres hjem - ikke engang i Gentofte, som han sagde. For der kom altid et par unge med indvandrerbaggrund, og krævede adgang til festen. Afslog man, vendte de kort efter tilbage med en masse, og hærgede og ødelagde både fest og hus.

Jeg kiggede på ham, og bemærkede, at det havde jeg meget svært ved at tro var sandt. Men han insisterede. Jeg synes, den slags ting har bedst af at komme ud i lyset. Selv har jeg i årevis advaret mod denne udvikling. Der er ingen tvivl om, at Jønke med sin retorik for tiden rammer mange - yngre - mennesker. Det her kan være en af årsagerne. Min gode ven bemærkede tørt, at om få år hyrer selv sådan nogen som os sådan nogen som Jønke til at passe på vores fester.

Jeg vil derfor gerne vide: Er der nogen her på facebook, der har personlige oplevelser af denne karakter? Er det her rigtigt? Fri mig venligst for jeg har hørt af en som har hørt om en. Jeg spørger, om nogen af min næsten 3.500 venner her på facebook selv - personligt - har oplevet lignende ting. I bekræftende fald, så fortæl det her. Der er brug for at myterne bliver slået ihjel eller at vi får gjort noget ved dem. Jeg lover at rejse sagerne politisk, hvis de holder vand".

For mig er det en forstemmende og sørgelige erkendelse, at jeg aldrig før på min facebook har fået så mange reaktioner på et indlæg. Med konkrete historier. Menneskeskæbner. Der tegner et klart og entydigt billede.

Der er aldrig for sent at ændre ting. I politik findes der kun halvlege - kampen er aldrig slut. Jeg har selv her og i det her oplæg, jeg blev bedt om at udarbejde for Venstre og som blev stærkt kritiseret, angivet, hvad jeg synes, der skal til. Men jeg må også indrømme, at det i lang tid har været op ad bakke. Sidst, jeg gik ud med en kritik af de bestående tilstande, var efter urolighederne hvor København blev sat i brand. Det var ikke et særlig behageligt forløb. Siden er nogle af de politikere, der stærkest kritiserede mig, blevet klogere. Men lige lidt har det hjulpet.

Det er tid at tage skeen i den anden hånd. Jeg vil f.. ikke leve i en verden, hvor jeg, når mine drenge når skelsår og alder, og skal holde fester med ligesindede, skal ringe efter Jønke. Hell no. Ikke i hundrede år. Så jeg insisterer: Kom nu - hvis mine tanker om hvad der skal til ikke virker, jamen så kom med noget andet - personligt tror jeg dog ikke, der er anden vej. Retsordenen må genetableres. Og angsten for at det er nødvendigt at gribe til selvtægt og bevæbning må fjernes. Punktum.

UPDATE: Har lige haft et kæmpeskænderi med Ritzau. Dette det førende nyhedsbureau i Danmark mener, at når jeg har skrevet, at "At vi i 2009 skulle se rockere og mordere træde frem som samfundets beskyttere er forfærdende" er det samme som "Rockere er samfundets beskyttere". Det er jeg rasende over. Mediet har samtidig krænket min og berlingskes ejendomsret ved at undlade at henvise til kilden og samtidig citeret forkert. Men i sådan en situation er politikere magtesløse. Det er ikke første gang Ritzau har præsteret at opføre sig sådan. Også under urolighederne i 2008 blev mine synspunkter forvredet, og gjort til et generelt angreb på politiet, skønt det var politiledelsen, jeg skosede. Det udløst så i øvrigt en lang række ubehagelige reaktioner. Jeg har nu valgt at præcisere min tekst, skønt det burde være unødvendigt - ikke mindst når man læser indlægget i sin helhed - og skrive "præsentere sig som samfundets forsvarere" i stedet.

Det er svært at udlede andet, end at der også på Ritzau er tydelige hang til at leve op til de afstemninger på journalisthøjskolen, hvor Enhedslisten og SF kan danne regering alene.


355 kommentarer RSS feed


 1.. Søren Højlund Carlsen 
 5. juli 2009 kl. 10:26 
 Kære Søren 

 Du kører ud af den forkerte tangent, når du lakonisk skriver: "I slutningen af 60erne brugte bl.a. politiet i Los Angeles (LAPD) at lade rockere slippe igennem politikæderne, og overfalde "hippier", som rockerne dengang heller ikke brød sig meget om." 

 Som om, at du konstatere, at det så ville være i orden her i 2009, hvor hippierne så bare er skiftet ud med banderne. Selvfølgelig ville det ikke være i orden og enhver antydning af berettigelse af rockere og deres manifest, som dit indlæg hælder til, er den forkerte vej at gå. Jeg forstår udmærket din frustration og din politiske afmagt, men hvis den afmagt begynder, at tage karakter af en accept af dybt kriminelle rockere og morderes adfærd og tekster, så er vi ikke bedre end dem du gerne vil bekæmpe. 

 Jeg kan ikke dele personlige oplevelser, som dem du oplever på Facebook. Dog oplevede jeg forleden noget ganske sigende for det her problem. Min søn og jeg var på en legeplads ved en boligblok, hvor to "2G'er kommer kørende på en knallert og går ind i ejendommen. Min søn, der elsker alt med motor, vil gerne over og se knallerten, der står med tændt motor. Så det gør han, med mig efter. På vej derover kommer de to gutter ud og spørger henvendt til mig og meget truende: "Hvad glor du på.?" Jeg siger som sandt er, at min søn var nysgerig omkring deres knallert og jeg var på vej efter ham, så han ikke pillede. "Nå for fanden", var reaktionen. "Jamen han skulle da bare komme og kigge". Så det gjorde han, mens gutterne beklagede, deres udråb og fortalte, at de altid bliver mødt med skepsis og mistænkelige blikke, og derfor var nået et punkt, hvor de bare fejede folk af med "Hvad glor du på". Jeg sagde, at det jo gik begge vej og, hvis de var lidt mere venlige, så kunne de være de mødte det samme. Jeg tror nu ikke min morale om, at karma går begge vej, gjorde nogen forskel, da de kørte, men gutterne var ganske søde og flinke. 

 Den oplevelse understregede, at der i denne debat er to helt store problemer, som - hvis vi kan overkomme dem - er et langt stykke af vejen mod en løsning. 

 1) Hvordan samfundet møder indvandrere og efterkommerne af dem og 2) Hvordan de møder os. De to ting er uløseligt forbundet af hinanden og dybest set kan du spore integrationsproblemet tilbage til de to spørgsmål. 

 Men det er en anden snak. Jeg har ikke svaret på problemerne med banderne og rockerne i København. Men jeg ved, at man ikke finder det i et rockermanifest og slet ikke i en efterfølgende retfærdiggørelse af manifestet. Så lav et nyt indlæg Søren, hvor du starter forfra uden, at tage udgangspunkt i et manifest fra kriminelle mordere, der ikke skal have en stemme i den her debat.

 2.. Thomas H Jensen 
 5. juli 2009 kl. 10:29 
 Jeg tror det første der skal til i din verden Søren er lidt begrebsafklaring.

 Du refererer hele tiden til problemer med invandrerunge, og i dit link om løsninger handler det igen om indvandrerbander :"Indvandrerbander følger efter og har medvirket til, at København - særlig Nørrebro - stod i flammer".

 Jeg tror de fleste af os der husker urolighederne omkring bla ungdomshuset har accepteret, at urostifterne var pæredanske.

 En anden interessant detalje er jo, at den ene side i den verserende bandekrig jo er Hells Angels og AK81 - som jo også er danskere.

 Hvis vi nu allesammen accepterer, at en endog stor del af problemerne skyldes etniske danskere så kunne det jo være, at vi skulle stoppe med at fokusere ensidigt på indvandrerbander som det altoverskyggende problem.

 For den familie på Nørrebro der har fået skudt ind gennem vinduerne føler sig vel næpppe hverken mere eller mindre trygge afhængigt af om gerningsmanden hedder Morten eller Muhammed vel?

 En anden ting der sikkert ville hjælpe enormt er at vore regeringsbærende politikere tager et reelt ansvar for den situation vi står i, i stedet for blot igen og igen at skyde skylden på politiet og socialdemokraterne.

 Se blot på hvordan politiets ressourcer er blevet brugt gennem de seneste mange år:

 1) En Christiania indstats hvis resultat jvf mange kilder i politiet slet ikke står mål med indsatsen.

 2) Mere politi på gaderne som binder politiets ressourcer til at være mere synlige overalt i gadebilledet i stedet for at fokusere på de områder hvor en indsats kunne give et reelt resultat.

 3) Præsidentbesøg, Miljøkonferencer, EU topmøder osv der også binder en masse politiressourcer - vel at mærke ressourcer der skal tages fra politiets øvrige arbejde.

 4) En nærmest latterligt dårligt gennemført politireform der har kastet politiet ud i et hidtil uset kaos.

 5) En regering som i stedet for at bakke om om og støtte politiet, hvad de har brug for, har mere travlt med at skubbe skylden for deres egne fejl over på politiet.

 Man kan følge denne liste op med at nævne, at regeringen absolut ikke har fokuseret på at styrke samarbejdet mellem politiet, kommunerne og de sociale myndigheder. Den slags ville jo kræve ekstra ressourcer, og det er tilsyneladende reserveret til at overbetale privathospitalerne for deres ydelser. 

 Som du selv skriver i din blog så er det aldrig for sent at ændre politik. Det første vi har brug for er en regering der rent faktisk påtager sig sit ansvar og er loyal overfor den politiledelse den skal samarbejde med.

 Hvornår tror du vi får det? I denne valgperiode? Eller skal vi vente på et regeringsskifte efter næste valg?

 3.. Helle Helle 
 5. juli 2009 kl. 10:41 
 Jønke har IKKE den danske befolkning bag sig.

 Tag alle rockerne, banderne og alle indvandre
 bander, sejl dem ud på en øde ø, kun med vand, ingen mad, ingen våben, måske en tandbørste, og lad dem så kæmpe mand mod mand med deres næver, blvier de sultne må de fange sig en fisk, de må bruge deres energi til noget andet og de skal IKKE have lov at returnere før alle kan opføre sig ordentligt og finde ud af at alle ahrr et til at være i DK.
 Herudover skal deres narko marked beslaglægges.
 Fortæstter deres skyderier må de der gør turen igennem igen.

 4.. Shannon Cell 
 5. juli 2009 kl. 10:48 
 Thomas H. Jensen >>> Det er veldokumenteret, at indvandrer grupper under uroen omkring ungdomshuset, begik hærværk mod butikker ejet af danskere eller af kæder. Flere af disse butikker blev stort set tømt.
 Jeg må dog medgive, at den yderste venstrefløj, der ihovedsagen er danske, står for en særlig stor del af den mængde hærværk og ødelæggelse vi ser.
 Senest kan man blot se på hærværket af valgplakater, alle borgerlige valgplakater blev stortset fjernet og destrueret i visse kvarterer i København. - Men det er jo bare et anslag mod demokratiet, men hva' de gamle "stasi- og KGB spioner" Aaen, Sohn og Søvndal klager vel næppe.

 5.. Martin Nielsen 
 5. juli 2009 kl. 10:50 
 Politiet har pistoler men bruger dem aldrig - DET er et af problemerne. Om folk kaster brosten eller brandbomber efter dem - de gør intet. Skyyyd!!!

 6.. Shannon Cell 
 5. juli 2009 kl. 10:53 
 Helle Helle >>>> Problemet er jo lige netop som Søren Pind skitserer, Jønke har rent faktisk fat i den lange ende. Om man så kan lide det eller ej. Det ved de fleste danskere godt, ihvertfald dem der har kontakt til virkeligheden.
 Men personligt, vil jeg som du, næppe kaste min sympati efter en kriminel gruppering.

 7.. Eric Buur 
 5. juli 2009 kl. 10:54 
 De klapper deres små fede socialistnæver.

 8.. Søren Pind 
 5. juli 2009 kl. 10:54 
 @Søren: Jamen jeg taler ikke imod, man skal møde hinanden med respekt. Min oplevelse af det der foregår er bare, at det du taler om, ikke er den generelle virkelighed for de utilpassede unge. Mistænksomhed kommer ikke af sig selv. Som du også kan se af de tonsvis af konkrete eksempler, der fremgår af min facebook-side. I øvrigt understøtter jeg på ingen måde rockerne - heller ikke hvad det amerikanske politi gjorde i slut-tresserne. Det skal man vist læse mit indlæg helt særligt for at få ud af. Jeg arugmentere netop for det skamfulde og samfundsødelæggende i, at de ansvarlige myndigheder har bragt os derhen, hvor der overhovedet er plads til sådanne tilkendegivelser fra nogle af de mest kriminelle vi har i dette samfund. Det er forfærdende. 

 @Thomas: Politireform? manglende ressoucer? Jeg kan kun sige, at jeg dels igennem mit borgmesterembede fra 1998- 2006 var i nær berøring med Københavns Politi. Det var ikke anderledes før politireformen. Dels har den næsten ikke påvirket Københavns Politi. Dels har regeringen gang på gang udbetalt ekstra midler til politiet. Senest en halv milliard. Den holder ikke, dit forsvar for politiledelsen. Men fred være med det. Det er jo din egen sag. 

 @Helle: Nej, selvfølgeligt har personen Jønke ikke befolkningen bag sig. Men det forhindrer ikke, at der er adskillige bare i min omgangskreds, der har sagt, at han har ramt problemstillingen lige bagi. At benægte det er farligt, er absurd.

 9.. Henrik Possing 
 5. juli 2009 kl. 11:02 
 Normalt er du altid forud for din tid, Søren, men denne gang har du ventet med din reaktion og tydeligvis tænkt den igennem. Det klæder dig og indholdet af dine visioner. Dine tanker er meget tæt op ad mange andres (og mine), som rumsterer mere og mere i den daglige optræden.
 Det er rigtigt, at vort politi - især i København - har haft travlt hos spindoktoren, men problemet ligger hos domstolene, der gang på gang udviser fatal mangel på rettidig omhu. Senest da skytset rettedes mod domstolene med legitim kritik, så vi tydeligt, at her sad en indspist flok 68'ere, som isolerede sig fra virkeligheden og fastholdt deres magt over os andre uvidende. Politiet er hæmmet i deres virke af en retspraksis, der ikke tillader konsekvent indgriben uden forudgående kendelse (læs: offentliggørelse). Og når det så endelig lykkes at fange en "sjakal" med poterne i hønsegården, er der altid en domstol, der kræver en blotlæggelse af hele forløbet, der sikkert viser, at en eller anden betjent har sagt eller gjort noget meget slemt, som absolut ikke kan tillades, hvorved forholdet lander i pressen, der så sælger et par aviser ekstra ved at flytte fokus, så den stakkels "sjakal" pludselig fremstår som en nuttet hundehvalp, der bare var "gået forkert".
 Så ja, Jønke har ret, men nej, vi skal ikke ringe efter ham og hans lige, når vi holder fest. Vi skal glemme den politiske korrekthed og kalde en spade for en spade i hverdagen. Vi skal ikke tolerere truslerne og voldsregimet fra utilpassede rødder, hvadenten de er lyserøde eller brune. Lad os få Kaj Vittrup ind i den operative ledelse i politiet herhjemme og fortsæt endelig Al Capone projektet, men husk dog også lige at opretholde fokus på domstolene og give dem et politisk modspil efter hver slatten dom.

 10.. Kristian Andersen 
 5. juli 2009 kl. 11:03 
 Hvad nu hvis du og adre Politikere stoppede med at Glorifisere en voldspsykopat og istedtet spærede ham og hans venner inde for al den kriminalitet de begår dagligt? Og hvad nu hvis du og andre politikere ville stoppe jeres hetz mod invandrerne og istedet koncentrerer jeg om bla. den økonomiske krise vi befinder os i. En krise som jer i regeringen på det groveste ignorerer!

 Eller skal Jønke & Co. inviteres indenfor på Borgen til en kop Kaffe? 

 At i overhovedet lytter til Jønke siger meget om jeres personer!

 11.. Kristian Andersen 
 5. juli 2009 kl. 11:08 
 Sjovt er det også, at de "utilpassede" unge får hele skylden for bandekrigen når fakta er, at det netop er Jønke & Co. der gang på gang optrapper den bandekrig med alle midler (bla. likvideringer). Men nej i vil hellere holde med en psykopatisk morder end indrømme at i ikke er farveblinde!

 12.. Søren Pind 
 5. juli 2009 kl. 11:19 
 @Kristian: Dine mærkværdige personangreb taler for sig selv. Du kan vist ikke på nogen måde dokumentere, at jeg "holder med" Jønke. Det er en skam at du aldrig kan holde dig til sagen, men altid skal spamme folk, hvis blog du er i komplet uenighed med. Hvorfor i al verden ikke søge en ordentlig dialog i stedet for? Svaret giver sig selv: Fordi du ikke vil forholde dig til problemstillingen. Det kan jeg ikke gøre meget andet ved end at sige, at jeg i sagens natur er frit stillet med hvem jeg gider at have en dialog med.

 13.. ofi reti 
 5. juli 2009 kl. 11:23 
 Tak, Søren Pind:
 Igen er du gået mod strømmen.
 Du er en modig politiker.
 Selvfølgelig har Jønke ret og længere er den ikke.
 Folk der nægter at se virkeligheden er ikke til at diskutere med. Det er som at tale til børn.

 14.. Henrik Possing 
 5. juli 2009 kl. 11:24 
 @Kristian Andersen; "Utilpassede unge" er IKKE kun et udtryk for mennesker med indvandrerbaggrund. Det dækker alle unge, der ikke har fået konsekvent opdragelse og kærlig retvisning hjemmefra og derfor søger den i gadens fællesskab, der netop indeholder disse elementer. Disse grupperinger henter så deres succeser gennem vold og trusler udadtil, fordi det virker for dem. De får den anerkendelse og respekt, de søger og vokser indenfor deres eget fællesskab.
 Vi, der tilhører et langt større fællesskab med skrevne og parlamentarisk opbyggede regler, kommer til kort, fordi vi elsker friheden og anerkender vore pligter i fællesskabet, der jo indebærer, at vi overholder fællesskabet love. Det er to fronter trukket op med hver sit regelsæt, så skal vi lade demokratiet råde eller skal vi gøre som i Iran?

 15.. Børge R. Jensen 
 5. juli 2009 kl. 11:25 
 Opfører de omtalte efterkommere af indvandrere sig ikke meget som de autonome? Politiets adfærd kan have at gøre med, at en velkendt reaktion på anden adfærd er politisk kritik, og politiet i realiteten er underlagt sociale myndigheder i forhold til unge mennesker. De sociale myndigheder er vist præget af en anden kultur, end politiet er. 

 De sociale myndigheder er vist mest præget af en kultur, hvor politiet mødes med mistillid, og fysisk magt erstattes af psykisk magt i et omfang, hvor den strengeste straf nærmest er marginalisering. Desuden er kulturen vist præget af ønsker om konsensus og frygt for stærke følelser, således de, der råber højest, ofte mødes med velvilje. Leflen for kulturel mangfoldighed til tider på bekostning af dansk kultur gør næppe sagen bedre.

 16.. Otto Kjærgaard 
 5. juli 2009 kl. 11:26 
 Søren jeg er så enig med dig i dine synspunkter omkring, at det er på tide, at tage skeen i den anden hånd med hensyn til ballademagerne, så det ser jeg ikke grund til at kommentere.

 Men, jeg finder det højst uacceptabelt, at man bruger hårdkogte kriminelle som Jønke til at føre denne debat, forleden brugte man Riskær til at tale strengere straf til Stein Bagger. Det næste bliver vel, at Peter Lundin skal tale for børns rettigheder og at man genopliver Mao, Hitler, Lenin og Stalin så de kan plædere for menneskerettigheder.

 Det er ansvarlige politikere som dig, der skal tage initiavet i denne debat. 

 Denne debat skal ikke bruges til at pudse glorien på HA og andre kriminelle.

 17.. Søren Pind 
 5. juli 2009 kl. 11:29 
 @Otto: Jeg synes, jeg meget nøje beskriver, at jeg sondrer imellem personen og synspunkterne. At kalde en mand for "rovmorder", "psykopat" og "betændt personlighed" er vist ikke udtryk for at pudse glorien på nogen. 

 Min pointe er faktisk den meget bekymrende, at når det er sådan nogen som ham, folk skal føle sig beskyttet af, er vi langt, langt ude. Det er netop det, jeg vil bekæmpe. Og derfor skriver jeg som jeg gør. Bliver det ikke sagt, bliver der intet gjort.

 Og mht at tage initiativer. Du har fulgt min blog. Du ved nøjagtig, hvad der skete i 2008, da jeg forsøgte mig med et initiativ. Så helt ærligt, den del af din pointe er ikke fair.

 18.. Steffen Nielsen 
 5. juli 2009 kl. 11:33 
 Otto Kjærgaard.

 Hvis Søren Pind har ret i, at beskrivelsen af "sjakalerne" rammer plet, er man så afskåret fra at debattere dette indhold, forbi det er en person som Jønke, der kom først med beskrivelsen?

 19.. M. J. 
 5. juli 2009 kl. 11:37 
 Forleden dag sad vi og grillede i den bagende sol. Alle mente at Sjakalmanifestet ramte hovedet på sømmet!

 Min familie mener, at uanset hvem der har skrevet Sjakalmanifestet, så er indholdet korrekt!

 Venneskaren på Facebook siger, at de ikke selv kunne have skrevet det bedre!

 Og på det sidste kursus jeg var på mente alle dem jeg talte med, at lige netop den agressive adfærd, der blev beskrevet i Sjakalmanifestet, var årsagen til, at især islam-tilhængerne havde et dårligt ry!

 Så JO, jeg vil mene, der tegner sig et billede af en bred opbakning til beskrivelsen af de islamiske unge i Danmark!

 I befolkningens svar på Sørens indlæg i Facebook, genkender jeg mange af de beretninger om islamiske unge mænd, der truer og overfalder danske unge. Teenagere i vores omgangskreds har fortalt de samme historier om ødelagte privat-fester og ødelagte byture, pga. 2. generations indvandrere fra muslimske lande, der er troppet op uden at være inviteret og efter afvisning er vendt tilbage med en stor skare af deres venner og har ødelagt festen.

 Danskerne og de danske medier skiller endnu ikke imellem f.eks. australske, amerikanske, islandske, franske, palæstinensiske, tyrkiske og bosniske indvandrere. Eller mellem jødiske, buddhistiske, kristne og islamiske indvandrere. Og så længe de ikke gør det, kan vi ikke sætte en finger på det betændte sår og påbegynde en kurerende behandling! For det er netop IKKE hele indvandrer-legemet, der er sygt! Som både skolelærere, pædagoger, politi, psykologer og danske borgere siger, så er det drenge fra islamiske hjem, der udgør det såkaldte 'Indvandrer-problem'!

 Danmark og danskerne har stort set ikke problemer med andre indvandrere end drengene fra de islamiske hjem!

 Og før danske politikere, sociale myndigheder og politi begynder at forholde sig til det og sætte ord på det, finder vi ikke en løsning!

 Man amputerer ikke alle lemmer blot fordi, der er gået kolbrand i èn af dem!

 20.. Otto Kjærgaard 
 5. juli 2009 kl. 11:45 
 Læse iøvrigt Gunnar Lind Haase Svendsens artikkel i Jyllandsposten. http://jp.dk/opinion/kronik/article1745172.ece

 21.. Niels P 
 5. juli 2009 kl. 11:46 
 For ikke så mange dage siden var der i medierne en omtale af en episode, hvor nogle unge indvandrere overfaldt en ældre, dement mand og skød ham flere gange i ansigtet med en softgun. Den ældre, demente mand var efter overfaldet meget bange og forvirret. Han måtte køres på hospitalet for at blive behandlet for de huller, han havde fået i ansigtet.

 Det er nok noget af det mest onde og afstumpede, jeg nogensinde har hørt om.

 Den unge indvandrer, der skød den ældre, demente mand i ansigtet, blev beskrevet som værende stærkt overvægtig, ja så stærkt overvægtig, at det ser ud, som om han har to franskbrød under armene, når han går.

 Spørgsmålet er, hvordan vi som samfund får gjort dette monster til et menneske igen.

 Jeg hilser det velkomment, at der er nogle få borgelige politikere, der ønsker at tage skeen i den anden hånd. Men jeg tror, at det bliver svært at få omsat de gode hensigter til konkret handling, da der er mange andre politikere og eksperter, der vil stå i kø for at bekæmpe den slags tiltag med deres fremmede og menneskefjendske ideologier.

 Jeg tror, at det største problem er, at Danmark har mistet sin forankring i kristendommen, og at den enkelte ikke mere står til ansvar med sine handlinger over for Gud.

 Vi har tabt den ene generation efter den anden til ligegyldigheden. Det gælder desværre også mennesker af borgerlig observans. En del af dem har glemt de kristne dyder og er holdt op med at opføre sig høfligt og anstændigt. Den dårlige opførsel, hvor man ikke ser sin næste, forplanter sig ned i samfundet. Derfor er forbryderne på bunden af vores samfund nu blevet så afstumpede, at de ingen medlidenhed har med deres ofre.

 22.. søren madsen 
 5. juli 2009 kl. 11:51 
 Herr Pind, du kunne foreslå politiet at lade rockerne komme med på Patrulje og overfalde de "folk" du ikke bryder dig om.

 Det ville lige være i din ånd!

 23.. Søren Pind 
 5. juli 2009 kl. 11:55 
 @Søren Madsen: Tsk. Ånd - det er vist ikke noget, du har megen indsigt i.

 24.. Henrik Petersen 
 5. juli 2009 kl. 12:03 
 Man kan sikkert sige en masse grimt om Jønke, men han er faktisk fornylig blevet mentalundersøgt, og undersøgelsen viste, at han ikke er psykopat.

 Så, hvad "..mange opfatter.." er temmelig uinteressant.
 "Opinions are like assholes. Everybody's got one."

 25.. Dorte Sørensen 
 5. juli 2009 kl. 12:11 
 Er denne ulykkelige udvikling ikke mere et bevis på VOKs forkerte politik. En bedre og billiger måde er at øge forebyggelsen i stedet for at forarme folk og lave skræmmekampagner mod de marginaliserede.

 26.. Kristian Olesen 
 5. juli 2009 kl. 12:16 
 Søren Pind, havde du været politiker i slutningen af 60erne, havde du med næb og klør forsvaret politiets ret til at lade rockere banke hippier.

 Vi er kommet derhen hvor ytringsfrihed og retssikkerhed er noget man som borgerlig kun forsvarer for dem, "man" er politisk enig med.

 Det giver jeg ærlig talt ikke en Pind for.

 27.. Søren Pind 
 5. juli 2009 kl. 12:17 
 @DS: Nej. Som du kan se af de midler, jeg anviser, så er der snarere tale om, der er gjort for lidt, ikke for meget.

 28.. M. J. 
 5. juli 2009 kl. 12:17 
 Som det her forældrepar siger efter at deres 14 årige pige er blevet overfaldet af en stor indvandrerbande: "Vi er danskere i Danmark og vi skal have lov til at færdes på åben gade!"

 http://www.youtube.com/watch?v=R2DGbM-ppRI&feature=related

 Hvor mange af os føler os ikke utrygge, når en bande på 10-20 islamiske drenge nærmer sig.?

 Og ser du nogensinde australske, islandske, kinesiske, koreanske eller italienske drenge i larmende og truende flokke på 10-20 stykker på de danske gader.?

 29.. Henrik Petersen 
 5. juli 2009 kl. 12:22 
 @ Dorte Sørensen
 Nå ja, det er selvfølgelig den onde, onde regerings skyld (blot til din orientering: regeringen har faktisk opbakning fra mere end halvdelen af vælgerne..).

 Islamproblemerne opstod længe før 2001-2002, dengang kunne man bare ikke adressere problemet, fordi det ikke var stuerent.

 Men Dorte, du understøtter som sædvanlig offermentaliteten: De stakkels perler kan jo ikke selv gøre for, at de er så uduelige og voldspsykopatiske og forsynet med en ultrakort lunte, det er jo den onde, onde regerings skyld. Tag dog ansvar til en forandring!

 30.. Steffen Nielsen 
 5. juli 2009 kl. 12:26 
 Kristian Olesen

 Søren Pind skriver netop: "I øvrigt understøtter jeg på ingen måde rockerne - heller ikke hvad det amerikanske politi gjorde i slut-tresserne".

 Så spar os for billige tricks!

 31.. Steen Frederiksen 
 5. juli 2009 kl. 12:28 
 Søren Pind: Det er umuligt at argumentere imod, på de præmisser der er sat op. Lige så mange eksempler du kan fremdrage på problem indvandrerdrenge, lige så mange eksempler kan der findes på det modsatte. Det er en Pia Kjærsgård debatform, der i bedste fald kører i ring. Den bringer os ikke videre, den graver grøfterne dybere. Dette ved du også godt, tror jeg, men hvorfor, som oftest med undskyldningen at debatten ikke må undertrykkes, grave disse grøfter.
 Gu er der da skiderikker mellem disse drenge. Det ved alle. Det der er interessant, er hvad du har tænkt dig at gøre ved det? Du har formentligt valgt at blive politiker og "ildsjæl" fordi du har et ønske om at forandre og forbedre samfundet. Så hvad gør du ved dette problem? Sådan rent lavpraktisk. Og giv mig nu ikke svaret, at du har indkaldt til møder, oprettet udvalg, skrevet debatter o.l. Det er det modsatte af at gøre noget.
 Personligt har jeg intet gjort, indrømmet, men jeg kalder mig heller ikke politiker. Jeg sidder ikke i folketinget eller byrådet.
 Hvor er de egentlige indsatser fra regeringen i denne sammenhæng? Altså udover at forsøge at få flest muligt muslimer sendt ud af landet?
 Hvem går på gaden, hvem er ude og tale med virksomhederne om at ansatte de unge? Jeg har ikke endnu set een eneste politiker i VKO regeringen der har et ærligt eller oprigtigt erklæret mål, nemlig at få gjort noget ved det faktum, at en del af befolkningen i landet, er så meget udenfor, at det er uholdbart.

 32.. Thomas H Jensen 
 5. juli 2009 kl. 12:30 
 Søren Pind: "Den holder ikke, dit forsvar for politiledelsen. Men fred være med det. Det er jo din egen sag."

 Jeg tror du misforstår min pointe, Søren. Jeg forsvarer ikke politiledelsen - jeg angriber dig og regeringen.

 I det private erhvervsliv har jeg oplevet to slags ledelser i de firmaer jeg har arbejdet. Den ene er den hvor ledelsen støtter op om sine medarbejdere og arbejder sammen med dem om at løse de aktuelle problemer. Den anden er den hvor ledelsen har mere travlt med at skyde skylden på medarbejderne end på at løse problemerne.

 Den ene type firma er præget af glade og produktive medarbejdere, den anden af mistillid og dårlig produktivitet.

 Den danske regering kan betragtes som topledelsen i det "firma" vi kan kalde "Den Offentlige Sektor".

 Hvilken type ledelse synes du selv politiet har fortjent? Den hvor den kan stole på de politikere der afstikker rammerne eller den hvor ledelsen tænker mest på at sende "aberne" et andet sted hen end deres eget skrivebord?

 Hvilken type ledelse vil egne sig bedst som medspiller i at løse problemerne?

 Men lad os nu lade som om, at jeg for et øjeblik accpeterer din kritik af politiledelsen og vi formoder at den er så inkompetent som du insinuerer. Hvem har så ansvaret for det?

 Det skulle vel ikke tilfældigvis være topledelsen (læs regering og folketing), der ikke har sørget for at politiet er rustet til de opgaver de står overfor i dag?

 Så måske jeg skulle tage dit citat og omskrive det en smule: Den holder ikke, dit forsvar for regeringen. Men fred være med det. Det er jo din egen sag.

 Desværre ville det jo være en forkert konklusion. Det er jo netop ikke din egen sag. For det er Danmark og danskerne der betaler for den fejlslagne politik regeringen har ført på dette område.

 Lad os dog få en regering der står ved sit ansvar for de problemer vi har, og lad os så løse dem i fællesskab.

 Det synes jeg vi allesammen har fortjent.

 33.. Klaus Kaan 
 5. juli 2009 kl. 12:31 
 HA manifestet er som taget ud af munden på en garvet Ekstrabladsjournalist. Velskrevet, direkte og helgarderet mod injuriesager.
 Mainfestet gør en del ud af at fremhæve at de beskriver en slags subkultur i det danske gadebillede og med netop det forbehold har manifestet "ramt problemstillingen lige bagi".
 Mine egne erfaringer siger mig dog at man sjældent vil møde en gruppe på gaden, der udelukkende består af de såkaldte "sjakaler". Typisk vil det være omkring halvdelen det drejer sig om.

 34.. Søren Pind 
 5. juli 2009 kl. 12:32 
 @Steen: Du ku jo passende tjekke mine links i mit oprindelige indlæg. Der står nøjagtig på centimeter, hvad jeg gerne vil gøre. 

 Dernæst: Der er nøjagtig lige så mange eksempler, skriver du, på det modsatte? Jaså - så du mener, der er lige så mange eksempler på unge drenge, der render rundt i bander og truer, stjæler og øver hærværk og ballade rundt omkring i de store byer, med dansk baggrund? Det vil jeg i så fald gerne bede dig dokumentere, på linje med de konkrete eksempler jeg selv er blevet udstyret med de seneste dage?

 @Thomas: Det er sådan set netop det, jeg mener. Dit ærinde har hele tiden været at argumentere for en ny regering. Det er forstemmende. Som om de partier, der egentlig oprindeligt har ansvaret for at integrationsproblemet har den størrelse det har - se i øvrigt Svend Auken rende rundt og argumentere for, at vi skal lukke irakere ind, hvoraf mange har et kriminelt generalieblad ind (hvem husker ikke, hvad der skete da de selvsamme partier lavede palæstinensersærloven, se http://www.uriasposten.net/files/JP-080505-Palestinenserloven.htm )- skulle kunne løse problemet. Det ville være som at sætte ræven til at vogte gæs.

 35.. Borger i Danmark 
 5. juli 2009 kl. 12:33 
 Kære Søren Pind

 Det korte af det lange er vel, at efter alt for mange år med en borgelig regering (ledet af DF)og hvor retspolitikken dermed skulle have gode kår, så slår rocker- og indvandrerkriminaliteten stadig nye rekorder. Hvad gør I galt? Med et politisk flertal i folketinget er det vel noget tyndt at give oppositionen og/eller politiet skylden? Blot en tanke.

 36.. Niels B. Larsen 
 5. juli 2009 kl. 12:36 
 @ Martin Nielsen 

 "Politiet har pistoler men bruger dem aldrig - DET er et af problemerne. Om folk kaster brosten eller brandbomber efter dem - de gør intet. Skyyyd!!!"

 Helt og aldeles enig. Politiet er alt for tilbageholdende med at bruge de magtmidler, som er stillet til dets rådighed. Og hvorfor anskaffer de ikke et par vandkanoner? I Strædeepisoden kunne hærværket være undgået hvis der havde været en vandkanon i hver ende. Og de ansvarlige være blevet taget i den våde røv.

 @ Shannon Cell 

 "Problemet er jo lige netop som Søren Pind skitserer, Jønke har rent faktisk fat i den lange ende. Om man så kan lide det eller ej."

 Det er nemlig korrekt. Og det er et problem for samfundet at en hel del danskere efterhånden ser rockerne som større venner og forsvarerer end politiet. Dets blødsødenhed og konfliktskyhed er med til at undergrave tilliden til at det kan holde orden i samfundet. Men domstolene bærer også en ikke uvæsentlig del af skylden for den dalende respekt ved at idømme latterligt milde domme, som hverken befolkning eller forbryder kan have respekt for - eller forståelse. 

 @ Søren Pind 

 "Jamen jeg taler ikke imod, man skal møde hinanden med respekt."

 Det kommer sandelig an på om modparten har noget krav på respekt. Og det har indvandrerungerne i banderne bestemt ikke. De har tværtimod kun fortjent foragt og ringeagt.

 På nøjagtig samme måde som rockerne.

 37.. Dorte Sørensen 
 5. juli 2009 kl. 12:40 
 Henrik Petersen
 Offermentaliteten har DF og regeringen, det er jo aldrig regeringens ansvar for noget, der går galt. Fx er Løkke Rasmussens overpris til privathospitalerne ikke andet en Rigsrevisionens overreaktion osv... Fogh Rasmussen kendte heller ikke til USA's ændrede fange behandling før de danske soldater overleverede de 32 afghaner til amerikanerne. Så er det bare ærgerligt for Fogh Rasmussen at det senere er kommet frem, at Fogh Rasmussen tidligere havde været med underskriver på en EU-protest mod den nye amerikanske fangebehandling. Bare et par eksempler.

 38.. louise s 
 5. juli 2009 kl. 12:50 
 Helt enig, søren pind.
 Dejligt at se, at en politiker tør se realiteterne i øjenene. - At vi har en stort problem med konsekvenserne af muslimsk indvandring. 

 I øvrigt bør der være mere debat om, at Europa i næste århundre er overvejende muslimsk, hvid ikke immigrationstendenser ændres. 

 Er det det som venstrefløjspolitikere og tilhængere ønsker. - At det gamle europa forsvinder og bliver muslimsk. Hvor tror de så, at vores frisind bliver af? Islam er ikke ligefrem kendt for frisind. 

 Se bøgerne: "The last days of Europe" og " while Europe slept. - How radical Islam is destroying the west from within" Begge skrevet af amerikanere. I USA er der en del debat/frygt for Europas fremtid. - Vi har massiv indvandring fra folk som ikke kan lide demokrati og ser ned på kvinder.
 Muslimer får mange flere børn end europæere, så demografiudsigterne er faktisk reelle nok. Skræmmende.

 39.. Steen Frederiksen 
 5. juli 2009 kl. 12:51 
 @Søren Pind:
 Jeg har læst dine links. Du har skrevet oplæg indlæg udlæg om emnet, men jeg spurgte hvad du havde gjort ved sagen? Hvad har du personligt gjort udover at polemisere og grave grøfterne dybere? Det minder mig om scenen i "Life of Brian", hvor Brian hænger på korset, og Judith kommer løbende ned i hulen til hendes revolutionære venner, og beder dem gøre noget ved det. Hvorefter de straks starter på en helt ny debat om at skrive et helt frisk manifest om det urimelige i Brians situation.

 Nej, jeg kan umuligt mønstre lige så mange indlæg på en facebook side, som du, som politiker med en vis tilhængerskare, kan. Jeg har slet ikke nogen facebook side. Det var et noget billigt point. Og nej, jeg kan derfor heller ikke vise nogen tilsvarende samling af eksempler på danske drenge der har terroriseret deres kammerater. Det ved du også godt, og det var heller ikke det jeg mente da jeg skrev "at der er lige så mange eksempler på det modsatte". Jeg mente, som du udmærket er klar over, at du kan finde lige så mange eksempler på venlige, flinke ikke-voldelige indvandrerdrenge som på det modsatte. I øvrigt, hvorfor er det modsatte af voldelige indvandrerdrenge, voldelige danske drenge?? Er det ikke netop den optik der er en del af problemet? De og os?
 Sidst men ikke mindst, er min påstand, at vi alle har fået "fingeren" mindst 100 gange af een eller anden dansk mand, i een eller anden sammenhæng, og har glemt det eller ignoreret det. De tilfælde vi husker, er de gange det har været en indvandrer der gav den.

 40.. Zeki Laurent Sadic 
 5. juli 2009 kl. 12:52 
 Så fik HA endnu et støttemedlem - Søren Pind. 

 Bedømt ud fra hans seneste skriverier hvor han hylder brutalitet, øje-for-øje og andre middelalderlige principper, så var det vel også kun et spørgsmål om tid.

 Nu mangler vi bare at han melder sig ind i DF.

 41.. Kristian Olesen 
 5. juli 2009 kl. 12:53 
 Det kan være politisk opportunt at holde konflikter kørende fremfor at søge at løse dem. Se bare på de israelske politikere og republikanerne i USA, hvis nogle skulle være i tvivl.

 Bandekonflikten i København skaber gennem medierne utryghed hos de 80 % af befolkningen der lever uden for de områder, hvor konflikterne foregår. Og det giver i den kyniske analyse flere borgerlige stemmer. Folk der er tættere på virkeligheden, har typisk en mere nuanceret opfattelse, måske i retning af at ansvaret ligger hos dem, der har riget, magten og æren og gerne vil beholde alle tre i al evighed.

 42.. Thomas H Jensen 
 5. juli 2009 kl. 12:54 
 Søren Pind: "Dit ærinde har hele tiden været at argumentere for en ny regering. Det er forstemmende."

 Nu er det snart på tide, at du rent faktisk læser mine indlæg for hvad der står i dem og forsøger at forstå mine pointer.

 Jeg argumenterer IKKE for en ny regering (selvom jeg da gerne ville indrømme at jeg ville foretrække en).

 Jeg argumenterer for en regering der kan påtage sig et ansvar for de ting den gør galt.

 Hvis du derfra kan trække en direkte linie til at det er ensbetydende med en ny regering, så er det for alvor forstemmende. Har du virkeligt så lidt tillid til dine egne partifæller?

 Problemet er netop, at siden VK regeringen kom til er bandvolden og problemerne eksploderet i omfang. Svaret fra VK regeringen har hele tiden været: Hårdere straffe og Nultolerance. Den kurs har så ført os til der hvor vi er i dag. Nu argumenterer du så for mere af det samme.

 Borger I Danmark formulerer det glimrende (og noget kortere end jeg selv) i sit indlæg ovenfor: Hvad gør I galt?

 Det er åbenlyst, at den nuværende regerings politik på området fejler. Som du selv har sagt, så er det aldrig for sent at ændre kurs i politik. 

 Så tag dog et ansvar og spørg dig selv:

 Hvad gør I galt?

 43.. Karsten Baun 
 5. juli 2009 kl. 13:00 
 Til Søren Pind
 Først og fremmest tak for din flid med at deltage længere frem i debatten efter et indlæg de fleste andre er kun med de første 5-10 indlæg og derefter får debatten lov til at køre af sporet som den så let gør når der ikke er en tovholder.
 Og dit indlæg. Jer er i alt væsentligt enig men vil tilføje at det ikke er nok bare at vælte penge i politiet, det skal gøres bedre og mere sikkert at vidne, jeg er sikker på at mange forbrydelser går ustraffet hen uden retsforfølgelse og dom på grund af trusler og frygt. Anonyme vidner er her en mulighed der bør komme på tale igen, det er selvfølgelig klart at et anonymt vidneudsagn altid har mindre vægt og må undersøges nøje for skjulte motiver. Her kan forsvarsadvokaterne evt. få lov til selv at søge efter skjulte motiver.
 Derudover er der behov for at arbejde med eh holdningsændring så de unge mennesker bliver bedre til at se og vælge mellem rigtigt og forkert.
 Medierne bærer også en stor skyld ved ustanseligt at tale om og promovere jønkes foredrag på skoler, efterskoler og ungdomsskoler. En forbryder som ham har simpelthen fået tildelt alt for meget kendiseffekt.
 For invandrerbanderne er såkaldte bootcamps måske en mulighed, jeg er sikker på at i den kultur hvor de har deres rødder opfattes den pædagogik de udsættes for som svaghed, at tro at alle er ens og at man derfor kan anvende ens scocialpædagogiske tiltag til alle er for naivt.

 44.. Freddie Boysen 
 5. juli 2009 kl. 13:01 
 Søren Pind
 Det er virkeligt sørgeligt at du reagere på det, den største kriminelle mafia "godfather" jønke som vi har i Danmark, chef for den mest kriminelle organisation der er og har været i dette land igennem de sidste 40-50 år,stille og roligt og uden konkurrence har denne organisation kunnet lave kriminalitet på stort set alle fronter under tilpas manglende opmærksomhed.Nu er denne sitiuation ændret bl.a. ved at der er andre grupper der vil have andel i markedet og hvad gør man så,hvilken strategi tager man i anvendelse for at fjerne fokus fra sig selv, bl.a. ved at gøre de andre "sine konkurrenter" til synde bukke som sjakaler,da konkurrenterne er af anden etnisk oprindelse ved han at det fungere godt i dagens Danmark,indrømmet han er ikke dum,men han er ond han er morder han er danmarks "godfather"
 Hvordan kan et intelligent menneske som dig hoppe på sådan en gang manipulations vrøvl af værste skuffe.hvis jeg var ham ville jeg sidde der hjemme og grine min røv i laser over at min strategi virker sku,selv Søren pind er hoppet med på vognen, juhu fokus bliver flyttet så jeg kan arbejde videre i fred og ro med mine kriminelle aktiviteter.
 Come on Søren din intelligens er større end at hoppe på den limpind.
 vh

 45.. Torben Petersen 
 5. juli 2009 kl. 13:01 
 Vil du vide hvad der skal til søren Pind? Så se her:

 http://blog.180grader.dk/nationalliberalagenda/2009/06/27/k%C3%A6re-politisk-korrekte-et-national-liberalt-manifest/

 DET skal der til. AL anti-diskriminationslovgivning skal væk, så originalbefolkningen selv kan rydde op i deres nærmiljøer, uden at blive kriminaliseret af staten.

 46.. Karsten Skytte 
 5. juli 2009 kl. 13:03 
 Fremragende indlæg, Søren pind. Det dokumenterer på fineste vis, hvordan integrations-, rets- og kriminalitetspolitikken totalt er fejlet. Du og dine har nu haft ansvaret i otte år og i stedet for at fortsætte med at skyde efter andre, var det måske på tide at overveje, hvordan I egentlig selv synes det går. Og er det virkelig vejen frem at sætte ind med mere af det, der åbenlyst ikke virker?

 47.. Søren Pind 
 5. juli 2009 kl. 13:03 
 @Thomas: Pointen er at jeg rent faktisk mener, der aldrig er indført nul-tolerance i Danmark. Desværre har man talt og talt og bildt befolkningen ind, det er indført. Men som du kan se her http://sorenpind.blogs.berlingske.dk/2009/06/23/nultolerance/ så er det ikke tilfældet. Min holdning til justitsministerens indsats kommer jer til udtryk. Men det betyder ikke, at jeg tror, den regering du ønsker dig på nogen måde ville gøre det anderledes. Tværtimod kender vi udmærket S/SF + Enhedslisten og de radikales retspolitik. Ellers tak.

 @Freddie: Når jeg anfører nul-tolerance, så mener jeg nul-tolerance. Og den gælder for alle kriminelle. Også rockere. Men du bliver nødt til at forstå, at grunden til det her er rigtig farligt er at det er sådan nogen som Jønke, der siger det. Og ikke f.eks. ansvarlige politikere. Det skaber nogle forfærdende perspektiver.

 48.. Zeki Laurent Sadic 
 5. juli 2009 kl. 13:07 
 Søren Pind skriver:

 "Rockere er blevet samfundets beskyttere"

 Man må tage sig til hovedet over sådan en erklæring. 

 Vi må forvente at Søren Pind igen-igen vil modtage verbale øretæver fra de mere ansvarlige politikere i V over endnu en helt igennem vanvittig udtalelse, som vel udelukkende har til formål at provokere og gøre omverdenen opmærksom på hans eksistens.

 Hvem er det da lige rockerne beskytter os imod, hr.Pind? Er der da en eller anden fatwa igang fra rockernes fjender som har til formål at ødelægge samfundet?

 Enhver med en smule indsigt ved at denne konflikt handler om penge og kriminalitet. At Jønke og hans ligesindede ønsker at gøre den til et dem-og-os raceopgør ved at provokere og opildne til had for at hverve medlemmer som er ideologisk og ikke økonomisk drevne.

 Men det synes du at de skal have held med?

 49.. Søren Pind 
 5. juli 2009 kl. 13:08 
 @Sadic: Hvor skriver jeg det?

 50.. Jesper Jakobsen 
 5. juli 2009 kl. 13:09 
 Da jeg så politikens forsidenyhed om Pind: "Rockerne er samfundets beskyttere" tænkte jeg at nu har Pind blameret sig igen.

 Men indlægget er faktisk langt bedre og nuanceret end den overskriftsform som man ser i andre aviser. Jeg håber folk får læst indholdet og ikke de korte referencer, for ellers får du problemer. 

 51.. M. J. 
 5. juli 2009 kl. 13:10 
 Uviljen til at indrømme, at Danmark (og de fleste andre lande omkring os) har et enormt problem med sønner af indvandrere fra islamiske lande, er skræmmende!!!

 Selv efter DR's program om muslimske piger på flugt fra de fædre, brødre og onkler, der truer med at slå dem ihjel, fortsætter visse danskere med at trykke fingrene længere ind i ørerne og knibe øjnene sammen! 

 Er det i trods? Er det af angst for virkeligheden? Eller er det pga. fundamentalistisk kulturrelativisme, hvor man konsekvent benægter, at kulturer er vidt forskellige og dermed afstedkommer vidt forskellige problemer?

 52.. Zeki Laurent Sadic 
 5. juli 2009 kl. 13:11 
 Søren Pind

 Citat: "At vi i 2009 skulle se rockere og mordere præsentere sig som samfundets beskyttere."

 53.. Kim Houmøller 
 5. juli 2009 kl. 13:12 
 @Kære Søren
 Har set udviklingen komme. Er ikke spor overrasket over udviklingen i bandekriminaliteten. Har kørt som buschauffør i København de sidste år af mit arbejdsliv. Mere end 90% af hændelser (spytklatter, vold, trusler) blev begået af 2-3 G. En klar årsag til efterløn som 60 årig. Der skete ingenting fra myndighedernes side. At de samme grupper nu skyder på rockerne er forventeligt. Du / I kan intet gøre over for den afstumpethed de lægger for dagen. Pædagogsnak er ikke vejen frem, men permanent fængsel / udvisning.

 54.. O. Jensen 
 5. juli 2009 kl. 13:12 
 Fogh-regeringen og hende den sindsforvirrede formand fra DF & CO har koert en slags metal traethed ind i dels den danske befolkning, dels regeringen, dels institutonen som saadan. og nu ser vi foelgevirknigerne i form af skaev misbehandling paa naesten alle planer i infrastrukturen. Her i bladndt farvoriseringer af rige, en voksende gruppe fattige som er meget udansk. Bandekrige (uanset hvad de kaldes for), osv. er blot nogle af de faa larmende faktaer som udspringer af en fuldstaendig forfejlet nationalistisk politik som Fogh & co har faaet sat i vaerk...Og den nuvaerende statsminister koerer blot i samme rille. Vi mangler storvask, og den skal komme fra S og SF.

 55.. Niels B. Larsen 
 5. juli 2009 kl. 13:12 
 @ Thomas H Jensen 

 "Problemet er netop, at siden VK regeringen kom til er bandvolden og problemerne eksploderet i omfang."

 Ja. Og faktisk i takt med at ungerne af de mange tusinder af utilpasbare muslimer som SR-regeringen i forstemmende og tåbelig naivitet lod bosætte sig her i landet i '90erne er vokset op.

 Ser du sammenhængen - og kan du derefter placere ansvaret, hvor det hører hjemme?

 I modsat fald får du svaret her: Nyrup og Jelved med slæng.

 56.. Henrik Schmidt 
 5. juli 2009 kl. 13:13 
 Hvad nu hvis HA tog navneforandring til SA (Stats Angels eller noget..!) så kunne de gå omkring og patruljere, naturligvis bevæbnet og det ganske legalt. Det må dansk folkeparti da kunne få eftersnakkerne i K og V med på.

 57.. Søren Pind 
 5. juli 2009 kl. 13:13 
 @Sadic: Det er s.. da ikke det samme! Din plattenslager. Hvad bilder du dig egentlig ind. Indtil nu har du - dine perfiditeter til trods - prøvet at holde dig til sagen. Men at jeg skulle mene, at rockerne beskyttede samfundet er noget uhørt vrøvl og sludder. Hvis du ikke kan holde en ordentlig debattone er der rigelig andre universer, der står til rådighed på nettet. Det der gider jeg simpelthen ikke finde mig i.

 58.. Zeki Laurent Sadic 
 5. juli 2009 kl. 13:13 
 Man må dog til Pinds forsvar sige at Politikens overskrift ikke helt er i tråd med pointerne i Pinds indlæg:

 "Pind: Rockerne er samfundets beskyttere"
 http://politiken.dk/indland/article746797.ece

 59.. Espen Højlund 
 5. juli 2009 kl. 13:16 
 På det jødiske museum i Berlin er der lavet en væg, der viser hvordan retorikken udviklede sig fra mild særliggørelse af jøderne til egentlig dæmonisering og til slut direkte had og forfølgelse. Du og alle andre der ytrer sig har et kolossalt ansvar for ikke at igangsætte en retorisk snebold, der dæmoniserer hele befolkningsgrupper. Alle tænkende mennesker må holde sig for gode til at koble sociale problemer og organiseret kriminalitet med etnicitet og religion. Vi må stædigt fastholde individets ret til ikke at blive dæmoniseret på grund af sit etniske tilhørsforhold, ellers har vi først skabt en selvopfyldende profeti af had mellem befolkningsgrupper. Det lyder måske højstemt, men det handler om, at du Søren som ægte liberal skal være med til at beskytte individets ret til at forblive individ og ikke del af en dæmoniseret befolkningsgruppe.

 60.. Rasmus Rasmus 
 5. juli 2009 kl. 13:16 
 Hej Søren

 Du har ret i at jønke rammer plet med sit manifest, men synes at kalde manden psykopat når han lige har været gennem i metalundersøgelse som i øvrigt havde det stik modsatte resultat er usagligt. Manden er hævet over en hver tvivl morder, men har også taget sin straf. Derfor ville det også være en mega nederlag for ytringsfriheden hvis jønke ikke blev taget seriøst når han i den grad rammer den største problem stilling i Danmarks sikkerheds situtation siden maj 1945.

 Jeg skal heller ikke holder hånden over Hells Angels og støtter Politiet & SKAT´S stresse aktioner mod "bikerne" men jeg synes dog at manden skal have ros for sine evner som skribent og sin evne til at holde fokus i manifestet og i den grad skærer ind til benet og sagens virkelige problem nemlig integration og mangel på tilpasnings evne hos visse grupperinger på især nørrebro.

 61.. Henrik Skov 
 5. juli 2009 kl. 13:16 
 http://jp.dk/indland/aar/meninger/leder/article1745874.ece
 For at vende tilbage fra Dorthe Sørensens usammenhængende afsporing af debatten.. 

 Ovenstående en leder i JP-Århus, der fint opsummerer hvad dagens længere feature (som ikke findes online) handler om: En gennemkriminel voldsmand og brandstifter på 21 år - Shadi Imad El Chofani - som herhjemme er i færd med at danne et palæstinensisk netværk, der skal bekæmpe staten Israel. Han har aldrig selv været i Palæstina, hader Danmark, og mener i øvrigt, at "Hitler burde have gjort sit arbejde færdigt".
 Indtil videre sidder han inde, fordi byretten har idømt ham fem års fængsel for afbrænding af en børnehave i Gellerup, plus andre forbrydelser. En dansk statsborger på offentlig forsørgelse, der ikke betragter sig som dansker, men KUN som palæstinenser. Med diverse terror-hyldester tatoveret på sin spinkle krop...

 62.. Zeki Laurent Sadic 
 5. juli 2009 kl. 13:16 
 Rolig nu, Søren. Ret hellere din vrede mod Politiken. Det er dem der fordrejede dine ord. Bebrejd ikke deres læsere.

 63.. Niels B. Larsen 
 5. juli 2009 kl. 13:17 
 @ Zeki Laurent Sadic 

 "At vi i 2009 skulle se rockere og mordere præsentere sig som samfundets beskyttere." er bestemt ikke det samme som "Rockere er blevet samfundets beskyttere".

 At de præsenterer sig som værende samfundets beskyttere er ikke ensbetydende med at de er det.

 Har du problemer med at forstå dansk?

 64.. K. Nielsen 
 5. juli 2009 kl. 13:18 
 Det er altid de andres skyld og især indvandrepolitiken, som venstrefløjen ser det. Nej gu' er det ej, det er den enkelte selv der har ansvaret for sit liv. Vi er kommet så langt ,at pædagoger skal til psykolog når de glemmer et barn i børnehaven og når de bliver bebrejdet fråseri af offentlige midler på og til en rejse til Italien.
 Den største rolle der er i dette samfund er offerrollen. Tag da for pokker et ansvar uden at sige det er regeringens skyld.
 Jønke er ikke min kop te, men enten man kan lide ham eller ej, så tager han et ansvar på sig , det var det også andre i den tråd der burde i stedet for at sige det er de andres skyld. At Jønke & CO vil udrydde sig selv med våben er jeg ligeglad med, de skal blot lade uskyldige mennesker i fred.
 2 Mennesker er dræbt i KBH den sidste uge, det er ikke Vorherres bedste børn der har måttet lade livet, men samfundet betaler i kr og øre hvad sådanne menneskers kriminalitet koster og hvad de efterladtes familie "Har ret til" at få i sociale ydelse.
 Indvandrekriminelle og Jønke& Co er et fedt, de forstår ikke at leve i et demokratisk samfund. De tager sagen i egen hånd som de autonome i Brorsons Kirke og hele deres slæng.

 65.. Torben Petersen 
 5. juli 2009 kl. 13:18 
 Borger i Danmark:

 Problemer er, at der slet ikke bliver ført en borgerlig politik i Danmark, men at der stadig føres socialdemokratisk politik. Derfor går det galt. Det kan nemlig slet ikke lade sig gøre at få- og beholde statsmagten i Danmark, medmindre man først lover befolkningen at føre socialdemokratisk politik!

 Der ER ingen borgerlig regering i Danmark og det har der ikke været i mange, mange år. Vi er startet med et mangfoldigt demokrati og er endt med et dynamisk et-parti system, for lige gyldigt hvem man stemmer på, så får man socialdemokratisk politik i et eller andet format.

 DET er der galt!

 66.. Alfred B. Andersen 
 5. juli 2009 kl. 13:19 
 Måske må det være tilladt, at erindre Søren Pind om, at VKO faktisk har haft absolut flertal i 8 år. Så gør dog noget ved det. Repatrier sjakalerne og spær rockerne inde. Jer er ærlig talt træt af, at se på at dette samfund er ved, at gå total i opløsning. Frem for at rende rundt i Helmand kunne militæret passende sættes ind på Nørrebro. Men dette område er vel efterhånden helt udenfor dansk jurisdiktion.

 67.. Zeki Laurent Sadic 
 5. juli 2009 kl. 13:20 
 Niels B Larsen

 Har Politiken svært ved at forstå dansk?

 "Mens skuddene fyger om københavnernes ører, så betegner Venstres udenrigsordfører, Søren Pind, nu rockerne for »samfundets beskyttere«."
 http://politiken.dk/indland/article746797.ece

 68.. louise s 
 5. juli 2009 kl. 13:22 
 @ Thomas H Jensen - Prøv at kigge til alle andre europæiske lande med store muslimske mindretal. Det er de samme problemer der.
 Hvis den nuværende regering ikke havde dæmmet op for indvandring så ville problemerne blive langt være i fremtiden. 

 Stop nu den " det er vores skyld" -mentalitet og erkend at visse muslimer bare ikke passer ind i et moderne demokrati som det europæiske. Det er jo mærkeligt at alle lande har de SAMME problemer - selv om de har forskellige regeringer. 

 Men hurra for at Europa i næste århundrede bliver muslimsk. Det var det for det samfund vores forfædre byggede op.

 69.. Zeki Laurent Sadic 
 5. juli 2009 kl. 13:22 
 Korrektion: Det er ikke Politiken, men Ritzau der har fejlfortolket Søren Pind.

 70.. mikkel jensen 
 5. juli 2009 kl. 13:22 
 HA e ved at overhale DF indenom og nu mangler vi bare at de indsamler underskrifter nok til at deres "manifest" kan danne grundlage for et DF 2.0. Forstår godt at regeringen og DF må ud og tilslutte sig HA'erne, nu da HA indtager den politiske scene. Pind har måske endda en mulig ministerpost i en HA/DF regering, med V/K som støttepartier.
 At Pind overhovedet finder det politisk interessant at vende "manifestet" i den politiske dej, vidner om at navlepillerierne og vanvidssnakken om muslimernes overherrdømme, har fået så godt fat i magtens elite, at det nu drejer sig om at være blandt de første til at fatte årene, når de rabiate sætter nye skibe i søen. Pind ror glad og fro med.
 Resten af verden, uden for EU brager videre, unden skelen til tørklæder og moskebyggerier og det kommer til at koste dyrt, når morgendagens økonomier overhaler indenom, mens DF, HA, Pind og ligesindede, sætter sejl for nye fælles manifester. God vind Pind!

 71.. Lene Andersen 
 5. juli 2009 kl. 13:24 
 Kære Søren,

 For nogle uger siden var det humanisme, du ikke anede, hvad var, og nu viser det sig, at du heller ikke ved, hvad et retssamfund er. Burde du ikke gå et par klasser om, inden du blander dig mere i politik?

 Mht. "sjakalerne", så kan man såmænd bare skifte ordet ud med "rockere", så passer det meste af manifestet vel meget godt på HA'erne selv?

 Og så må det jo være en ualmindeligt inkompetent regering vi har, hvis dens magt over samfundet kan "trues" af en minoritet blandt en minoritet. Der er under 2000 personer på politiets overvågningsliste - går ud fra at den omfatter balademagere af alle etniske herkomster - skulle voksne politikere virkelig ikke kunne løse dét problem på anden vis end at hylde en forbryderbande?

 72.. louise s 
 5. juli 2009 kl. 13:25 
 I USA ryster de på hovedet af Europæerne. De kan simpelthen ikke forstå at vi ikke vågner op og ser at Europa bliver muslimsk før eller siden.

 73.. Lars Andersen 
 5. juli 2009 kl. 13:26 
 Man må sige at Ritzau har valgt at tolke på dit indlæg, Søren - i negativ retning, naturligvis.

 74.. Otto Kjærgaard 
 5. juli 2009 kl. 13:26 
 Søren, når jeg skriver:
 "Det er ansvarlige politikere som dig, der skal tage initiavet i denne debat.
 Denne debat skal ikke bruges til at pudse glorien på HA og andre kriminelle." var det slet ikke tænkt som en kritik af dig, men mere rettet mod øvrige politikere, der også burde være ansvarlige, men som ikke vil eller ikke evner, at tage det nødvendige opgør med rundkreds pædagogikken som løsning på alle problemer. 

 Jeg synes faktisk du gør en glimrende indsats.

 75.. louise s 
 5. juli 2009 kl. 13:27 
 - Og det er ikke en underdrivelse.
 Muslimer føder dobbelt så mange børn som "gamle europæeere" og der er stadig stor indvandring.

 76.. O. Jensen 
 5. juli 2009 kl. 13:27 
 Gad vide hvad det er for en borgelighed Torben Pedersen efterlyser, naar selv VKO ikke er borgerligt. Jeg faar esten bange anesler om at han saetter lighedsteh mellem diktatur og brogerlighed! Men ansvar hvad saa med det! Jo, jo og atter jo!!! Det kan man selvfoelglig sige, og saa haaber at vi hvaddet betyder! Men heller ikke bankerne kan tage ansvar for kundernes penge!!!Man kunne maaske sige at danskheden er ved at miste tilliden, eller har gjort det, det vidner mange af kommentarer om her paa siden..desvaerre

 77.. j. Hansen 
 5. juli 2009 kl. 13:31 
 Kære søren
 Du gør dit bedste for at tale noget der evt. kan opfattes som støtte til Jønke ned under bordet. Men man kan ikke undgå at sidde med den følelse, at der er "nogen" i de danske regeringspartier der er enige i det han siger, privat. At her er er nogen der kan gøre det som vi "desværre" ellers ikke kan med et demokratisk samfunds metoder. Jeres støtteparti DF har lige sendt en dømt racist ned i EU som repræsentant for Danmark, hvor ingen vil samarbejde med ham. Men det vil I gerne herhjemme. Hvilke signaler tror du det sender til den danske befolkning?
 Regeringen gør ikke noget for aktivt at tale dette ned af hensyn til DF, men forholder sig passivt. Det er ikke noget tilfælde, at dette sjakalmanifest kommer netop i Danmark. For i intet andet land har regeringen tilladt sådan et parti som DF at få så meget magt. I har været med til at lukke Pandoras æske op gennem dette samarbejde. I må se at få den lukket, med aktiv afstandtagen og begynde at samarbejde med andre partier end DF, ellers ender det helt galt i Danmark, i en endeløs spiral af vold, had og hævn. De fjolser og forbrydere der omtales skal selvfølgelig straffes efter loven - men uden racistiske undertoner. 10 år med jeres nultolerencepolitik har tilsyneladende skabt et Danmark der er mere utrygt end nogensinde. Masser af undersøgelser viser at det er netop det der vil ske. Alligevel vælger man mere af samme skuffe som løsning. Jeg forstår ikke jeres tankegang. Der er ikke tale om at tænke mere på forbryderen end på offeret. Men at vælge de løsninger der har vist at have effekt. Og det er at sætte massivt ind med forebyggelse og ikke nedskære den som nu. Det er det lange seje træk der duer. Ikke et hurtigt staf-fix, som er som at tisse i bukserne. Først er det dejligt varmt, men bagefter bliver det meget ubehageligt. Vi løser ikke noget ved at synke ned på deres niveau og blive lige så rå og umenneskelige som dem vi vil bekæmpe, men ved at insistere på det modsatte.

 78.. Niels B. Larsen 
 5. juli 2009 kl. 13:33 
 @ Zeki Laurent Sadic 

 "Har Politiken svært ved at forstå dansk?"

 Tilsyneladende har den.

 79.. Niels P 
 5. juli 2009 kl. 13:34 
 Konkret forslag til at rette op på de sædernes forfald, der hersker i Danmark: Der skal et nyt fag på skolernes skema. Det skal hedde:

 Takt og tone for borgere i det danske samfund.

 Målsætningen skal være intet mindre end at gøre eleverne til gode mennesker. Grundlæresætningen, der skal indprentes eleverne, skal være denne:

 Du skal behandle dit medmenneske på samme måde, som du ønsker, at han skal behandle dig.

 Der skal i timerne gennemgås eksempler på dårlig opførsel og forbrydelser. (Og det skal være lige fra det at mase sig ind i toget, før passagerne er stået af, til vold og drab). Eleverne skal se, hvad konsekvenser forbrydelserne får for offer og forbryder. De skal lære og føle, hvad der er rigtigt og forkert. Et besøg i et fængsel eller et møde med et voldsoffer kan også indgå i undervisningen. De skal lære at have ondt af mennesker og lære at føle afsky for forbrydelser.

 Mit budskab er: nogen må lære børn, hvad der er rigtigt og forkert, og da samfundet ikke mere kan være sikker på, at forældrene selv gør det, så må skolen træde til.

 80.. O. Jensen 
 5. juli 2009 kl. 13:34 
 Skulle ikke undre mig hvis HAerne og Co samt Dansk Front og nazigrupperinger stemmr paa Pia (dansk folkeparti)

 81.. radioilluminati.com radioilluminati.com 
 5. juli 2009 kl. 13:36 
 Kriminelle elsker narko forbud fordi det skaber et godt marked for dem. Politet er også glade da de kan sikre sig flere penge og gøre sig nyttige.

 Pind hvis du var en ægte liberal ville du også mene at staten ikke skal blande sig i hvad befolkningen gør ved deres egen egendom(kroppen).

 Hvis man vil løse konflikten hurtigt og nemt bør man gøre det lovligt at købe hash

 82.. Dorte Sørensen 
 5. juli 2009 kl. 13:37 
 Henrik Skov
 Hvad har din historie fra JP at gøre med mit indlæg om, at regeringen med DFs hjælp har marginaliseret de svageste indvandregrupperne og ført en skræmmekampagne mod dem.
 Er det så rockernes skyld, at en jysk ægtemand har slået sin kone ihjel og forsøgt at brænde hende i et markhegn.

 PS: Hvorfor gælder nultolerancen ikke for skatteministeren, når han overtræder den danske Grundlov ved at håndhæve en lov før den er færdigbehandlet og vedtaget i Folketinget.

 83.. Morten Burup 
 5. juli 2009 kl. 13:40 
 Søren, hvem som helst kan have ret i de påstande, de fremsætter - mere eller mindre baseret på facts, videnskab, tro, tilfældigheder eller andet.

 Det kan godt være, at dit egentlige ærinde er at finde paradokser, men så gør du det på en utrolig dårlig og signalforvirrende måde. Du ved lige så godt som jeg, at er der noget, rockerene er ligeglade med - såvel som indvandrerbanderne - så er det dansk lovgivining.

 Hvis denne lovgivning kommer i vejen for nogle af disse grupperingers ærinder eller dagsordner, vil lovgiviningen blive totalt ignoreret - senest eksemplificeret ved skudepisoden på Theklavej - et stenkast fra min arbejdsplads i øvrigt.

 Skal man tage dit indspark i debatten som udtryk for, at du bevidst sympatiserer med at tilsidesætte lovgivningen bare for at få ram på (nogle af) forbryder(ne)? Eller var det "bare en forkert besked", som Kim Larsen synger i en af sine sange på hans første album "Værs'go!"?

 Samtidig drejes fokus totalt væk fra, hvad indsatsen imod bandekriminalitet i det hele taget drejer sig om efter min mening: Nemlig at sikre, at politiet/PET har de nødvendige midler til at gribe ind, FØR ny kriminalitet bliver begået SAMT at forebygge ved at komme ud i de miljøer, hvor nye medlemmer rekrutteres og påvirke målrettet dér.

 Det kunne måske være, at man kan gøre det uattraktivt at tilslutte sig banderne, fordi samfundet som sådan kunne byde på nogle bedre alternativer - samt lad os få taget fat på at forholde os realistisk til hele narkoproblemet. Narko forsvinder ikke - men kan vi få ødelagt de illegale markeder, er det tænkeligt, at de kriminelle miljøer, der lever af disse markeder vil blive opløst. Blot en tanke....

 84.. Torben Petersen 
 5. juli 2009 kl. 13:42 
 O. Jensen

 Jeg skal da gerne forsøge at hjælpe dig ud over din politiske inkompetence. Se indlægget 13:01

 nationalliberalisme er borgerligt.

 85.. Peter Wilder 
 5. juli 2009 kl. 13:46 
 Hvad er der dog blevet af borgerlig anstændighed? Ombudsmand og Rigsrevision kan rende og hoppe - og dokumenter forsvinder gang på gang fra ministerierne. Og nu dette?!

 Hjælp, jeg håber danskerne vågner op og stemmer anderledes næste gang.

 86.. S.Jensen Qvist 
 5. juli 2009 kl. 13:46 
 At nogen overhovedet beskæftiger sig med disse kriminelle bander og deres manifestskriblerier på andet end underholdningsniveau burde udløse dummebøder.

 Vi(=jeg) gider ikke de kriminelle tabere. Kun på film.

 87.. Erik Thygesen 
 5. juli 2009 kl. 13:47 
 @Søren Pind,

 vi er tilbage ved datagrundlaget. En kommentar på Facebook kan være en indikator på en trend, som bør undersøges nærmere. Som datagrundlag er Facebook dog ikke bedre end Wikipedia, hvis du ikke har mulighed for at gå direkte til kilden.

 Hvis en personlig historie ikke kan fact-tjekkes, jamen - så er det bare en personlig historie. Det gælder fx også den positive personlige historie om drengene og knallerten.

 Personlige historier er gode som igangsætter for lidt mere undersøgende arbejde i et emne, da det sætter følelser i gang, men som beslutningsgrundlag er det alene ikke nok til de konklusioner du foretager.

 Dertil kommer, at du i din undersøgelse allerede har en farvet indstilling i den første linje:

 "Er der nogen her på facebook, der har personlige oplevelser af denne karakter? Er det her rigtigt?" 

 Da du beskriver det konkrete eksempel negativt, opfordrer du jo til at få negative tilbagemeldinger og ikke neutrale eller positive.

 "Fri mig venligst for jeg har hørt af en som har hørt om en. Jeg spørger, om nogen af min næsten 3.500 venner her på facebook selv - personligt - har oplevet lignende ting. I bekræftende fald, så fortæl det her. Der er brug for at myterne bliver slået ihjel eller at vi får gjort noget ved dem. Jeg lover at rejse sagerne politisk, hvis de holder vand"

 Godt nok lyder det meget lødigt ikke at ville høre om en venne vens oplevelse, men netop din egen historie er jo fra en ven?

 Hvilke kommentarer på Facebook vil du efterfølgende følge op på, fordi de holder vand, og hvordan vil du undersøge alle kommentare,r om de nu også holder vand?

 88.. Zeki Laurent Sadic 
 5. juli 2009 kl. 13:48 
 Kommer vi tættere og tættere på fascistiske tilstande i Danmark?

 Al forskning inden for fascisme viser at fascisme bliver implementeret i et demokratisk samfund i faser.

 Første fase er at identificere en syndebuk eller et fjendebillede. En fælles fjende som man kan skælde ud på og som pøblen kan stå sammen om at hade/frygte.

 Når der er opnået udbredt konsensus (og mandater nok til reele lovændringer i retning af opløsning af demokratiet "for sikkerhedens skyld") kommer næste fase:

 Implementering af et regeringssanktioneret særkorps - en eliteenhed som skal "beskytte" mod denne "trussel". En enhed som delvist er hævet over loven og som har flere beføjelser end politiet.

 Tredie fase er så reel diskriminering gennem lov. Fratagelse af almindelige borger- og menneskerettigheder for samfundsgrupper der ikke hylder den fælles ideologi - eller "de fælles værdier."

 Bedømt ud fra det omdiskuterede manifest, samt erkendelsen af at Jønke skam er en ganske intelligent herre, er det vel tydeligt at han drømmer om at se sig selv som aktiv deltager i fase 2!

 89.. mikkel jensen 
 5. juli 2009 kl. 13:48 
 Årsagen til "Bandekrigen" bliver stort set ikke diskuteret; nemlig at HA, i årtier, har haft et pusher-monopol der nu er truet. Jørn og hans venner, må nu se i øjnene at deres million-forretning har fået konkurrence og endda af en kaliber der ikke giver en skid for rygmærker og nazi-tatoveringer. Så nu må de gamle mænd i læderveste trækker nye heste i manegen, for at kunne bevare og forsvare deres "ret" til skattefrie Audi TT'er og årgangsrødvine. Hvad er så mere bekvemt end at høste af de frø som DF og regeringen har sået i de sidste 10 år. Og HA er næppe gået i marken, før Pind trækker i overalls og finder leen frem.

 90.. P Larsen 
 5. juli 2009 kl. 13:49 
 Jøncke har ret. og ham sønnen ligeså.
 de unge 2G 3G 4G whatever styrer . man tør ganske enkelt ikke sige sin mening.. og undgår enhver konfrontation med dem. det er ulideligt. og meget uhyggeligt.. Glistrup har studeret det her særdeles grundigt, han burde hives frem. men ham tør ingen bringe på banen. racismekort fra politisk korrekte . Ayan Hirsis bog "jeg anklager" burde være et must i folkeskolen. det står alt for tydeligt i ens baghoved, at politikere, der ser problemer i muslimer, har livvagter.. og muslimer, der vil være "danske", må kæmpe for livet. so help us god..

 91.. Torben Petersen 
 5. juli 2009 kl. 13:51 
 O Jensen:

 Hvis disse grupperinger har niogen fremgang, så vokser de udelukkende i skyggen af venstrefløjens realitetsfornægtelse omkring konsekvenserne ved islamiseringen af europa.

 Rød stues narcissistisk indbildske moralske ufejlbarlighed står for fald og alliancen med deres teokratfascsistske jøde- og fremmedhadende, højrerabiate og voldsomt reaktionære islamiske importptroletariat; importeret kun for at kunne hore deres stemmer under dække af tolerance og rummelighed efter at rød stues oprindelige proletariat vendte revolutionen ryggen til fordel for rødvin og boliglån, vil snart straffes.

 Holland bliver første land, flere vil følge. Den nationale liberalisme vil snart gå sejrsgang igennem europa.

 92.. K. Nielsen 
 5. juli 2009 kl. 13:51 
 Henrik Skov , jeg har også læst i JP idag om den 21 årige kriminelle med udenlandsk baggrund. Fint , at du nævner det og det skal tilføjes ,at den er skrevet under Århus- delen.
 Jeg blevet meget skræmt da jeg læste det. Men jeg forstår godt, at Dorte Sørensen ikke kan lide at høre om det.
 Den "Leder" burde sendes ud til alle danske husstande og være pligtlæsning især for den venstreorienterede del af Danmark. Men de finder som nok på en-eller -anden -undskyldning for dette menneske, for de vil ikke se virkeligheden i øjnene.

 93.. Yassin C 
 5. juli 2009 kl. 13:53 
 @ Søren Pind: nu kender jeg dig fra Københavns Universitet som en yderst begavet mand, der sjældent giver udtryk for noget, der ikke er velovervejet. Jeg kan således ikke forestille mig andet, end at du har et mål med dit blogindlæg, og det er derfor lidt plat, at du pakker dit budskab ind som et opråb til befolkningen om at finde på løsninger. Som Steen Fredriksen rigtigt skriver, så er det bl.a. dig, der skal løse problemet, og jeg fatter ikke, at man gang på gang genvælger nogle inkompetente folk, der ikke er deres løn værdige. Med dit blogindlæg har jeg dog fået endnu en forklaring på dette fænomen, for det er da klart, at så længe du og dine fæller kan holde fokus fra de reelle og (uden ønske om at bagatellisere bandekonflikten) større samfundsproblemer, så er der nemme stemmer at score. Se, det ville straks være noget andet, hvis I satte jer for at løse finanskrisen, de lange ventelister på (offentlige) sygehuse eller miljøproblemerne, for på det punkt ville I hurtigt udstille jeres inkompetence, og så ville I være ud af vagten, inden Jønke og bandefjolserne havde lært at stave til recession, privatiseringsproblemer og drivhuseffekt. Nu du selv nævner din nultolerance-blog, så savnede jeg et svar på mit spørgsmål, om hvorvidt denne nultolerance også skulle gælde dine fæller på Christiansborg, eller dine venner i erhvervslivet, der i den grad har været medvirkende til, at landet er i økonomisk stormvind. Så når du siger at du savner den tid, hvor politiet fulgte ænder over gaden, så savner jeg altså den tid, hvor en politikers fornemste opgave var at løse problemer, og ikke at skabe dem. 

 Hvordan en klog mand som dig skal føle behov for at score billige point, siger vist mere om samfundet end at Jønke med rette påpeger nogle problemer. Og kære Søren, jeg kan da selv komme med hundredevis af eksempler på at danskere med anden etnisk baggrund end dansk, er blevet behandlet på udansk og uværdig manér, så jeg ville anbefale at du sendte en tilsvarende opfordring til dine facebook-venner, der af udseende kan ligne nogle af dem, Jønke advarer imod. Og nej, mine personlige forslag til hvordan vi får løst "sjakal-problemet", får du først, når du har vist, at du er din opgave voksen. Hell no, om du oveni at score billige point på at medvirke til en "moral panic" i samfundet (og derved fremavle en stemning, der ville gøre din nultolerancepolitik mulig), også skal have andre til at løse dine arbejdsopgaver.

 I øvrigt kan det undre mig, at du ikke kommenterer, at nogle læsere (igen) har givet debatten en religiøs drejning- det var vel ikke det, du havde i tankerne, da du skrev indlægget? Og i givet fald ville det klæde dig at holde debatten på et sagligt niveau, bl.a. ved også at kommentere på disse læseres kommentarer.

 94.. Tommy Hansen 
 5. juli 2009 kl. 13:56 
 Når du, Søren Pind, skriver: "At vi i 2009 skulle se rockere og mordere træde frem som samfundets beskyttere er forfærdende" er det da klart at det bliver forstået sådan at du mener at de ER beskyttere af samfundet - efter at de er trådt frem. Hvad beskyttende du så ser i det må jo være op til dig at forklare. Troede du virkelig du kunne slippe af sted med at gemme din mening i ordet "vi"? "Vi" kan i denne sammenhæng kun referere til dig selv + de som er enige, men du kan saftsusmig ikke omfatte det til alle os som ikke er. 

 Når du skriver noget dumt må du også acceptere at blive citeret for dumme udtalelser og der er efter min mening intet galt med Ritzaus eller Politikens udlægning af dine udtalelser. Tværtimod. men jeg forstår da godt hvis det er ilde hørt for dig, det er jo aldrig rart at skulle indrømme at man har sagt noget dumt, noget som den nuværende regering desværre er mestre i at skjule. Denne gang gik det bare ikke.

 95.. Jens A. 
 5. juli 2009 kl. 13:56 
 Dorte Sørensen,

 Det passer ikke:

 1. Offermentaliteten blandt indvandrerne i Danmark er mere udtalt end hos indvandrere i andre lande, selvom vi giver indvandrere langt bedre vilkår end andre lande. Grunden hertil er, at offertankegangen gennemsyrer den danske venstrefløj, DR og resten af godhedsindustrien(bl.a. socialrådgiverformand Betina Post og fortmand for det kriminalpræventive råd Eva Smith).
 Godhedsindustrien fik indtil 2001 lov til at diktere den danske udlændingepolitik - og de har sammen med muslimernes arkaiske kultur og fundamentalistiske tilgang til religion hovedansvaret for at integrationen af netop den muslimske gruppe af indvandrere er slået totalt fejl. Integrationsproblemerne kan kun løses ved at herboende muslimer, i langt højere grad end hidtil, er villige til at gå på kompromis med deres egen kultur og religion. 

 2. Rigsrevisionen politiserer, fordi den tager parti for venstrefløjens forfejlede socialistiske ideologi, når den i realiteten kræver, at det kun er borgerlige politikere, der skal fokusere på billigste pris, når de udliciterer til den private sektor (selvom det for regeringen primært handlede om hurtige behandling af patienterne på venteliste). Nævn mig bare ét eksempel på, at Rigsrevisionen har kritiseret en socialdemokratisk regering for at misbruge skattekroner ved at fastholde det offentliges monopol på et område, selvom vi ved, at monopoler er lig med dyrere priser end nødvendigt og dermed en merbetaling for skatteyderne?

 Rigsrevisions-sagen handler primært om en generel kalkunjagt på Lars Løkke, fordi han nu er statsminister. Når Rigsrevisionen lader sig spænde for venstrefløjens vogn, så er institutionen selv med til at undergrave sin egen troværdighed og så må den forvente at få svar på tiltale.

 Rent substantielt har professor Kjeld Møller Pedersen kaldt Rigsrevisionens rapport for tynd.

 96.. Søren Pind 
 5. juli 2009 kl. 13:57 
 @Sadic: Jeg er faktisk ikke uenig med dig i, at man med rette kan bekymre sig om, hvorvidt vi bevæger os mod fascisme. Jeg har selv tidligere beskrevet, hvordan de herskende tilstande ville føre til øget selvtægt. Det er sket. Nu lancerer de brune grupper - rockerne - sig selv som samfundets forsvarer. Mod indvandrerbanderne. Og derudover har vi så de røde falankser: De autonome. 

 Det har tidligere ført til fascisme. Så meget desto vigtigere er det, at det er demokratiets - statens - voldsmonopol, der står uantastet. Og ikke gadens parlaments. Ellers taber vi.

 97.. ofi reti 
 5. juli 2009 kl. 13:58 
 Søren Pind:
 Tag det rolig.
 Der er en lang vej endnu.
 De fleste danskere er opportunistiske vejrhaner, desværre.
 De samme som modarbejder dig og bagvasker dig nu, vil ændre mening senere, når tiden er inde til at gøre det.
 Vær indstillet på, at lige nu vil venstrefløjens nyttige idioter finde på alle mulige uværdige fiduser for at undgå at argumentere.
 Blive ved.
 Du er et plus for stakkels Danmark og de selv samme nyttige idioter, som bagvasker dig nu.

 98.. Thomas Holm Holm 
 5. juli 2009 kl. 13:58 
 Naturligvis vil HA og Jønke have indvandrerne af vejen. De taber jo penge på den konkurrence de pludslig har. Så de har hyret en god spin-doktor for at skrive et manifest der giver genklang i "folkesjælen" eller snarere den del af selvsamme der ikke gennemskuer dette som et marketing- og propaganda-fif.

 Hvad der er værre er at populistiske politikere så som P. Skaarup og dig nu pludslig skamroser dem som i for få år siden helst ville have sendt i eksil og smidt ud af landet for at score nogle valgstemmer.

 99.. K. Nielsen 
 5. juli 2009 kl. 14:05 
 De autonome har overtaget HA's metoder. De leger politi ved Brorsons Kirke(Cyklende selvbestalt, tildækket politi der jager fredelige mennesker væk fra Bronsons Kirke, kalder dem racister og vil hidkalde flere auto'er , når de kommer nærmere end 200 m fra kirken. Episoden er meldt til politiet.
 Tv har også vist disse autoer der vil ånde mennesker i nakken de ikke har sympati for og det hele døgnet. Talsmanden for auto'erne var selvfølgelig en mand med en lang uddannelse bag sig. Om han er samfundsnyttig eller ej , skal ikke kunne siges , men han opførte sig ,som en af dem der jagtede jøderne i Tyskland, dog her blot almindelige danskere med en anden mening end hans egen.
 Nørrebro er en gangsterbydel og bør behandles som sådan. Desværre skal hele landet være med til at betale for deres udenlansdske "berigelser".

 100.. mikkel jensen 
 5. juli 2009 kl. 14:07 
 Geert Wilders sad i DR2 for 14 dage siden og fremsatte løgn som fakta, - alle hans hjemmestrikkede statistikker, blev dagen efter rippet op og rullet sammen igen http://www.dr.dk/P1/orientering/indslag/2009/06/23/184430.htm. Wilders påstod at 70% af de indsatte i danske fængsler var muslimer og han pointerede at det var fakta! Den latente muslimforskrækkelse har så godt fat i mange mennesker at fakta ikke finder grobund, - det ses her i denne tråd som alle andre steder. Der sidder omkring 4000 mennesker i de danske fængsler og ud af dem er der ca. 800 mennesker med udenlandsk baggrund. - sølle 800 mennesker. Det forvrænger muligvis DF/HA vælgerens forestilling af virkeligheden, -men sådan forholder det sig altså.

 101.. Lars Larsen 
 5. juli 2009 kl. 14:11 
 Jeg synes nu også, at Hr. Pind ligger som han har redt i forhold til Ritzaus overskrift, og findes der noget mere rygmarvsagtigt end at opdigte en venstreorienteret sammensværgelse blandt journalister?

 Ikke at jeg tror Pind rent faktisk mener, at rockerne er eller bør være samfundets beskyttere, men hvis man ikke kan se, at bloggens titel kunne give det indtryk, specielt når Pind ikke fortæller os, hvor de ellers så velskrivende (!?) rockere tager fejl, så synes jeg man er naiv.

 For mig at se burde det være et wakeup call til en selv, hvis man pludselig tager sig selv i at være enige med Hells Angels, fx om man virkelig shopper så meget efter indvandrerkritiske argumenter, at alt hvad der synger med på den sang nødvendigvis antages at være rigtigt. Jeg ved godt, at Pinds overskrift selv spiller på den bizarre tilstand, men jeg synes ikke han får landet spørgsmålet med ret meget mere end nogle retoriske spørgsmål, som åbner en ladeport for at blive fortolket som Ritzau gør.

 Ikke fordi der er noget galt i, at en tidligere morder kan have ret, men fordi Hells Angels helt entydigt er part i den aktuelle konflikt, og derfor kan deres beskrivelse af situationen ikke tages seriøst. Den mangel på samfundsorden, som de foregiver at rette op på, er de jo mindst ligeså meget selv årsag til.

 Jeg vil ikke gøre mig klog på, hvad der så kan løse konflikten eller om politiet gør det rigtige, men at flirte med tanken om at vælge side i bandeopgøret synes jeg faktisk er mere opgivende over for etablering af en retsorden end den passive seen-til, som Pind kritiserer samtiden for.

 102.. Helle Helle 
 5. juli 2009 kl. 14:15 
 1. Jørn Jønke Nielsen påstod i går i Politiken at han havde befolkningen bag. Nej det har han ikke. Han har ramt en pointe, men det samme kunne et 7 års barn også have udtalt. Hvem i alverden tror man synes, det er sjovt, at folk render rundt at skyder på hinanden. Det blev gjort også, før indvandrerbanderne kom til, mig bekendt mellem Bandidos og HA , hvor Makrellen blev dræbt af Jønke. Man er træt af ham og hans fæller AK 81 og de af indvandrerbander som på samme vis styrer et narko marked. Vi gider ingen af jer, så længe I kører det spil STOP DET.
 Pind synes jeg er helt ude i hampen, ja længe leve ytringsfriheden, den har du SP, men det er godt nok noget underligt noget, du får ud af den ind i mellem, jeg troede først det var en joke. Derfor mit forslag om en øde ø uden våben, så er de nemlig sikkert mindre modige
 og uden stoffer og sprut, måske kunne de finde ud af at TALE sammen, så vi andre igen kunne leve i fred med børn og medborgere. det ville i mine øjne være en optimal løsning, på tværs af partiskel. Banderne bør selv løse deres konflikter på fredelig vis, alt andet er uhørt. hvorfor skal vi spilde dyre offl. midler på deres uhyrligheder. Og NEJ Jønke skal opføre sig ordentlig så vel som alle andre i dette samfund , politikere som såvel som andre borgere i DK.

 103.. Helle Helle 
 5. juli 2009 kl. 14:17 
 Jens A. Du er helt ude på overdrevet.

 104.. Jesper S. Jensen 
 5. juli 2009 kl. 14:19 
 Kommunikation er en farlig ting i hændene af en dygtig person. At sjakal manifestet er dygtigt skrevet, og at mange mennesker kan nikke genkendende til det er bygget på en simpel teknik, hvor man inkludere lige præcis nok sandheder til at opnå troværdigheder. Når dette er opnået, så kan man fylde hullerne med de ting man ønsker, såsom fordrejninger, personlige glorificeringer etc.
 Et eksempel på dette kan ses i historiebøgerne, Nazityskland og kommunismen.

 Jeg synes at hr. Søren Pind har fat i mange gode punkter, og det er beskæmmende at vi har så mange historier i dagspressen om manglende politi i dagligdagens situationer. Dette fører til en generel manglende tryghedsfornemmelse, og derved åbner man døren for manifester og grupperinger med ekstreme holdninger, der udnytter den manglende tryghed i befolkningen eller dele heraf.
 Hvis vi skal bekæmpe de store ting, så må de små være i orden. Man kan ikke bygge et hus uden et ordentligt fundament, og det samme gælder for samfundet.

 Jeg er dybt enig i, at vi skal gøre op med den bløde pædagogik som en den eneste sande vej til reformering af utilpassede unge. Den bløde pædagogik virker i de fleste tilfælde, men i dem hvor den ikke gør, skal der være mulighed for det næste skridt. Forslaget om at lade forsvaret opdrage utilpassede unge er ikke skidt, da det bygger på forestillingen om konsekvenspædagogik. Mange forældre bruger den selv derhjemme: "Hvis du ikke rydder op på værelset, så må du ikke komme ud og lege" etc.

 Jeg ville ønske, at du, hr. Søren Pind, formår at ruske op i tingene, og vise vejen for vores folkevalgte på Christiansborg, sådan at de tør diskuttere dette falos, og måske gøre op med den romantiserede forestilling om Danmark. De problemer der har ramt resten af den vestlige verden rammer nok også os.

 105.. Jens Hansen 
 5. juli 2009 kl. 14:20 
 For nogle aar siden havde vi rockerkrigen imellem udelukkende danske grupper.
 Adskillige blev draebt.
 Bagholdsmorderen Joenke var en af hovedpersonerne.
 Rockerkrigen drejede sig hovedsagelig om narko.
 Idag har indvandrerbander ogsaa indvolveret sig i denne form for kriminalitet.
 Men HA er stadigvaek hovedproblemet indenfor denne kriminalitet.
 Vi kender ikke Joenkes rolle i denne kriminalitet.
 Men han er en af hovedmaendene i HA. Og HA er den stoerste spiller inden for narcokriminalitet i Danmark.
 Jeg tror at de fleste kan laegge to og to sammen.
 Hvordan i alverden kan nogen dog tage Joenke seriost overhovet.

 106.. Torben Petersen 
 5. juli 2009 kl. 14:20 
 Mikkel Jensen

 "Der sidder omkring 4000 mennesker i de danske fængsler og ud af dem er der ca. 800 mennesker med"

 Eller sagt med andre ord: så er udlændinge voldsom overrepræsenteret og de fleste af dem er muslimer. De 70% er iøvrigt blandt ungdomskriminelle (Sennels), så det er ikke løgn, det var bare ikke specificeret 100% korrekt - heller ikke da Sennels sagde det i sin debat med den social liberale korsfarer, hvilket leder mig til at tro, at Wiilders har informationen fra Sennels - hvilket sætter Wiilders i god tro.

 107.. Zeki Laurent Sadic 
 5. juli 2009 kl. 14:21 
 Søren Pind

 "Jeg er faktisk ikke uenig med dig i, at man med rette kan bekymre sig om, hvorvidt vi bevæger os mod fascisme"

 De grupper du nævner (rockere m.m) har jo ingen reel magt hvis de ikke på den eller anden måde bliver blåstemplet af den siddende magt - de folkevalgte. 

 Det er ikke rockerne eller andre samfundsgrupper der kan indføre nyfascisme i landet - det er udelukkende de i forvejen folkevalgte.

 I dag kan man ikke bare tage magten som Mussolini mere eller mindre gjorde i 1921. Det vil føre til folkelig modstand.

 Vil man (som parti) fascismen er man som parti nødt til at gøre som Hitler i 1933: Skabe en trussel mod samfundet, og på demokratisk vis høste opbakning til sagen. Helt i tråd med fase 1. Er der ingen at pege fingre af, så er der ingen opbakning. Såre enkelt. For fascismen "tilbyder" jo befolkningen "beskyttelse" mod "truslen" hvis befolkningen indvilliger i at give køb på visse rettigheder. Som i 30'ernes Tyskland, og delvist også i Bush's værste år (de frihedsindskrænkende love han gennemførte - f.eks Patriot Act - ville jo aldrig kunne realiseres uden "truslen fra terroristerne")

 Herhjemme synes jeg at der især er et parti som passer som fod i hose til beskrivelsen (mine tilføjelser i parantes):

 "Kernen i (ny)fascismen er kampen for en genfødsel eller nyfødsel (palingenese) af nationen ("Giv os Danmark tilbage"). Nationen kan efterfølgende opfattes som et ubrydeligt fællesskab, "os" ,byggende på etnisk, biologisk, religiøst eller lignende grundlag, hvis værdier skal styrkes ("De danske værdier skal styrkes"), mens ødelæggende kræfter af dette fællesskab, "dem" ("kaninerne", "svinene", "gøgeungerne") skal kritiseres, bekæmpes eller ligefrem ryddes bort." ("indvandrerne"/"muslimerne" er "tabere"/ "samfundsnassere"/ "terrorister"/"primitive"/"uduelige"/"på erobringstogt", derfor skal de "smides ud af landet"/"sendes til en øde ø"/"smides ud med faldskærm")

 da.wikipedia.org/wiki/Fascisme

 108.. Karin Bennedsen 
 5. juli 2009 kl. 14:22 
 Søren Pind kan vel efterhånden næppe være i tvivl om, hvordan hans blogindlæg opfattes. Det siger kommentarerne og andre mediers referater jo helt tydeligt. 

 Når SP så samtidig i en kommentar henviser til Uriasposten, denne højreekstreme, muslimhadende hjemmeside, så er snittet lissom lagt.

 109.. mikkel jensen 
 5. juli 2009 kl. 14:23 
 Frigiv narkotiske stoffer og overlad salget til staten. Politiet har aldrig haft noget der bare minder om kontrol (eller ide om omfanget) af HA's pusher-monopol, så hvordan fanden skulle politiet kunne få kontrol med de nye pushere, der helt åbentlyst skider HA'erne et stykke? HA har stået som usårelige i årtier, hvor selv politiet havde problemer med at turde lægge sig ud med HA. HA'erne er blevet en bedstefar-klub, der slet ikke er i humør til livstidsdomme og æresdrab, så ind med tilfældige unge voldspsykopater, så morfar Jørn og de andre bedsteforældre kan beholde de varme sutsko på og nyde cognacen i fred og ro.

 110.. Dorte Sørensen 
 5. juli 2009 kl. 14:24 
 Jens A.
 Det lyder interessant, vil du ikke godt komme med nogle kilder til din påstand om at indvandre i Danmark har en speciel offermentalitet. 

 Mht. Rigsrevisionen. Mener du alvorligt at det kun er venstrefløjen der ønsker mest for pengene, siden du kalder Rigsrevisionens bemærkninger en kalkunjagt på Løkke Rasmussen..
 I mine øjne er det trist for det danske demokrati at både ombudsmandsinstitutionen og nu også Rigsrevisionen skal nedgøres af regeringen og DF.

 111.. Andrey Kazankov 
 5. juli 2009 kl. 14:25 
 Helle Helle, hvor ved du fra, at Jønke ikke har befolkningen med sig? Alle spørgeundersøgelser viste at minst en tredjedel og op mod halvdelen var enige i det, han skrev

 112.. miko olsen 
 5. juli 2009 kl. 14:25 
 Tak , så sker der endelig noget.
 Desværre er det tit de forkerte mennesker der skal til for at rejse en debat, men absolut på tide er det.

 113.. Torben Petersen 
 5. juli 2009 kl. 14:32 
 Karin Bennedsen:

 Og du kan så dokumentere at Kim Møller og Uriasposten hader muslimer?

 Og så er det jo forresten dig, der i en anden debat har udtalt, at du generelt ikke "mener dig så arrogant at du kan sætte dig til doms over andre menneskers moralopfattelse".

 Så du har jo ikke meget at byde på her, når det handler om Sørens Pinds og andres moralopfattelse!

 114.. Zeki Laurent Sadic 
 5. juli 2009 kl. 14:34 
 For ca halvandet år siden skulle Jønke mentalindlægges. Nu vil 32% af EB's vælgere have ham som statsminister.

 Gud bevare Danmark.

 115.. Kim Goltermann 
 5. juli 2009 kl. 14:35 
 Torben Petersen har desværre ret; der er ikke ét eneste borgerligt parti repræsenteret i Folketinget. Liberal Alliance fører en borgerlig fordelingspolitik til torvs mens DF står for en borgelrig værdipolitik - det gør vel de to nævnte partier "halvborgerlige".

 116.. Niels B. Larsen 
 5. juli 2009 kl. 14:35 
 @ Yassin C

 Nu er der jo så forskellige meninger om, hvad de store og reelle samfundsproblemer er.

 Jeg ser eksempelvis den hoved- og halsløse indvandring fra muslimske områder som det absolut væsentligste problem for Europa og europæerne, da det på sigt vil føre til velfærdsstatens sammenbrud og demokratiets afskaffelse medmindre den indvandring vendes til en kraftig afvandring. Under tvang eller frivilligt.

 I sammenligning med dette problem blegner alle andre problemer.

 Indvandrerbandernes hærgen er blot et forvarsel om langt værre tilstande senere hen hvis ikke vi smider en mængde muslimer ud igen.

 117.. Henrik Petersen 
 5. juli 2009 kl. 14:37 
 Imponerende med abekasteriet her på bloggen:
 Det er samfundet skyld, politikernes skyld, Søren Pinds skyld, den onde regerings skyld osv.

 Det er åbenbart vanskeligt at forestille sig, at disse unge islamister (javist, i ordets værste betydning) selv har det mindste ansvar.
 Næ, de er tvunget til deres voldsudøvelse af et racistisk og intolerant Danmark.

 Se fx videoen af lille sjakal (lille a), som hader det fucking racistiske Danmark, som nyder, når danske soldater bliver dræbt i Afghanistan, og som derfor overvejer at flytte fra Danmark.

 Må jeg have lov at ønske ham god rejse, og han må hellere end gerne tage sine venner og de øvrige gutmenschen med sig.

 Ps: For så vidt angår videoen og Pinds indlæg er det jo altid formålstjenligt at sætte sig ind i tingene, før man med politisk korrekthed tromler løs.

 Må jeg minde om, at Jønke ikke er psykopat (har faktisk rettens ord for det), og for længst har udstået sine straffe og dermed ikke er et laverestående væsen.

 Men som det altid gælder, når argumentationen mangler, kan man skyde budbringeren i stedet for at kommentere indholdet.

 Gad vide, hvor mange af de pc-gutmenschen, der er i gang herinde, rent faktisk har læst manifestet?

 118.. Søren Pind 
 5. juli 2009 kl. 14:37 
 @Sadic: Præcis. Og det problem løser du ikke ved fortielse eller ved at stikke hovedet i jorden som strudsen. Men ved at få bragt ud i det åbne, at man må sondre mellem dømte rovmordere, deres analyser og den virkelighed, som politikere må gøre noget ved.

 119.. Torben Petersen 
 5. juli 2009 kl. 14:38 
 Hvis man iøvrigt vil vide hvor det her problem faktisk stammer fra oprindeligt, så ser her: 

 http://blog.180grader.dk/nationalliberalagenda/2009/07/01/da-euro-eliten-solgte-europa-til-islam-for-olie/

 Læg mærke til, at det var en socialdemokrat, Poul Nielsson, der var "Danmarks mand I Bruxelles" omkring denne absurde aftale; en aftale hvis forhandlinger, paradoxalt nok, forresten indledtes i københavn.

 120.. kirsten christensen 
 5. juli 2009 kl. 14:39 
 Søren Pind må have fået et hedeslag. Anden forklaring er der vist ikke.

 121.. Lars Barfred 
 5. juli 2009 kl. 14:40 
 Til Zeki Laurent Sadic, meget velskrevet.

 Jeg tror vi alle ville gøre os selv en kæmpe tjeneste, hvis vi unlod at kalde danskere og flygtninge for indvandrere, islamister mm. og blot hinanden danskere.

 Så kunnne vi 95-99% af danskerne stå sammen mod de kriminelle, uanset om det er narko, joyriding eller afstumpet vold, og stille dem for en dommer og sende dem i fængsel. 

 Det tror jeg ville give et bedre resultat, end super racisitiske iundlæg, som Søren Pind´s herover. Det sørgelige er, at SP sikkert ikke selv forstår hvor racistisk han udtaler sig.

 122.. mikkel jensen 
 5. juli 2009 kl. 14:41 
 Torben Petersen

 Det er fuldstændigt underordnet, hvor og hvordan Wilders har fået sine "fakta" fra. Kernen er at Wilders segment, som du tydeligt er en del af, bygger muslimforskrækkelsen op på et fundament, der er så tyndt. Sennels selvbestaltede undersøgelse er et fremragende ekselmpel på muslimforskrækkelsens selvopfyldende profetiske forudsigelser.
 Bare det at du og dit segment, ser 800 dømte og endnu færre ungdomskriminelle, som værende landets undergang, er uden sidestykke ikonet på et snævertsynet politisk tilholdssted.
 Inderne og kineserne er morgendagens nye økonomiske storebrødre og her i andedammen har vi travlt med at pege fingre af Ahmed og Muhammed. - det er sgu da bunden af snævertsyn!!! - men det er vel hvad i kan overskue af det store politiske billede.

 123.. Erik Larsen 
 5. juli 2009 kl. 14:47 
 Igen tak til Søren Pind for et godt indlæg.
 Jeg siger ikke at jeg "elsker rockerne, Jøncke mfl.", men jeg kan godt se pointen i at de er idag de eneste der TØR konfrontere de "utilpassede andengenerationsindvandrere" der ødelægger ALT i DK P.T.
 Desværre er der danskere her på bloggen, der lukker øjnene totalt - f.eks. ham der skriver at indvandrerne ikke spillede nogen rolle under urolighederne ved ungdomshuset!! Jamen, det skriger jo til himlen, manden ser kun DET HAN VIL SE!!

 124.. Zeki Laurent Sadic 
 5. juli 2009 kl. 14:48 
 Søren Pind skriver

 "man må sondre mellem dømte rovmordere, deres analyser og den virkelighed, som politikere må gøre noget ved."

 Og den "virkelighed" som du nævner her, inkluderer altså også "personlige beretninger" fra dine Facebookvenner som enten kan bruges til at be- eller afkræfte en tendens?

 125.. Karin Bennedsen 
 5. juli 2009 kl. 14:51 
 Søren Pind

 Jeg kan se, at du (som sædvanlig) har slettet min lille kommentar. Men burde du så ikke også slette Torben Petersens kommentar til mig, da det ikke er rimeligt, at den står alene tilbage?

 126.. Søren Pind 
 5. juli 2009 kl. 14:51 
 @Sadic: Ja naturligvis inkluderer en politikers virke personlige beretninger. Hvad i al verden ellers? Personlige troværdige beretninger er lige så nødvendige som statistik - som der i øvrigt også findes en del af på hele dette spørgsmål. 

 Se feks http://www.folketinget.dk/forhandlinger/20072M073_2008-05-20_1300.htm og spørgsmålet om de farligeste forbrydere i Danmark.

 127.. Erik Larsen 
 5. juli 2009 kl. 14:51 
 Igen tak til Søren Pind for et godt indlæg.
 Jeg siger ikke at jeg "elsker rockerne, Jøncke mfl.", men jeg kan godt se pointen i at de er idag de eneste der TØR konfrontere de "utilpassede andengenerationsindvandrere" der ødelægger ALT i DK P.T.
 Desværre er der danskere her på bloggen, der lukker øjnene totalt - f.eks. ham der skriver at indvandrerne ikke spillede nogen rolle under urolighederne ved ungdomshuset!! Jamen, det skriger jo til himlen, manden ser kun DET HAN VIL SE!! Sorry, indlægget blev fejlagtigt pludselig afleveret uden følgende kommentarer:
 Rockerne ser ud til at være de eneste i DK, der reagerer mod indvandrerne. De fleste unge danskere sidder på caféerne og TØR ingenting.
 Græder over monsteret Michael Jacksons logiske afdød og meget andet. DE skal ikke have noget klinket. Det er så trist, så trist.

 128.. Lars Barfred 
 5. juli 2009 kl. 14:51 
 Til Henrik Petersen -Hvordan er det lige at man kan koble islam/mennesker fra islamiske lande til klimaet? 

 .var der nogen der sagde stigmatisering?

 129.. Muhammad Muslim 
 5. juli 2009 kl. 14:52 
 Søren Pind jeg syntes at det er ynkeligt at du gang på gang prøver at skabe opmærksomhed omkring dig selv ved at komme med den ene dumme udtalelse efter den anden. At du nu siger at Jønke har ret, viser bare noget om hvor til grin de danske politikere er. Jeg er selv en ung indvandre, som er født og opvokset i DK, men når jeg læser dine indlæg, så får man lyst til at sige "F**k danskerne, de er allesammen en flok racister!!!" for hvis de danske folkevalgte kan tillade sig at give en 2 dobbelt dømt morder ret i en krigerklæring mod indvandre, så er man jo bims i hoved (som du tydelig må være) og burde ikke sidde i politik!!! Du og alle dem der giver dig ret i hunden Jønkes manifest skal til gengæld ikke beklage jer, hvis nogle af indvandrebanderne en dag kommer til at skyde nogle af jer børn eller jer selv eller andre uskyldige ved en fejl eller i forbindelse med at de prøver at lave attentater mod rocere men også rammer jer selv og andre uskyldige på vejen, FORDI det er typer, som jer der kaster brændstof på bålet og ligefrem opfordre rockerne til at forsætte deres krig og samtidig står udlændinge og tænker, "jamen så f**k dem, vi går bare krig mod dem ALLE SAMMEN fordi de er allesammen på rockernes side alligevel" Når du og andre kommer med sådan nogle bemærkninger, så tror jeg blot at det vil medfører at næste gang en af indvandrene rammer en uskyldig ung dansk fyr i forbindelse med deres krig mod rockerne at de blot vil trække på skulderne og tænke "de er alligevel allesammen en flok racister, så f**k ham om han var en rocker eller en såkaldt uskyldig dansk fyr"

 130.. Søren Pind 
 5. juli 2009 kl. 14:52 
 @Karin: Du vrøvler - lidt mere end sædvanligt. Din kommentar står der skam stadig.

 131.. mikkel jensen 
 5. juli 2009 kl. 14:54 
 Erik Larsen

 HA TØR jo netop ikke at konfrontere deres konkurenter, - de må hive hjernedøde voldspsykopoater ind i en, til formålet oprettet "underafdeling". HA er en pensionistklub der ikke har plads i morgendagens narkomiljø. Panikken breder sig blandt Bessefar og vennerne, -deres mimrekort løber ud og de ser alle narko-millionerne løbe med ud.

 132.. Søren Rasmussen 
 5. juli 2009 kl. 14:55 
 Søren,

 jeg ved ikke om du har været i staten Nevada i USA?

 Men prøv at forestille dig denne Danske forestilling i denne stat anno 2009.

 Folk i staten Nevada kan ikke lide mennesker der render rundt og skyder - og hvis de gør det - ja så bliver der skudt igen.

 Folk i staten Nevada er demokrater der beskytter hinanden og deres konstitution - og som uanset politisk farve har respekt for de love som bliver vedtaget i delstatsparlamentet og som delstatsparlamentet må implementere som følge af federal lovgivning.

 Det er uhørt blot at acceptere bander som toneangivende blandt folk i Nevada - det har de haft nok af!

 Jeg forstår ærligt talt ikke den umodne debat iblandt Danskere - Danskerne skulle sige: VI VIL IKKE ACCEPTERE GADENS PARLAMENT.

 M.v.h.
 Søren Rasmussen

 133.. Kristian Larsen 
 5. juli 2009 kl. 14:56 
 Det der er så langt ude, Søren Pind, at jeg håber det er en joke. Ellers vil jeg forvente, at du går over til DF.
 FØJ!

 134.. Lars Barfred 
 5. juli 2009 kl. 14:57 
 Erik: Politiet tør tydeligvis konfrontere enhver kriminel i DK, og det er de de bedste og eneste der bør gøre, når vi taler om hård kriminalitet. 

 Politiet kan jo altid bruge flere ressourcer, og det kan man så diskutere om de skal have, eller de skal prioritere enderledes. Men når man ser på at P-vagter snart er de eneste der griber ind overfor mindre overtrædelser i dagligdagen, er det jo nok fordi, politiet ikke har al den power de har brug for.

 135.. Zeki Laurent Sadic 
 5. juli 2009 kl. 14:58 
 Søren Pind

 Har du 100% tillid til at det som dine 3000 facebook-venner skriver om deres "beretninger", er fuldstændigt i overenstemmelse med sandheden?

 Tilsyneladende, siger du svarer "ja, naturligvis"

 Det kan man da kalde tillid!

 Hvor mange af dem kender du personligt?

 136.. K. Nielsen 
 5. juli 2009 kl. 14:58 
 Nå, for søren, så har Søren Pind trådt en venstrefløjs tilhænger over tæerne, i morges var det en på Jp der skulle møde Karin Bennedsens sure opstød.
 "Uriasposten "er gift for de venstreorienterede. Avisen.dk har mange venstreorienterede der er udenfor arbejdmarkedet og medejer er fagbevægelsen, men den netavis har også bloggere der har link til "Uriasposten" og så sent som idag.

 Det er fint du tager emnet op, Søren Pind, det er modigt for problemerne bliver ikke bare væk ,fordi man har berøringsangst og emnet er brandfarligt fordi mange af de mennesker er ret primitive i deres opfattelse af ret og vrang og tager sagen i egen hånd. Når samtidig så ventrefløjens autonome er med i deres mangel på demokrati, ja så er det en ren krudttønde.
 HA flygtninge/indvandere er jo borgere i Danmark-også- ,så man må holde øje med hvad der sker i samfundet imellem disse og med disse.
 Det er et emne der optager mange og det kan også ses af den lange tråd her.

 Kom igen om et år med en opfølgning

 137.. Karin Bennedsen 
 5. juli 2009 kl. 14:59 
 Det må du undskylde, Søren Pind. Der var jeg lidt for hurtig på tasterne.

 138.. John Pedersen 
 5. juli 2009 kl. 15:00 
 HUSK AT

 Husk at læse korrektur på det du skriver. Brug om muligt word eller et andet tekstbehandlingspogram med stavekontrol - og overfør så resultatet til den pågældende debatside.

 Vær også opmærksom på sammensatte ord, de adskilles ofte med uforståelighed til følge. Der er forskel på en fuldmoden kvinde og en fuld moden kvinde.

 Retter du noget i teksten kan det medføre formuleringsfejl. Så læs da korrektur igen.

 Dette for at dit indlæg skal få så stor en gennemslagskraft som muligt. Sættenissen huserer overalt. Brug ordbog ofte i egeninteresse.

 139.. A. M. 
 5. juli 2009 kl. 15:02 
 Hvor er det tåkrummende og ufrivilligt komisk at se så mange herinde pege fingre ad Islam og muslimer som synderen på alle disse problemer.og så I samme vending sige at frelseren er Kristendommen (for den er jo meget mere barmhjertelig og tolerant, yes yes). Det handler ikke om religion. Og til "M.J.", din analogi er fuldstændig fejlslået og ignorant. 

 Disse utilpassede 'drenge' har ikke en pind (no pun intended) med Islam at gøre. Tror I det at skyde, dræbe, stjæle, sælge narkotika og udøve vold m.m. har grobund i Islam? I Iran har de lige hængt 20 mennesker for at smugle narkotika - en hård og umenneskelig dom, men det sker jo nærmest ugentligt - selv for homoseksualitet! Samme ville ske i Saudi Arabien. Hvordan kan I så tro at problematikken ligger i Islam alene?! "Voldspsykopaterne" og de "utilpassede" får jo netop deres straf i de lande - ikke sandt? Så hvor kommer idéen fra? Og at Søren Pind vil give individer som Jønke mandat til at udøve selvtægt, er da endnu mere chokerende. 

 Nej, det handler om god moral, etik, respekt for sine medmennesker og de spilleregler i det pågældende samfund/land, man befinder sig i.og ikke mindst kontant afregning. Forstået på den måde, at hvis loven brydes, vil der være konsekvenser.

 Det er så nemt for etniske danskere at pege fingre ad dem med den forkerte hudfarve og tøj. Hvordan kan I være så ignorante? Jeg er født i Iran, men kom til Danmark i en alder 6år. Jeg er opvokset i en ateistisk familie, men der går ikke een dag, hvor jeg skal lægge model til at blive kaldt for "en islamisk utilpasset dreng" eller "perker" af folk som slet ikke kender mig. At man kan være så forudindtaget og fordomsfuld, er mig en gåde.

 Nu skriver mange herinde, at de har et problem med mennesker fra islamiske lande. Nå, men hvad gør I så? Undgår I dem? Bagtaler I dem? Taler I overhovedet til dem? Hvordan kan I se forskel på, om personen er muslim eller ikke muslim?

 Søren Pind:
 Vi synes det er forfærdeligt, at unge indvandrere inviterer sig selv til privatfester, og opfører sig destruktivt, men skal vi ikke lige huske på at 16-årige Deniz Uzun fra tyrkiet var et offer for et racistisk overfald - for ikke at tale om et utal af likvideringer og voldsepisoder foretaget af AK81. Hvem er synderen her, hvordan udbedre vi problemet?

 Selvom jeg opfylder ALLE de krav og behov, som bliver stillet til mig - og selvom jeg har overholdt alle landets love, og er veluddannet, vil jeg altid blive klandret for at være en af de "utilpassede indvandrerdrenge" pga mit navn, det land jeg oprindeligt er født i, min hudfarve og udseende.

 En meget meget kedelig tendens.

 140.. Niels Kondrup 
 5. juli 2009 kl. 15:03 
 Længe leve tankeløsheden

 Søren Pind. De ting du og Jønke siger om indvandrerbanderne kunne sættes direkte over på rockerne selv. Medmindre de, de seneste dage, har ændret deres mentalitet fuldstændig. Det er ikke mange år siden, der var problemer med dummebøder, dage siden der var rockere, der skød på andre mennesker eller skat slog til mod deres sommerfest. Kan de også beskytte samfundet mod sig selv?
 Det er ikke nok at se, hvad Jønke og andre siger. Du må da også se, hvordan de handler. Er de samfundsbeskyttere. At din politikammerat vil hyre bøller til at beskytte sig mod bøller er hans problem. Så må han og du da gøre noget for, at politiet kan ordne sagerne.

 141.. John Pedersen 
 5. juli 2009 kl. 15:03 
 Husk at læse korrektur på det du skriver. Brug om muligt word eller et andet tekstbehandlingspogram med stavekontrol - og overfør så resultatet til den pågældende debatside.

 Vær også opmærksom på sammensatte ord, de adskilles ofte med uforståelighed til følge. Der er forskel på en fuldmoden kvinde og en fuld moden kvinde.

 Retter du noget i teksten kan det medføre formuleringsfejl. Så læs da korrektur igen.

 Dette for at dit indlæg skal få så stor en gennemslagskraft som muligt. Sættenissen huserer overalt. Brug ordbog ofte i egeninteresse.

 142.. Henrik Petersen 
 5. juli 2009 kl. 15:05 
 @ Muhammed Muslim

 Når nu vi danskere er så fucking racistiske, hvad forhindrer dig så i at tage din meningsfælle lille A i hånden og begive jer sydpå? God rejse, i øvrigt.

 I øvrigt er jeg temmelig træt af at høre på hulkehistorier fra medierne. Nej, en iraker er blevet udvist efter ca. 10 års gentagne afslag. Hvad skal mine børn så gøre, spørger han? Ja, fx tage med hjem.

 143.. Muhammad Muslim 
 5. juli 2009 kl. 15:05 
 det er sjovt hvordan I betragter rockernes som jeres helte, og at rockerne er disse gentlemen som kun angriber udlændinge og ellers er nogle velopdragede kriminelle. HALLO, HALLO, det er disse rockere, som plejede at give jeres børn dummebøder ovenpå dummebøder. Det er disse rockere der plejer at fyre missiler af på nørrebro mod hinanden under den "gamle" rocker krig. Disse rockere der sprænger hinanden ihjel med bilbomber når de er uenige med hinanden ude foran hospitaler (glostrup hospital sagen med bilbombem), det er disse rockere der styre størstedelen af narkomarkede, og som er med til at sørge for at jeres lille dreng "Morten" weekend efter weekend kan sniffe kokain og samtidig tage til luderbesøg. For luderne står de også bag i. Det er disse rockere der snyder Skat og staten for millioner af kroner ved at snyde og bedrage samfundet med den ene skattefidus efter den anden. Det er disse rockere der er såkaldt demokratiets vogtere i DK, men som overfalder alle med en holdning end deres..

 Nu skal jeg fortæle jer hvad denne konflikt går ud på!!! Denne konflikt går ud på at rockerne og skinheads undertrykte mange 2.G og deres forældre i amnge år tilbage i 80 erne og start 90 erne!! Vi blev kaldt perkere osv osv. Men på et tidspunkt fik indvandrene NOK og gik til modgreb mod rockerne og andre racistiske grupper, og gav dem med fuld arm og rockerne kunne ikke følge med. Nu er nogle udlændinge bare gået så meget over stregen af "danskerne" nu har fået nok og giver igen!! Og forsætter dette her, så kommer der blot en ny generation af indvandreres efterfølgere, som kommer til at give endnu mere igen og har endnu mere had og voldstendenser i sig. Det er en ond spiral, så før mode politikere som dig selv søren pind begynder at evle løs med nogle mærkelige forslag og bemærkninger, så kom hellere med forslag der rent faktisk kan bruges, for ellers fatter du jo ikke en "pind"!

 144.. Torben Petersen 
 5. juli 2009 kl. 15:08 
 mikkel jensen:

 kriminalitetsstatistikkerne og konstateret virkelighed, er objektivt uafhængige af, hvem der peger.

 Den virkelighed der præsenteres ændrer sig ikke, om det så er Jelved, Krarup - eller paven selv, der peger. Det er også derfor at sjakalmanifestet har sin gyldighed i forhold til at beskrive den faktuelle virkelighed vi befinder os i. Om det så var en "Anna Hansen, 65? fra Østjylland der havde skrevet det, var det stadig gået rent ind som konstateret virkelighed.

 Det er kun idioter der danner mening efter hvem der siger hvad, fremfor HVAD der er blevet sagt.

 "Kernen er at Wilders segment, som du tydeligt er en del af, bygger muslimforskrækkelsen op på et fundament, der er så tyndt."

 Hvordan. tyndt? http://www.politicalislam.com/tears/pages/tears-of-jihad/

 Der er vist rigelig grund til at råbe "rettidig" omhu her!

 145.. Søren Pind 
 5. juli 2009 kl. 15:08 
 @AM: Nej, det er netop ikke dig, der skal hverken føle dig ramt eller rammes. Og nej, danskerne er ikke rascister. Tværtimod er der gennemført adskillige undersøgelser, der viser, at danskerne i den konkrete tilgang ikke tillægger navne og baggunden nogen betydning. Derfor er det da også, at der skal være fuldstændig klarhed om, hvem og hvad der begås.
 @Nils: Desværre er jeg ikke sikker på, du har ret. Rockerne så vi ofte kendetegnet som nogen, der koncetrerede sig om sig selv. Det her problem rammer også uskyldige. Og det kan øjensynligt være hvem som helst. Dermed forsvarer jeg ikke rockerne - jeg ønsker dem hen hvor peberet gror, og er glad for at have været med til at skærpe regler imod også dem. Det er bare ikke nok.

 146.. mikkel jensen 
 5. juli 2009 kl. 15:08 
 Pohn Jetersen

 Narj wi vel arj!

 147.. Sameh Niazy 
 5. juli 2009 kl. 15:13 
 Det ser sort ud for Danmark. Politikere finder sine "venner" blandt rockere..

 Ingen grund til at spilde for megen tid med kommentarer til Hr. Pind. Jeg siger blot "tsk tsk".

 148.. Niels Kondrup 
 5. juli 2009 kl. 15:13 
 Kære Søren

 Hvad er så nok. Og det med at rockerne holdt sig til sig selv. De har da drevet alverdens kriminalitet, der ikke kun rammer inden for rockerkredse. Narkotikahandel f.eks.

 Niels

 149.. Muhammad Muslim 
 5. juli 2009 kl. 15:14 
 Til Henrik Petersen:

 Jeg er født og opvokset i DK, og er danskstatsborger, så hvor skulle jeg flytte hen?

 Det ville svare til at jeg sagde at du bare kan skride til england fordi dine forfædre måske var et biprodukt af vikingerne og at i siden immigrerende til Skandinavien.

 Mine forældre og andre 1.G siger at da de kom til DK i starten af 70,erne der lignede DK et total underudviklet land. Man kunne kun få kartofler og rødbeder hos grønhandleren og gader og stræder var beskidte at se på. Så måske burde du takke mine forældres generation for at have knoklet på fabrikerne så den danske økonomi kunne udvikle sig. Måske skal du også takke dem for at de indførte nogle lidt mere eksotiske frugte rog grønt til dette kartoffelland

 150.. mikkel jensen 
 5. juli 2009 kl. 15:15 
 Søren Pind

 "Rockerne så vi ofte kendetegnet som nogen, der koncetrerede sig om sig selv."

 Hvad er det for en virkelighed du lever i? Hvem forestiller du dig har siddet på narkosalget i danmark i de sidste 30år? 

 Så hvis blot man koncentrerer sig om sig selv, så er man uden skyld i samfundets øvrige problemer? Narkosalget herhjemme er eksploderet og HA'erne har tjent hundredevis af millioner, -skattefrit, på at sælge hårde stoffer. 

 Men Pind er blind og ser ikke noget samfundsprobem i den sammenhæng!?

 Vågn dog op menneske!

 151.. Søren Pind 
 5. juli 2009 kl. 15:18 
 @Niels: Ja, det er ikke forkert. Og derfor har man jo også indført al capone metoden imod rockerne. Heldigvis. 

 Men f.eks. var det konkret sådan for mine brand- og ambulancefolk i sin tid, at de der smed sten efter dem, eller de havde større konflikter med, ikke var rockerne. Og så fremdeles.

 @Mikkel: Læser du slet ikke hvad jeg skriver? Eller er din pointe den, at alle forbrydere er ens? Jeg forstår dig ikke.

 152.. Yassin C 
 5. juli 2009 kl. 15:20 
 @ Søren Pind: nu er det 2. gang, at jeg stiller dig nogle spørgsmål, som du ikke vil svare på. Skal jeg tolke din tavshed som et udtryk for, at du giver mig ret?

 For en sikkerheds skyld, stiller jeg dem dog igen:

 1- gælder din nultolerancepolitik også dine fæller på Borgen og erhvervsvenner?

 2- er dit blogindlæg en måde at score billige stemmer på, eller har du reelt brug for input til løsning af problemet?

 3- er dagens politikere deres løn værdige?

 4- har du det fint med at debatten har taget en religiøs drejning?

 153.. mikkel jensen 
 5. juli 2009 kl. 15:22 
 Drop al snak om at "bandekrigen" handler om andet end narkosalg, - det er en million-geshäft og er alene grunden til at der bliver skudt i gaderne. HA'erne mister terræn og har brug for at få pudset deres "Olsenbanden"-image op i befolkningen. Jørn har en plan der handler om millioner, -skide godt Jørn!

 154.. Søren Pind 
 5. juli 2009 kl. 15:22 
 @Yassin:
 1) ja.
 2) ja, jeg har brug for input. For jeg mener den nuværende sitution skader mange uskyldige, og er farlig for demokratiet.
 3)Nogen er. Nogen er ikke.
 4)Nej, skønt jeg ikke selv er afklaret på spørgsmålet om Islams betydning, se http://sorenpind.blogs.berlingske.dk/2009/05/08/islam-tr%c3%a6et-og-dets-frugter/, så er jeg ikke rigtig glad ved den tonalitet. Men jeg har luget ud i de værste indlæg.

 155.. kristian ditlev jensen 
 5. juli 2009 kl. 15:24 
 Godt brølt, Søren!

 Med hensyn til den sidste lille surmuler om, at SF og Enhedslisten kan danne regering alene på Journalisthøjskolen, kan jeg berolige dig. Da jeg var på Berlingske holdt vi et prøvevalg. Der kunne de radikale danne regering - alene!

 : )

 God sommer
 Kristian

 PS: Og pas nu på med det der ord, psykopat. Da jeg skrev det om Peter Lundin endte jeg i retten - sammen med ham. Uha!

 156.. Niels Kondrup 
 5. juli 2009 kl. 15:26 
 Kære Søren

 Du kan da ikke gøre det til en diskussíon om, hvem der er værst. 

 Der ikke nogen indvandrerbander der har skudt med panserværnsraketter i boligområder. 

 Står der så 1-1? 

 Din måde at argumentere svarer til at blive stoppet med 140 km/t og så sige "ham i den røde Fiat kørte endnu hurtigere". 

 Niels

 157.. Zeki Laurent Sadic 
 5. juli 2009 kl. 15:27 
 Søren Pind skriver

 "Danskerne er ikke rascister. Tværtimod er der gennemført adskillige undersøgelser, der viser, at danskerne i den konkrete tilgang ikke tillægger navne og baggunden nogen betydning."

 Naturligvis er danskerne generelt ikke racister. Det er trods alt kun 13% der stemmer DF, og selv blandt DF's vælgere er alle ikke racister.

 Men kan du finde ud af at give en fornuftig forklaring på at omverdenen så opfatter os på følgende måde:

 "»Danmark blev tidligere opfattet som en frisindet, diplomatisk og meget menneskelig nation, som var et forbillede. I dag er vi nærmest dér, hvor Østrig var for nogle år siden med Jörg Haider i spidsen. Vi bliver opfattet som et lille aggressivt land, som gerne erklærer krig mod muslimer og det meste af den arabiske verden, og som har en stram udlændingepolitik«, siger Frederik Preisler, direktør i reklamebureauet McCann."
 politiken.dk/indland/article551447.ece

 "Vi er blevet kendt rundt omkring i verden som nogen, der er meget lidt imødekommende."
 business.dk/article/20080603/okonomi/706030059/

 "James P. Cain, amerikansk ambassadør i Danmark (red:tidligere), kritiserer lukketheden over for fremmede i det danske samfund og vurderer, at det skyldes frygt. »Det kan være svært at føle sig velkommen og accepteret i Danmark
 politiken.dk/indland/article598282.ece

 Hvad har du, Søren Pind, gjort for at rette op på det triste omdømme Danmark har fået? Og hvad har du tænkt dig at gøre?

 For det er meget muligt at vi i Danmark ikke "tillægger navne nogen betydning", men når vi uden for vores grænser (ikke mindst den seneste måned efter at en dømt racist blev landets store stemmesluger til EU) står som det land i vesteuropa, der har fjernet sig længst fra de vestlige/humanistiske værdier, så må vi jo kunne forvente at landets folkevalgte har i sinde at gøre PR på Danmarks vegne og vise "det rette billede" - det som du selv beskriver.

 Men måske er det bare vigtigere at stille DF tilfreds?

 158.. K. Nielsen 
 5. juli 2009 kl. 15:27 
 Yassin C ,har du meret ret til at få svar en alle andre? Eller vil du blot ses og høres?

 Du er ikke blogejeren så du må vente i køen til det bliver din tur. Så interessante er dine spørsmål nu heller ikke, det er mere over person forfølgelse . At du har en anden holdning ,politisk, end blogejeren er da fint, men giver dig ikke særlig rettigheder. Den holdnig tror jeg flere deler med mig.

 Få dig et kø-nummer

 159.. jenni christensen 
 5. juli 2009 kl. 15:28 
 Muhammad Muslim 

 5. juli 2009 kl. 15:05

 Så må vi jo seriøst igang med ud/hjemsendelserne.

 160.. mikkel jensen 
 5. juli 2009 kl. 15:32 
 Pind

 Jo jeg læser at du ønsker Jørn og hans venner hen hvor peberet gror, alt mens du taler om hvordan problemerne er vokset på grund af "sjakalerne" og at HA'ernes nye partiprogram nok rammer en tone i den danske befolkning, -som "andre" siger det.
 Jeg hører ikke en Pind til din forklaring om årsagerne til skyderierne. Du konstaterer blot at skyderierne er blevet vildere og at det er blevet slemmere, i forhold til de gode gamle dage, da Jørn og vennerne kunne myrde i fred og ro.
 Tag dog fat om nældens rod; Narkoen! -for det er hvad det her handler om! Uagtet at Jørn forsøger at piske en anden historie op.

 161.. jenni christensen 
 5. juli 2009 kl. 15:32 
 Zeki Laurent Sadic
 "Men kan du finde ud af at give en fornuftig forklaring på at omverdenen så opfatter os på følgende måde: ."

 Hvilken omverden?

 162.. Søren Pind 
 5. juli 2009 kl. 15:33 
 @Niels: Jeg forstår ikke, hvad det er du vil have. Jeg synes, rockerne er nogle af de værste kriminelle vi har. Vi skal slå hårdt ned på dem. Men faktisk, hvis du bemærker det, har mit indlæg i denne sammenhæng snarere at gøre med det synspunkt, der bl.a. er beskrevet i Sjakal-manifestet, som handler om utilpassede unge, der hærger på forskellig vis i natte- og bylivet. Det var netop med udgangspunkt i indbrud ved fester og lignende, jeg startede denne debat. 

 Jeg synes, man netop må passe på med - hvad jeg oplever hos mange - at få et nyt syn på Jønke "bare fordi" han evt. kan have ret i sin beskrivelse af en bestemt ungdomsgruppes adfærd. Og det er sådan set det, jeg gerne vil have frem i lyset. Derfor overskriften: "Hvad nu hvis Jønke har ret. Tværtimod synes jeg man skal fjerne grunden til han evt. kan have ret.

 163.. jenni christensen 
 5. juli 2009 kl. 15:35 
 kristian ditlev jensen 

 5. juli 2009 kl. 15:24 

 @

 Det lever Peter Lundins advokat fedt på.
 Han har anlagt en ny tilsvarende sag.

 164.. Dagny Taggart 
 5. juli 2009 kl. 15:35 
 Kan Karin Bennedsen/Monika S Hansen/taberen Gerda Larsen fra 'Hvordan vi slipper af med de andre' ikke tage sig en pause fra internettet og sætte sig ned på bænken igen? 

 En person, der smæder en uskyldig blogger som Kim Møller ved at klippe billeder af hundelort ind i hans foto, og med den største perfiditet lyver om hans familieforhold, har intet at gøre på en seriøs blog som denne.

 165.. Peter S 
 5. juli 2009 kl. 15:36 
 Jeg er i bund og grund enig med Søren. Problemet er at poliet er nogle amatører og at dommerstanden er helt ude i hampen. Autonome, der har smadret Nørrebro bliver frikendt på stribe, stjernepsykopater som Stein Bagger får kun 7 års fængsel for at svindle for miliarder. Mordere som Jønke får heltestatus af hjernedøde journalister, der gør hvadsomhelst for en historie.
 Skylden ligger dog hos vores politikere - hvor den nuværende regering - trods megen snak - ikke har været i stand til at skærpe kursen. Rød stue er lige så vattede - de vil hellere bruge politiet til at jagte prostituerede og deres kunder. 

 Løsningen kunne være:
 1. Flere ressourcer til politiet.
 2. Politikerne skal skærpe strafferammerne betydeligt - mord skal betyde livstid!!!
 3. Fængsel skal være fængsel - ikke en skovtur som det er i øjeblikket, hvor de indsatte har internet, bordtennis, eget værelse og weekendfri. Det er en skandale!
 4. Sæt bødetaksterne op. Det skal koste min. 10.000.- at stjæle, lave gadeuorden og begå hærværk.
 5. Beslaglæg bilen første gang man tages for spritkørsel.
 Jeg kunne blive ved.
 Stop pladderhumanismen - og lad hammeren falde med det samme, når tåberne ikke kan finde ud af at opføre sig fornuftigt.
 Jønke burde stadig sidde i spjældet sammen med alle de andre mordere og psykopater. 

 KÆRE POLITIKERE TAG JER SAMMEN!!

 166.. mikkel jensen 
 5. juli 2009 kl. 15:36 
 Så fjern HA'ernes monopol på narkosalg! - statsliggør narkosalget!!!

 167.. Caroline Howaniak 
 5. juli 2009 kl. 15:42 
 Att. Søren Pind,

 Tak fordi du så radikalt indrømmer din intolerence!

 Jeg vil gerne gøre opmærksom på at; den ene såkaldte ''sjakal" der omtales i Jønkes manifest, er en ustraffet person, og denne har ofte måtte være genstand for visitationer af politiet hvilket ikke har afstedkommet nogen form for bevis imod ham. Det er uacceptabelt at Jønke skal sætte den politiske dagsorden, og fordi han har et personligt udestående med to medlemmer af én bestemt familie: så skal samtlige mennesker af ikke "pure etnisk dansk baggrund" omtales som ''sjakaler". 

 Omkring politiets ressourcer vil jeg anføre, at vicestatsadvokatens grove anvendelser af budgetter der bl.a. har været brugt til leje af privat fly for at bringe min bror Ignazio Howaniak til landet (istedet for at lade ham sidde BILLIGERE i Danmark således at han kunne få besøg og samkvæm af sin DANSKE familie) er yderst kritisabelt! Dette er naturligvis kun ét eksempel på misbrug af budgetterne. I sammenhængen vil jeg SLET IKKE anslå hvor mange overarbejdstimer/afspadseringsdage samtlige PET betjente har optjent, der har været sat til at følge Ignazio igennem den travesti af en cirkus forestilling, som den ene såkaldte ''sjakal" har været anklaget for.

 I Danmark er man USKYLDIG indtil modsatte er bevist. Dog er det kritisabelt at politikere kommenterer omkring skyldsspørgsmål, INDEN at domstolene har truffet afgørelse, jf. Brian Mikkelsens interview til BT. I Danmark er trepartslæreren vores samfunds grundsten. 

 Det er iøvrigt personligt krænkende, at man som DANSKER skal betegnes som "andenrangs statsborger" fordi man(jeg) har udenlandske rødder. 

 HVIS Gentofte borgere ikke tør at holde fest uden bodygaurds fra Hells Angels så skal de være velkomne i København SV. her har jeg haft gæster flere gange uden behov for at have bodygaurds tilstede. 

 Personligt har jeg intet problem med Hells Angels eller Jønke da jeg ikke kender dem, endvidere finder jeg det unaturligt at dømme DANSKERE, uanset etnisk baggrund eller indicier omkring deres aktiviteter. 

 Jeg er fortaler for den danske forfatning, og accepter

 168.. mikkel jensen 
 5. juli 2009 kl. 15:42 
 lol!

 Erik Thygesen 

 5. juli 2009 kl. 13:47 

 @Søren Pind,

 "Fri mig venligst for jeg har hørt af en som har hørt om en. Jeg spørger, om nogen af min næsten 3.500 venner her på facebook selv - personligt - har oplevet lignende ting. I bekræftende fald, så fortæl det her. Der er brug for at myterne bliver slået ihjel eller at vi får gjort noget ved dem. Jeg lover at rejse sagerne politisk, hvis de holder vand"

 Godt nok lyder det meget lødigt ikke at ville høre om en venne vens oplevelse, men netop din egen historie er jo fra en ven?

 -----

 Svar lige på den Pind!

 169.. Niels Kondrup 
 5. juli 2009 kl. 15:42 
 Kære Søren
 Kan vi blive enige om at du giver kære Jønke en masse omtale ved at behandle problemet med udgangspunkt i hans artikel? Kunne du ikke tage det op uden. Kunne du have fundet på at skrive, "Hvad nu, hvis Jonni har ret". 

 Jønke kunne da have skrevet det samme for flere år siden, så han har nok sine grunde til at skrive det nu.

 170.. Zeki Laurent Sadic 
 5. juli 2009 kl. 15:43 
 Jenni Christensen

 "Omverdenen" = Europæiske medier, befolkninger og politikere. samt den amerikanske ambassadør.

 Læs evt de vedlagte links for en uddybning.

 171.. Caroline Howaniak 
 5. juli 2009 kl. 15:44 
 IKKE populistiske flosker, fra medlemmer af de haltende partier der desværre danner grundlaget for samtidens regering og administation. 

 -Caroline Howaniak

 172.. Erik Larsen 
 5. juli 2009 kl. 15:44 
 "A.M." og "Muhammed Muslim" (godt navn iøvrigt - du har jo selv valgt det!)
 I har begge verdens to største tudefjæse på!!!
 Danmark har hjulpet jer begge på en helt ekstrem måde, som I ikke ville kunne hente i alle andre lande. Nogen danskere (måske ældre) kan ikke helt forstå, at de skal undvære rigtig meget i DERES liv, fordi vi har taget JER ind og beskytter jer! Forstå dog det og tør så jeres tudefjæs, hvis nogle (lidt dummere og lidt surere danskere) kalder jer for perkere m.m. VI er jo mange der ikke kan forstå, hvorfor man ikke vender tilbage til der hvor man kommer fra , når der er no risk for det. Man har vel også en forpligtelse til at prøve at få sit hjemland til at blive et rart sted igen, men det er måske ikke lige jer??? I vil måske hellere trække på et andet land - i ligger fjernt fra både afstandsmæssigt og religiøst og kulturelt?
 I MÅ da kunne forstå, at danskere (bortset fra få venstreorienterede) ikke kan forstå, hvorfor I lige præcis skal herop?
 Personligt ønsker jeg alt det bedste for alle mennesker på jorden og jeg vil gerne være med til at betale meget endda for at hjælpe jer nede i JERES land, men hvorfor København og DK nærmest skal blive muslimsk - ja, det forstår jeg ikke - og så kan jeg godt forstå hvis der endelig er danskere der reagerer - og det gør tilsyneladende rockere - og det skulle langt flere gøre efter min mening.

 173.. Karin Bennedsen 
 5. juli 2009 kl. 15:48 
 @Dagny Taggert

 Jeg må skuffe dig. Jeg er ingen af dem du nævner. Jeg har selv stærkt kritiseret den usmagelige måde at føre sig frem på, som man desværre ser fra begge sider.

 http://avisen.dk/blogs/karinb/kaere-venstrefloejsere_19706.aspx

 174.. Henrik Petersen 
 5. juli 2009 kl. 15:51 
 @ Muhammad Muslim 5. juli 2009 kl. 15:14 

 Tja, nå vi er så racistiske i DK, skal du såmænd nok kunne finde et land, der svarer mere til dine forestillinger om et frit land.

 Med hensyn til dine forældres og andres 'knokleri': Måske skulle du overveje at læse lidt arbejds-, beskæftigelses- og kriminalstatistik. Så bliver det nok lidt mere klart for dig, hvor du, dine forældres generation og den kommende generation 'knokler'. 

 Når nu Danmark - efter din opfattelse - var så underudviklet i 70'erne, var det da mærkeligt, at landet virkede som en magnet på dine forældre?? Hvad mon det skyldtes? Blev de tvunget hertil??

 Personligt husker jeg 70'erne som et årti, hvor vi kunne gå i fred på gaderne, hvor vi ikke blev chikaneret af 2-4g-bander, hvor homoseksuelle kunne være homoseksuelle, og hvor man aldrig mødte svært indpakkede kvinder.

 175.. mikkel jensen 
 5. juli 2009 kl. 15:52 
 Erik Larsen

 Forklar lige hvad det er at de ældre ville have fået, hvis der ingen indvandring havde været? Flere penge i pension? Flere hjemmehjælpere? Flere madudbringelser?

 Der hvor kæden hopper af for dig og dine politiske meningsfæller, er der hvor I tror at de gamle ville have fået en vidunderlig alderdom, hvis det ikke var fordi "muslimerne" kom og tog det hele. - det er så snævert og afstumpet at det ikke er til at holde ud!!!

 176.. Søren Pind 
 5. juli 2009 kl. 15:53 
 @flere kritikere: Jeg ved ikke rigtigt. Det er ikke mange dage siden, min forsvarsminister udtalte: "Jeg er ikke politisk rascist". Det kan jeg tilslutte mig i denne sammenhæng. 

 Derudover, så fæstner jeg mig ved, at kritikerne ikke sådan rigtig formår at afvise dette manifest, men i stedet fordømme at man overhovedet beskæftiger sig med ham. Tja. Tjo. jeg bryder mig ikke om tonen, jeg kan ikke lide rockerne, men vi er nødt til at tage alvorligt, når de bliver ideolgiske på ovenanførte vis. Ellers står de som forsvarer af retten til at gå frit på gaderne eller holde fest i sit hjem. Og så er fanden først løs i laksegade. 

 Nu skal jeg passe andre gøremål. Men fortsat god debat.

 177.. mikkel jensen 
 5. juli 2009 kl. 15:55 
 Jeg afviser på stedet "manifestet"!!!- det er ikke andet end et forsøg på at dæke over HA'ernes pusher-monopol!

 "Manifest" hermed afvist!!!

 178.. JM Hansen 
 5. juli 2009 kl. 15:59 
 Jeg er ret forbløffet over, at mange harcelerer over HA'erne og Jønke? Det er ret mærkværdigt, ikke een af jer retter blikket mod politikerne?

 I de sidste 30. år har politikerne ikke bestilt andet end invitere tusindvis af befolkningsgrupper, som direkte kolliderer med det danske tankesæt og kultur. Man behøver ikke at være fremtidsforsker for, at indse der før eller siden vil opstå en kollision af denne karakter.

 Jeg ville ikke blive overrasket, det bliver endnu værre på længere sigt. Mange er måske ikke klar over, der også er dødelige stridigheder blandt etniske og indvandrere rundt om i Europa? Alligevel bliver EU ved med at importere endnu flere indvandrere fra tredielande. Ja, så må det før eller siden ende med konflikter.

 Søren, hvorfor er det en håndfuld politikere i Københavns kommune, som vedtager vi skal en moské med minaret på 13 meter? Hvorfor bliver vi borgere i København ikke spurgt?

 Samtidig finder jeg det latterligt, at man hjemsender 300 irakere, og på den anden side importere over 100 irakere som sidder i syriske flygtningelejre.

 Dét I oplever med disse konflikter er intet i forhold til, hvad der venter os - men det kan vi takke politikerne for.

 179.. Zeki Laurent Sadic 
 5. juli 2009 kl. 16:01 
 Faktum:

 "AK81 mere kriminelle end indvandrerbander"
 www.dr.dk/Nyheder/Indland/kriminalitet/2009/03/17/082126.htm?rss=true

 Manifestet går med andre ord ud på at beskytte de mere kriminelle - heriblandt HA's støttegrupper - mod de mindre kriminelle.

 Endnu et faktum (som inkluderer en stribe af kommentatorerne herinde):

 "Ny undersøgelse viser, at højreorienterede bliver tre gange så nemt bange som resten af befolkningen."
 politiken.dk/videnskab/article574922.ece

 180.. Sameh Niazy 
 5. juli 2009 kl. 16:03 
 Soeren Pind 

 Man maa sige at du er en af arkitekterne bag bandekrigen i KBH, du snakker og snakker om nul tolerance, haard indsats osv. ov.. Og se hvad du har faaet ud af rydningan af pusherstreet.. Undskyld jeg siger det, men du er en fiasko. Smut vaek fra politik og faa et job i det private erhvervsliv. Du fatter absolut ingenting om politik eller social kompleksitet. Farvel Pind.

 181.. Karin Bennedsen 
 5. juli 2009 kl. 16:04 
 Søren Pind

 Mon ikke det er nogle af dine nye HA-venner, der her har været på spil?

 http://politiken.dk/indland/article746886.ece

 182.. Kristian Rasmussen 
 5. juli 2009 kl. 16:06 
 @ O. Jensen
 5. juli 2009 kl. 13:12

 Fogh-regeringen og hende den sindsforvirrede formand fra DF & CO har koert en slags metal traethed ind i dels den danske befolkning, dels regeringen, dels institutonen som saadan. og nu ser vi foelgevirknigerne i form af skaev misbehandling paa naesten alle planer i infrastrukturen. Her i bladndt farvoriseringer af rige, en voksende gruppe fattige som er meget udansk. Bandekrige (uanset hvad de kaldes for), osv. er blot nogle af de faa larmende faktaer som udspringer af en fuldstaendig forfejlet nationalistisk politik som Fogh & co har faaet sat i vaerk...Og den nuvaerende statsminister koerer blot i samme rille. Vi mangler storvask, og den skal komme fra S og SF.
 ---------------

 Simpelhen den største gang mundbæ jeg længe har læst .
 At det skulle hjælpe at sætte S og SF der netop har skabt og stadig ønsker at skabe problemet (se kirke stunt) ved magten , er simpelhen idioti på et helt ukendt plan . 

 Forøvrigt havde i selv en kæmpe bande krig i slut 90érne og problemer med jeres muhammedaner import var også den gang langt fra ukendt . 

 Husk nu på at det netop var derfor hinde den sindsforvirrede kom til magten ! . 

 Og selv om du gerne vil give vore moder "Pia Kjærsgaard" (må gud være med hinde)skylden for alt balladen med muhamedanerne så viser det postulat med alt tydelighed ved bare at kigge til Sverige , at i socialister er lige så fulde af løgn og jeres politik lige så landsskadelig som sidste gang i havde magten. 

 "Indvandre fra Muhamedanien er en Kultur berigelse for os Dansker"

 Og den prøver i stadig at sælge og endnu engang med nogen udviste kirkebesætter . . 

 Vor herre bevares !

 183.. Torsten T. 
 5. juli 2009 kl. 16:06 
 Ritzau er desværre i den yderste venstrefløjs røde jernnæve. Jeg har fuldstændig mistet tiltro til noget som helst fra denne propagandacentral. Jeg forfulgte engang en sag til bunds hos Ritzau, og den endte på en autonom journalist skrivebord. (jow, han kom fra Nørrebro) Ritzau opnår først troværdighed, den dag journalisterne underskriver telegrammerne.

 184.. K. Nielsen 
 5. juli 2009 kl. 16:06 
 Dagny Taggert, Margrethe Monika S. Hansen, kaldet Shansen ,er en helt anden person, hun er næstformand for Det Radikale Venstre på Vestegnen . Men det er ganske rigtig ,at hun har et dårligt ry og forfølger mennesker hun ikke kan lide, med sine usandheder. Det mærkede forstanderen på Rønshoved Højskole også ,da hun fotomæssigt fik ham anbragt til et møde mod indvandre/flygtninge. Det viste sig ,at han var på sin højskole den dag fordi han var syg. Det kom der et læserbrev ud af på Information ,fra den forfulge højskoleforstander.
 På Avisen.dk kan man også idag "læse" om Kim fra "Uriasposten ", med der på den netavis er næsten også kun debattører der er venstreorienteret ,fordi de mennesker der har noget på hjertet ikke komme mere i det forum,de er svinet for meget til at fortsætten eller også angivet til Avisen for deres meninger af stikkerne på avisen for at få dem til at tie. Uden for emnet,ja, men ret skal også være ret.

 185.. Torben Petersen 
 5. juli 2009 kl. 16:07 
 Egentligt besynderligt, at mange der pådømmes udvisning efter domsafsoning kalder dette en dobbeltstraf, mens ingen taler om den dobbeltstraf og fordømmelse som Jønke udsættes for, på bagsiden af personligt afsonede domme. Nuvel: Jeg har læst "Sjakal-manifester" og finder ordvalget, iagttagelserne og analysen heri ganske rammende. Desværre! Og beklageligt at statens autoriserede ordenshåndhævere ikke selv er i stand til at formulere deres (og vi andres) absolut største udfordring i dagens Danmark.

 186.. Henrik Petersen 
 5. juli 2009 kl. 16:09 
 @ Karin Bennedsen 5. juli 2009 kl. 16:04 

 Det tror jeg nu ikke, du skal regne med. Billederne af de anholdte viser meget mørklødede og meget mørkhårede unge mænd. 

 Men hvorfor skulle du og Dorte Sørensen lade jer anfægte af virkeligheden?

 187.. Lise Jørgensen 
 5. juli 2009 kl. 16:10 
 tak for din artikel SP. Du gør opmærksom på et ubehageligt problem som for mig at se er i tiltag. Jeg læste også Sjakal-manifestet. Et meget præcist og velskrevet manifest.
 Det som ryster mig i denne forbindelse er, at mange totalt overhører budskabet/indholdet, for at kunne vise vor (selv)god man er -for man tager absolut afstand. Ja, men stadig: skal vi ikke tage det op bare fordi beskeden kommer fra HA ??
 Og-alle herinde kan læse og skrive dansk. Men der er mange der kun læser overskrifter og kommenterer derudfra med laaange udredelser af deres egen (u)videnhed. Og kan man ikke argumentere med andet, så kommer DF på banen som en slags besværgelse(bevis) på, at nu er vi igen blevet racister, hvis vi er enige med Søren Pind og manifestets forfatter.

 188.. jante loven 
 5. juli 2009 kl. 16:12 
 Et lys er blevet tændt for: sjakalen
 Af: jønke, Søndag 5. juli 2009 15:31
 til sjakalerne

 en sjakal er jo i virkeligheden bare et solbrændt gemyt med fejl og mangler

 189.. Zeki Laurent Sadic 
 5. juli 2009 kl. 16:14 
 Det går godt for Danmark!

 Det er ikke mere end en måned siden at en dømt racist blev landets helt store stemmesluger til EU-valget, og nu er det så en dømt morder som - af flere - nærmest bliver hyldet som den store helt!

 Hvad kan det ikke ende med?

 190.. Ydmyghed » Blog Archive » Sjakaler og hyæner 
 5. juli 2009 kl. 16:15 
 [.] overhovedet bør ofres opmærksomhed, for netop opmærksomhed er hvad det angler efter. Jeg tror Søren Pind gør ret i at give det opmærksomhed, for den opdukkende HA-DF akse er værd at være på vagt [.]

 191.. E Christensen 
 5. juli 2009 kl. 16:16 
 Det største problem er at manifestet er så pokkers intelligent udformet, sproget er holdt lavt, men stadig med subtile betragtninger, som eksemplificeres godt.

 Hovedproblemet er at unge indvandrerefterkommere, "white trash", ghettobørn mv. ender i denne kriminelle fødekæde, fordi et flertal af danskerne, bid for bid, dag for dag, i højere og højere grad afviser lighed, frihed og broderskab - og fremmer en racistisk dagsorden.

 Ligheden er faldet under den nuværende regering, hvor flere på Strandvejen har fået det bedre, og fået råd til flere fladskærmstv, jordomrejser osv. Samtidig er fattigdommen steget i ghettobebyggelserne i Vollsmose, Gjellerup, Mjølnerparken osv. Dette har tvunget "black trash" og "white trash" ud i kriminalitet.

 Friheden er også indskrænet - især for mennesker med mørkere hud end standarddanskeren. Terrorlovgivning, udbredt intolerance i politiet, der favoriserer hvide m.m., har dag for dag sat større hegn op mellem etniske danskere og indvandrerefterkommere.

 Broderskabet er fuldstændig forsvundet, ingen har sympati med folk der bor i ghettoområderne, de skal bare holde sig langt væk fra "vores" hverdag, og passe deres egne taberjobs (hvis de er så heldige at have et) i Brøndbyøster, bo i lortebeton og holde deres kæft. Vi har jo givet dem alt på et sølvfad -eller?

 Racismen oplever efterkommere når de skal søge jobs, møder etniske danskere på gaden der kigger den anden vej, når Dansk Folkeparti (stræk-)marcherer ind i EU-parlamentet, Folketinget osv.

 Danskernes intolerance har forplantet sig tusindfoldigt i indvandrerne og deres efterkommere, og i dag høster vi frugten.

 192.. Peter Larsen 
 5. juli 2009 kl. 16:17 
 Jeg er socialdemokrat, men må erklære mig enig i, at sjakalmanifestet rammer hovedet på sømmet, som Pind selv er inde på.
 Det er skræmmende, at en af de mest præcise beskrivelser jeg har set af indvandrerproblemerne i Danmark kommer fra HA. Det siger noget om den grød af politisk korrekthed politikerne er sovset ind i, og noget om mediernes alt for store indflydelse, som er delvist skyld i at meget få politikere tør sige deres uforbeholdne mening. Tak fordi du tør Søren Pind. Dog vil jeg kritisere dig for dine valg af tillægsord i forbindelse med Jønke. Vi har et retssystem i Danmark. Jønke har været dømt, har udstået sin straf, er erklæret normal og er tydeligvis begavet, så burde man ikke omtale ham lidt mere venligt? Ellers duer vores retssystem og psykiatriforsogn ikke til en ping, hvis en fri mand skal omtales på så lidet flatterende vis.

 193.. Sameh Niazy 
 5. juli 2009 kl. 16:19 
 Sjakaler og perler og hvad ved jeg.

 Hvor mange mennsker skal nakkeskydes foer Soeren Pind er helt fuldt tilfreds med "indsatsen" og den staedige trodsighed mod legalisering af cannabis. Tsk tsk.. Nej, Hr. Soeren Pind vil blot stramme garnet og saa "tror" han at rockerne og sjakalerne dermed bliver "banke" for den haarde lovgivning. Det er sgu lidt komisk.. Naa, men Soeren Pind.. du kan da i det mindste faa nogle venner her paa berlingske hvor slyngstuen holder til.

 194.. Steffen Nielsen 
 5. juli 2009 kl. 16:19 
 Er det ikke på tide, at vi ser på, hvad der står frem for at koncentrere sig om underskriveren???

 195.. Niels Kondrup 
 5. juli 2009 kl. 16:22 
 Kære Søren

 Du må beskæftige dig med, hvorfor manifestet er skrevet. Man kan altid bruge en "offentlig sandhed" til at styrke sin sag. At dele af manifestet rummer sandheder gør ikke manifestet brugbart.

 M.v.h.
 Niels

 196.. Sameh Niazy 
 5. juli 2009 kl. 16:22 
 Det er blot soergerligt at se til hvordan moralen skrider og hvorledes "socialdemokrater" og andre ellers velfungerende sociale individer lefler for diverse manifestforfattere fra hoejrefloejen samt den kriminelle undergrund. Det er vel bananrepublikken pornodanmark som vi saa smaat ser komme marcherende, hvor tragisk det end er. Mininal staten er sgu minimeret paa alle leder og kanter.

 197.. mette jensen 
 5. juli 2009 kl. 16:22 
 @ AM. Der går nok en fin linie mellem om folk kalder det Islam eller kultur. Faktum er at folk i muslimske familier har en anden kultur. - Islam eller ej. MEn denne (kvindeundertrykkende) kultur harmonerer bare skid med den vestlige.

 198.. Jens L. Lorentzen 
 5. juli 2009 kl. 16:23 
 For mig og min familie , der bor i Indre By og af og til faerdes paa Noerrebro , er det et faktum og livsvilkaar , at vi noeje afsoeger gadebilledet og skifter fortov, gade eller vender om, naar vi spotter 2g-er i par eller ,som det hyppigst er tilfaeldet, flere i flok.Alt saa for saa vidt er vi af samme opfattelse , som beskrevet i det navnte HN-manifest.
 Men selvom det er begrundet i egne,negative erfaringer, giver det selvfoelgelig ikke enkeltstaaende private erfaringer , negative eller positive, status som relevante elementer i objektiv beskrivelse og analyse af saa alvorlige problemer som ghettodannelser ,ungdomskriminalitet, bandekrige og voldsomme etniske modsaetninger i dagens Danmark.

 Her maa og skal det vaere de faktiske forhold og haendelser, som de er registreret , optalt og opmaalt af politi og sociale myndigheder, der er udgangspunkt.Dernaest den skete udvikling over tid plus sammenligninger med forholdene i naertstaaende lande som Sverige , Holland og Belgien.

 Efter vores opfattelse har landets politiske ledelse, vort politi, retsvaesen og sociale myndigheder i uhyggeligt omfang svigtet saavel befolkningen som de tilkomne indvandrere, familiesammenfoerte og efterkommere. Lige siden 1983.

 De har svigtet ved i forbryderisk naivitet at
 holde politiet, maalt i rigtige betjente pr 1000 indbyggere, paa kun ca det halve af EU-gennemsnittet og et godt stykke under vort eget niveau for halvtreds aar siden , da vi daarlig nok havde hoert om bankroeveri , eller om EUaabne graenser eller set en migrant fra mellemoesten her i landet. 

 De har svigtet ved katastrofal mangel paa professionel kompetance til at stoette, vejlede
 og konsekvent fastholde integration for tilflyttede familier og deres boern , specielt fra Somalia og Mellemoesten , hvor de sociokulturelle forhold (modsat f.eks. Kina,Vietnam og Sri Lanka ), er meget forskellige fra vores.

 Fro blot at standse den meget negative udvikling henimod stadig mere ghetto- og bandedannelser , mere kriminalitet og skarpere etniske modsaetninger skal der indsaettes virkelig store statslige og kommunale ressourcer , begyndende med hurtigst muligt at bringe politiet, det rigtige politi i form af ordens- og kriminalbetjente, op paa Eu-niveau og ud paa gader og straeder.

 Indtil da vil vi fortsat tage vore egne forholdsregler, saa vidt muligt undlade at faerdes ude efter 7 , 8 om aftenen og ioevrigt skifte fortov eller vende om , naar vi ser de alt for hyppige grupper af maroderende unge i gadebilledet.

 199.. Sameh Niazy 
 5. juli 2009 kl. 16:23 
 Soeren Pind.

 Jeg ser du har en fremtid i DF eller HA. Held og lykke.

 200.. mette jensen 
 5. juli 2009 kl. 16:25 
 Glem ikke at langt størstedelen af kvinderne på de danske kvindekrisecentre en muslimske kvinder!!! - Hvorfor bliver det faktum ikke debatteret mere. Muslimer har med succes sat sig i en offerrolle, som det er synd for. - I stedet for at DK stod op for sig selv og sagde, at vi ikke accepterer den slags her.

 201.. Karin Bennedsen 
 5. juli 2009 kl. 16:25 
 @Henrik Petersen

 Jeg har ikke set billeder af de anholdte. Kunne du ikke give et link. Forøvrigt forlyder det, ifølge TV2 News, at en af de dræbte, Olcay Ünal, havde forbindelse til Hells Angels og tidligere sat tre et halvt år i fængsel for trusler på livet overfor Thorkild Thyrring. Sød fyr!

 Så han var nok ikke en sjakal!

 202.. Mads Dam 
 5. juli 2009 kl. 16:26 
 "For det andet er det udtryk for myndighedernes totale fallit."

 Jamen, tak for tilståelsen. Det er jo jer, der er myndighederne. Og lad os nu ikke snakke udenom, da det faktisk er ret enkelt: De nærværende problemer skyldes den nuværende regering. Eller vil I stadig skyde skylden på 90'erne.?

 203.. Henrik Petersen 
 5. juli 2009 kl. 16:27 
 Jo, Steffen Nielsen, det ville være frugtbart. Men billedet er desværre entydigt: De, der ikke bryder sig om 'tonen' i manifestet nøjes med at skyde budbringeren i mangel af argumenter.

 Uagtet man har domme bag sig (det er der sådan set også en del 2-4G, der har), har man - efter løsladelsen - fuldbyrdet sin straf. Og skal derfor ikke betragtes som andenrangsborger. Jønke har - uanset om man sympatiserer med ham eller ej - samme ytringsfrihed og -ret som alle andre. At han samtidig formulerer sig væsentligt bedre end store dele af det herværende café latte-segment er selvfølgelig voldsomt irriterende. 

 Men skyd endelig løs på Jønke: Jo mere jo bedre ;-). Det sætter jer selv i relief..

 204.. Lars Hvidberg 
 5. juli 2009 kl. 16:27 
 Lad os sige det på denne måde: Den adfærd som de "knægte" fører sig frem med, overfalde sagesløse, smadre fester m.m., ville aldrig nogensinde blive accepteret her i USA (bortset fra i bestemte områder, der beklageligvis er opgivet af politiet). Hvis nogen fx havde forsøgt at smadre en gade, som da de autonome smadrede Hyskenstræde, ville politiet skride ind aldeles omgående og simpelthen tæve bøllerne gule og blå, og bruge skarpladte skydevåben om nødvendigt - hvis altså lømlerne ikke selv fik et skud hagl i enden af de lokale. Civile borgere ville også føle sig kaldet til i lang større grad at skride ind - og de ville føle, at de var kompetente til det.

 Danskernes passivitet overfor den utryghed, der breder sig i gaderne, er helt utrolig. Vi har simpelthen glemt, at vold nogen gange skal mødes med vold.

 205.. Henrik Petersen 
 5. juli 2009 kl. 16:30 
 @ Karin Bennedsen

 Søg og du skal finde. Men det er jo ulig lettere at insinuere frem for at finde fakta.

 Jeg gider ikke hjælpe dig, det må du og dine venner selv klare. 

 PS: Jeg gætter på, at du bor rigtig langt fra København, som i visse kvarterer er nogo-zoner, hvis man er hvid, bærer jødekalot eller andet.

 206.. Søren Ferling 
 5. juli 2009 kl. 16:30 
 @ Zeki Laurent Sadic - 5. juli 2009 kl. 14:21

 Du vender tingene på hovedet - fascismen er noget vi har eller i det mindste har under udfoldelse.

 Den kommer nedfra, fra supremacistiske indvandrere - og den kommer oppefra, fra EU, som i vidt omfang har frataget os selvbestemmelsesretten, ikke mindst på indvandringsområdet.

 Som bare et lille eksempel har man lige stipuleret en yderligere indvandring til EU af 50 mill. afrikanere og har, med EUROMED, fri indrejse fra alle lande rundet om Middelhavet på bedding.

 Den hidtidige indvandring er kommet til veje med snyd, løgn og snigeri - og en massiv udskamningskampagne i undervisning og medier - reelt instituering af internaliseret racisme i danskerne og ikke mindst i deres forsvarsløse børn.

 At tage afstand fra og søge at forsvare sig mod denne fascisme, er selvsagt ikke fascisme, men netop - modstand mod fascisme.

 @ Lars Barfred - 5. juli 2009 kl. 14:40

 Jeg tror vi alle ville gøre os selv en kæmpe tjeneste, hvis vi unlod at kalde danskere og flygtninge for indvandrere, islamister mm. og blot hinanden danskere.

 Og, hvad havde du så tænkt dig at vi skulle kalde danskerne ?

 Ingenting ? Vi skal være nogen eller 'noget', man ikke kan henvise til med sproget ?

 Du har vist kigget lidt for dybt i den racistiske multikulturalismes kalk.

 De baltiske lande, der fik påtvunget en millionindvandring af russere, for at svække deres modstand mod at blive tvunget ind i et imperium, var tvunget til at se og omtale alle mennesker som 'sovjetborgere'

 Er det din inspiration ?

 @ Muhammad Muslim - 5. juli 2009 kl. 15:14

 Mine forældre og andre 1.G siger at da de kom til DK i starten af 70,erne der lignede DK et total underudviklet land. Man kunne kun få kartofler og rødbeder hos grønhandleren og gader og stræder var beskidte at se på.

 Nå ja, men så lyver dine forældre.

 207.. T. Hansen 
 5. juli 2009 kl. 16:31 
 Hej Søren,

 Efter at have læst din blog fik jeg den fornemmelse at du ser rockerne som vores beskyttere. Jeg synes Ritzaus udlægning var for skarp i forhold til de ord du har benyttet, men essensen er den samme.

 At du ser rockerne som samfundets beskyttere mens dit eget parti er i regering er den største falliterklæring jeg har hørt længe. 

 Vi havde ikke disse problemer i 1998. Giv os danmark tilbage!!!

 208.. Noget at skjule « Snaphanen 
 5. juli 2009 kl. 16:32 
 [.] Det er svært at udlede andet, end at der også på Ritzau er tydelige hang til at leve op til de afstemninger på journalisthøjskolen, hvor Enhedslisten og SF kan danne regering alene. Søren Pind: Update [.]

 209.. Henrik Petersen 
 5. juli 2009 kl. 16:32 
 Tak Jens L. Lorentzen

 Måske skulle vi invitere Karin Bennedsen og en del andre på vandring på Nørrebro? Husk lige tørkluden!

 210.. mette jensen 
 5. juli 2009 kl. 16:33 
 Europa bliver muslimsk i næste århundrede. - Det er simpel fremskrivning. - Hvis den nuværende indvandring fortsætter, og muslimerne fortsætter med at føde dobbelt så mange børn som europæerne. 

 Hvorfor taler ingen om det? Det er en bombe under Europa.

 211.. NielsC Christensen 
 5. juli 2009 kl. 16:33 
 #Karin Bennedsen
 Søren Pind
 Mon ikke det er nogle af dine nye HA-venner, der her har været på spil?
 http://politiken.dk/indland/article746886.ece

 Karin Bennedsen er et klart eksempel på at mennesker med de rette politiske holdninger, ikke mener at de behøver at læse.
 Alt tyder på at den afdøde tyrk, havde tætte relationer til Hells Angels

 212.. mette jensen 
 5. juli 2009 kl. 16:35 
 @ T Hansen. Nej, vi havde ikke disse problemer for over ti år siden - FORDI de unge muslimer nu har vokset sig store og flere. Det er de samme problemer der ses i alle andre europæiske lande.

 213.. Karin Bennedsen 
 5. juli 2009 kl. 16:41 
 @NielsC Christensen 

 Se min kommentar 16:25

 214.. Niels B. Larsen 
 5. juli 2009 kl. 16:41 
 @ Muhammad Muslim 

 "Mine forældre og andre 1.G siger at da de kom til DK i starten af 70,erne der lignede DK et total underudviklet land."

 Man skal godt nok høre meget løgn før ørerne falder af - men du kunne trick'et.

 Nu har jeg opholdt mig en hel del på de kanter, din familie stammer fra og jeg kan med sandhed sige at i sammenligning med dem er Danmark at ligne med en i stærk klorholdig sæbe nyvasket baby. For mage til svineri som ses i arabiske lande skal man heldigvis lede længe efter - faktisk lige så længe som efter nyskabelser opfundet af muslimer.

 Måske I ad åre når op på vort stade - jeg tvivler en del.

 215.. Yassin C 
 5. juli 2009 kl. 16:41 
 @ Søren Pind: tak for svarene, omend de gerne måtte have været lidt mere uddybende, ikke mindst fordi du er alt for intelligent til at komme med noget så populistisk uden at have en bagtanke med det. Men pyt med det- jeg må stille mig tilfreds med de svar, jeg trods alt fik. 

 Du skriver: "Derudover, så fæstner jeg mig ved, at kritikerne ikke sådan rigtig formår at afvise dette manifest, men i stedet fordømme at man overhovedet beskæftiger sig med ham". Det forstår jeg simpelthen ikke, for jeg (og andre) skriver jo netop, at Jønke med rette tager fat i nogle problemer, og jeg benægter på ingen måde at der i den grad er noget at tage fat i. Men det jeg stiller mig uforstående over for, er, at du gang på gang bringer problemer på banen, som i mine øjne ikke har andet formål end at score billige stemmer. En mand med din intelligens burde løse større samfundsmæssige problemer, og burde først og fremmest holde sig for god til at appellere til folks frygt. Hvornår får vi dit/dine forslag til at løse problemer, som har et større omfang, end hvad en håndfuld fjolser render rundt og laver på Nørrebro? Og inden der er nogle læsere der farer op, så tænk jer om: er det virkelig vores største problem, at der er nogle grupperinger, der render rundt og skyder på hinanden? Som Helle Helle skriver i et af de allerførste indlæg, så sejl dem dog ud på en øde ø. Men istedet for at tage våbnene fra dem, så giv dem det mest moderne af slagsen, så vi i det mindste kan være sikre på at det ikke tager for lang tid for dem at rydde op i egne rækker.

 @ K. Nielsen: hvor er du bare dygtig, sådan at komme ind fra sidelinien og konstatere, at jeg gerne vil høres og kræver særbehandling. Hvis du havde læst hvad jeg skrev, havde du måske forstået min pointe. Det er da alt andet lige temmelig underligt, at man i en debat hvor stort set alle får (umiddelbare) svar på deres spørgsmål, ikke selv kan få svar på sine. "IIhh, hvor er det synd for dig", tænker du sikkert. Men jeg tænker bare at du da vist har misforstået formålet med en blog og læserindlæg. Så istedet for at skrive så ligegyldigt et indlæg, burde du forholde dig til det han og jeg rent faktisk skriver. Og først og fremmest lade være med at udtale dig om mit politiske tilhørsforhold, for det aner du i sagens natur absolut ikke en skid om!!!!Men du mener måske, at jeg ingen ytringsfrihed har, eller at jeg bare kan smutte, hvis jeg ikke kan lide lugten i bageriet? I givet fald kan jeg kun sige det samme til dig, og jeg går i øvrigt ud fra, at Søren Pind har lige så lidt brug for dig til at lege ordstyrer på sin blog, som vi har brug for Jønke til at forsvare os.

 216.. Louise W Sørensen 
 5. juli 2009 kl. 16:42 
 UNT skriver på sin blog:

 "Jeg tror, man skal helt over i deciderede integrationseksperter og universitetssociologer, før man finder nogen, der slet ikke aner, hvad HA taler om, når de siger "sjakaler". Enhver, der ellers har øjne i hovedet, har iagttaget den sjakaladfærd, de beskriver. HA har begået en glimrende frivillig indsats udi typologien, og det er da fint, når nu de professionelle ikke vil.

 Af HA´s sjakalmanifest fremgår det klart, at de analytisk frigide forskere på universiteterne tager fejl, når de mener, at HA nu smider racismekortet: "At bruge betegnelsen "perkere" om disse tobenede sjakaler vil være misvisende og at skyde med spredehagl. "Perkere" er et stigmatiserende, racistisk udtryk [.] Ingen med bare en lille smule fornuft bør foragte eller være efter uskyldige og ordentlige mennesker, blot fordi disse er anderledes, har en anden farve eller kultur eller fordi det er på mode!" Sjakalerne er ikke defineret gennem deres race, men gennem deres adfærdsmønster: "Sjakalerne findes hovedsagelig blandt folk af arabisk herkomst, alt andet ville være forkert at påstå. Andre nationaliteter er repræsenteret, endog dumme, pæredanske drenge". Og nu bliver det kompliceret: "Medlemmer af de såkaldte indvandrerbander er ikke nødvendigvis sjakaler". Sjakalerne er altså hverken sammenfaldende med en etnisk gruppe eller med HA´s rivaler i bandemiljøet. Analysen har bredere sigte.

 Sjakalmanifestet er fremstilling af en foragtelig klasse af ondskabsfulde kujoner, der driver rundt i gaderne. Sjakalernes væsentligste definitoriske egenskaber er fejhed, falskhed og ondskabsfuld, formålsløs aggression i forhold til sagesløse borgere. De føler sig store, når de hersker gennem frygt, men de er selv nogle feje hunde - medmindre de er mange nok, så er de storskrydende. Ifølge manifestet er det hverken terroren ude i verden eller kriminalitetsstatistikkerne, der gør, at folk er skeptiske over for islam. "Det er snarere deres møde med dagligdagens sjakaler". Interessant tese, som godt kan have meget på sig.

 Akkurat ligesom en gennemsnitlig universitetssociolog anvender marxistiske og multikulturalistiske analysebegreber, anvender HA ærebaserede analysebegreber. Og har faktisk betydelig mere succes med det end de professionelle, som jo på ingen måde har kunnet lave en overbevisende analyse af de unge "utilpassede" indvandreres adfærdsmønstre, hvorfor statens pædagogiske arbejde da også har været stort set uden effekt.

 Men læs HA´s typologi. Hverken metodisk eller analytisk er den dårligere end det, man ellers støder på om "utilpassede unge med indvandrerbaggrund". Ifølge HA skal sjakaladfærden foragtes og bekæmpes, og det vil integrationseksperterne formentlig - hårdt presset - være enige med dem i."

 Det er fremragende!!!

 217.. I.S. Hill Jensen 
 5. juli 2009 kl. 16:42 
 Søren Pind.
 Du har sikkert opdaget, at du er oppe imod en masse personer (inlc. Ritzaus journalister), der ikke formår at tyde din ellers så tydelige og korrekte skriftlige fremstilling.
 Se blot hvor hjælpeløst og meningsforvirrende et sprog, journalisterne selv benytter).
 Det er den ene af årsagerne til, at dine udtalelser bliver fordrejet. Den anden årsag er, som du selv siger, at journalisteleverne "tvinges" i venstreorienteret/såkaldt politisk korrekt retning, hvilket er nødvendigt, hvis de vil gøre sig forhåbninger om et job.

 218.. Henrik Petersen 
 5. juli 2009 kl. 16:45 
 @ mette jensen 5. juli 2009 kl. 16:33 

 Desværre ikke blot en bombe under Europa, men under hele verden, såfremt man antager, at klimaforandringerne er menneskeskabte.

 Så er det jo ikke ulogisk, at den enorme befolkningstilvækst i ikke-udviklede lande (primært muslimske, sjovt nok) bidrager mere til klimaforandringer end hvorvidt vi er nogle stykker, der skifter til el-biler og køber sparepærer.

 219.. k h 
 5. juli 2009 kl. 16:46 
 hej sören
 jeg kan lide din ligefremme måde at debatere på.
 vi mangler politikere som tör stille sig frem i lyset og sätte sig selv og sine meninger på spil.respect for det!
 nårmalt hörer vi bare en replica af partiprogrammet fra de fleste, det er dödsygt og trivielt.
 however, så synes jeg at du måske lige går lidt over grensen her.
 vi må ikke lovliggöre rockere og legitimere deres metoder.
 appropos lovligöre, så burde du stötte lovligörelse af hash, det er det de helvedes rotter og sjakaler slås om.
 k

 220.. Zeki Laurent Sadic 
 5. juli 2009 kl. 16:48 
 Søren Ferling

 Jeg deler ikke din forskrækkelse over EU og indvandrere.

 Dog ved jeg at fascisme som udgangspunkt forudsætter folkelig opbakning, med mindre magten opnås gennem vold.

 Det er meget muligt at du mener at jeg misforstår den gængse opfattelse af (ny)fascisme, siden du skriver at jeg "vender tingene på hovedet."

 Fair nok - men kan du så ikke helt konkret påpege hvor i nedenstående der er fejl? Og hvor "indvandrene" hører til henne i ligningen?

 "Kernen i (ny)fascismen er kampen for en genfødsel eller nyfødsel af nationen (f.eks "Giv os Danmark tilbage"). Nationen kan efterfølgende opfattes som et ubrydeligt fællesskab, "os" ,byggende på etnisk, biologisk, religiøst eller lignende grundlag, hvis værdier skal styrkes (f.eks "De danske værdier skal styrkes"), mens ødelæggende kræfter af dette fællesskab, "dem" (f.eks "sjakalerne", "kaninerne", "svinene", "gøgeungerne") skal kritiseres, bekæmpes eller ligefrem ryddes bort." (f.eks indvandrerne/muslimerne er "tabere"/ "samfundsnassere"/"terrorister"/"primitive"/"uduelige"/"på erobringstogt", derfor skal de "smides ud af landet"/"sendes til en øde ø"/"smides ud med faldskærm")

 da.wikipedia.org/wiki/Fascisme

 Ser frem til dit svar.

 221.. Henrik Petersen 
 5. juli 2009 kl. 16:48 
 @ Sameh Niazy 5. juli 2009 kl. 16:22 

 Når 'bananrepublikken pornodanmark' er dig så inderligt imod, kan jeg nævne et par lande i Nordafrika og Mellemøsten, hvor du kan slippe for pornodanmark, og måske også for bananer. God tur.

 222.. Tobias Skovbjerg 
 5. juli 2009 kl. 16:50 
 Når man læser Pind og Sjakal manifestet kan man ikke anded end blive i dårligt humør. For det er jo tydeligt at der er et samfundsproblem, og at det er blevet værre de sidste ti år. Men hvornår er der nogen der tager ansvar og tænker løsningsorinteret i stedet for at give alle andre skylden. Pinds parti har haft magten i otte af de sidste ti år - alligevel fralægger man sig ansvaret (det er politiets skyld, mediernes skyld, sikkert også socialdemokraternes skyld). Første skridt til at løse en konflikt er at tænke tanken, hvad nu hvis modparten bare har lidt ret: Det lykkes for Pind at forstå Jønke, men rækker tollerancen også til at forstå Lille A bare en lille bitte smule?

 223.. Niels B. Larsen 
 5. juli 2009 kl. 16:50 
 @ mikkel jensen 

 "Der hvor kæden hopper af for dig og dine politiske meningsfæller, er der hvor I tror at de gamle ville have fået en vidunderlig alderdom, hvis det ikke var fordi "muslimerne" kom og tog det hele"

 Nu er der vist ingen, som påstår at muslimerne tager det hele, men da de immervæk snupper min. 30 milliarder netto om året i bistandshjælp og andre tiltag går der jo vitterligt penge fra de rigtige danskeres velfærd.

 Penge, som var bedre anvendt på danskerne selv fremfor en flok ret ofte tilbagestående mennesker sydfra, som vi intet ansvar har overfor og som vi er mange, som vi helst var fri for.

 224.. Torben Petersen 
 5. juli 2009 kl. 16:55 
 Islam er en international terrorbevægelse, hvis terror i hovedsagen udfolder sig i to retninger: Internt mod egne familiemedlemmer - og eksternt mod ethvert ikke-islamisk samfund. 

 I alleførste biografi om Muhammed, skrevet af Ibn Ishaq fra det ottende århundrede, lægges ikke skjul på, hvordan profeten anbefaler terror overfor "Allahs fjender" Selve Koranen siger det samme (kap. 8, vers 12) og en anerkendt hadith af Bukhari (V4B52N220) siger følgende: "Allahs sendebud sagde, at jeg er sejrrig takket være terror." 

 Førnævnte definition på islam er sådan set hverken ny eller uforudsigelig, endsige udledsaget af talrige eksempler. Og mens vi ømmer os kan vi konstatere, at det bliver ved - og bliver værrer!

 225.. jenni christensen 
 5. juli 2009 kl. 16:56 
 Zeki Laurent Sadic 

 5. juli 2009 kl. 15:43 

 Det var et drilsk retorisk spørgsmål,Sadic.

 Hvis nogen udenfor Skandinavien har nogen anelse om ordet: Danmark, er det: "nåh! Danmark. Hovedstaden i Sverige, ikke?. Porno og de lyshårede livlige piger." 

 De der islamistiske probagandaskrifter skrives af islamisternes eget PR hold. Det er jeg ikke et sekund i tvivl om.

 Du ved taktik a´la Roseklubben.

 226.. Zeki Laurent Sadic 
 5. juli 2009 kl. 16:58 
 Jenni C.

 Jeg tror du undervurderer de andre befolkninger i Europa. Tro mig, de er MINDST lige så kloge generelt som dig!

 227.. K. Nielsen 
 5. juli 2009 kl. 17:02 
 Åh, hvor synd for dig Yassin C. Ja, storhedsvandvid og selvoptagethed er der nogen der lider af.
 Din "belæring" kan jeg ikke bruge til noget, mine meninger er lige så "gode" som dine. Du kan jo bare lade være med at læse det jeg taster. Er du faldet ned igen fra de hysteriske tinder?

 228.. Niels Kondrup 
 5. juli 2009 kl. 17:09 
 Der kunne råbes nyttige idioter fra hustagene. Hvem de nyttige idioter er, er jeg ikke klog nok til at svare på, Jønke er det dog ikke.

 P.S.
 En spændende debat er atter blevet til en snak om muslimer. Hvorfor?

 229.. jenni christensen 
 5. juli 2009 kl. 17:11 
 Niels B. Larsen 

 5. juli 2009 kl. 16:41
 @ Muhammad Muslim 

 "Mine forældre og andre 1.G siger at da de kom til DK i starten af 70,erne der lignede DK et total underudviklet land."

 Niels B. Larsen.
 Det har jeg hørt flere gange igennem årene nu.

 At de muslimske forældre bilder deres børn ind, at det er dem, der har bygget Danmark. At da de kom til Danmark var Danmark et U-land, der var hverken veje eller hospitaler etc.

 Det skulle faktisk domfældes med øjeblikkelig udvisning af hele familien, at fremsætte så groft løgnagtig hjernevask af børn og æreskrænkelser.
 De, der har nasset på vores civilisation hele vejen igennem og banket vores avancerede land tilbage til en mørkere fortid.

 Så du f.eks. det svineri og skrald på gaderne, der er nu, før de kom?
 Nej!

 230.. C. Larsen 
 5. juli 2009 kl. 17:11 
 *** There is something rotten in the state of Denmark ***

 231.. Niels P 
 5. juli 2009 kl. 17:13 
 @ Yassin C

 Du skriver:

 "Og først og fremmest lade være med at udtale dig om mit politiske tilhørsforhold, for det aner du i sagens natur absolut ikke en skid om!!!!"

 Men hvad er dit politiske tilhørsforhold, egentligt? Det er lidt uklart. Er det en stor hemmelighed? I dine indlæg roser du hele tiden Søren Pind for at være klog og intelligent. Det virker lidt sært, men det er måske en skik man har i Mellemøsten, det, at man smigrer sin politiske modstander? Niels P kalder det fedteri. 

 Her i Danmark fægter vi med åben pande. Den gode Niels P har, hvis nogen skulle være i tvivl, et kristent og borgerligt ståsted. Der står man godt.

 232.. Peter Larsen 
 5. juli 2009 kl. 17:15 
 Om vi bliver oversvømmet af muslimer eller ej er ikke så vigtigt. Det væsentlige er om vi bliver oversvømmet af fattige, fanatiske og fjendtligtsindede muslimer frem for moderate, venligtsindede og selvstændigt tænkende muslimer. Jeg foretrækker de naturligvis de moderate, men desværre er islam den mest fremskredne religion i 3. verdenslande, hvor fattigdom og undertrykkelse ofte leder til kriminalitet og fanatisme, da folk er underuddannede og moralsk set stadig lever i middelalderen. I stedet for at de arrogante vestlige ledere har så pisse travlt med at indføre demokrati i disse lande, skulle de hellere bruge krudtet på at få dem uddannet, så det ikke kun er små organisationer/bevægelser der kæmper for netop dette, og som kun har de få kroner at rutte med, som vi allernådigst kaster i hovedet på dem, når vi skal have god samvittighed under julemiddagen.

 233.. jenni christensen 
 5. juli 2009 kl. 17:17 
 Zeki Laurent Sadic 

 5. juli 2009 kl. 16:58 

 Ja. Gudskelov er de det.

 Så stop jeres islamistiske probagandahold. I narrer jo kun jer selv. Ingen andre.
 Alle europæere ved, at Islam er uforenelig med vestlig kultur, moral og livssyn.
 Som vand og olie.

 234.. Zeki Laurent Sadic 
 5. juli 2009 kl. 17:19 
 Niels Kondrup spørger:

 "En spændende debat er atter blevet til en snak om muslimer."

 Sådan går det på de fleste blogs. Før eller siden får de fremmedforskrækkede med svage selvidentiteter overtaget, hvad enten det er her, på Politikens blogs eller andre steder.

 De har generelt kun én agenda uanset subjekt - og det er at søge bekræftelse på det fjendebillede de har pustet op.

 Personligt foretrækker jeg et multikulturelt, multietnisk, multireligiøst hjertevamt samfund, - frem for et Danmark befolket af fremmedforskrækkede, sure og hadefulde "danskere" som Niels B Larsen, Mette Jensen, Torben Petersen, Erik Larsen m.fl, som f.eks i denne debat "brillierer" med udtalelser som "Europa bliver muslimsk i dette århundrede" samt klassikeren i de kredse: "Islam er en terrororganisation."

 Tilbage til subjekt, tak!

 235.. jenni christensen 
 5. juli 2009 kl. 17:22 
 Peter Larsen 

 5. juli 2009 kl. 17:15 

 Som Geert Wilders sagde: "der findes ikke moderat íslam".
 Som imam Wahid Petersen bekræftede.
 Man kan ikke sortere i islam.
 Man skal tage hele pakken.

 236.. jenni christensen 
 5. juli 2009 kl. 17:24 
 Zeki Laurent Sadic 

 5. juli 2009 kl. 17:19 

 Jamen lav du det i Bagdad - eller Dubai.
 Ikke her.

 237.. Mercy Hidsjerned 
 5. juli 2009 kl. 17:29 
 Pfft.Jeg bliver liiiige nødt til at opsummere hvad den rådne Pind rent faktisk siger med sine mange ord..

 Og det er såmænd kun 2 ting. 

 1: At befolkningen skal lære at forstå at de ikke selv har ret til at bekæmpe trusler og overgreb..

 2: At vi skal have en ny retsbevidsthed og retsvirkelighed som tildeler Regering og politi ubegrænset magt..

 Dette er den dybere mening med Pinds Blogindlæg.INTET andet.

 Det er muligt at folk bliver begejstrede over at der endelig er en politiker som står frem og kontant vedkender sig problemets omfang.Men under overfladen er det intet andet end ideologisk manipulation og propaganda af usleste skuffe..Kamera overvågning og afvæbningen af lovlydige borgere var det første skridt på vejen til et totalitært styre..Nu skal grebet så strammes yderligere..

 Vågn op for helvedet.

 Afsenderen er Søren Pind!! og altså indirekte Krigspartiet Venstre!!.

 Det er jo også derfor han sørger for at pointere at "Jeg vil i dette indlæg springe alle mellemregningerne over. For jeg er ligeglad med, hvem "man" er, når man siger noget - jeg vil bedømme udtalelserne, ikke afsenderen..Alle der kender bare lidt til manden og hans personlighed, gennemskuer jo tydeligt at han bare er en marionet for de mørkere kræfter i det politiske liv,som gemmer sig bag kulliserne og som er ansvarlige for de afgørende beslutninger der bliver til dansk realpolitik..

 Han satser i sin retorik på at folk,altså vælgerne,undlader at forholde sig til hvorfor vi reelt har fået disse tilstande i Danmark..
 Han forsøger,som mange andre idioter før ham,at skyde skylden på et humanistisk menneskesyn og en høj retssikkerhed..

 At vores politiske system,uanset partifarver, de seneste 10 år ukritisk og uansvarligt lod ofrene for Krige,ødelæggelser,fortvivlende afmagt,
 afgrundsdyb fattigdom og anderledes kulturtraditioner strømme ind i landet uden et effektivt og gennemarbejdet beredskab,er IKKE et tilfælde af uheldige omstændigheder..Det er bevidst design..Kun ubegavede mennesker tror vel seriøst på at man ikke i de højere instanser vidste hvad det uundgåeligt ville ende i..

 For 20 år siden var det desuden utænkeligt med kameraovervågning over alt i det offentlige rum.og et politikorps der opløste demonstrationer og anholdt folk præventivt med hævede knipler,tåregas,tazers og bidende hunde ville have udløst et ramaskrig i landet.Hvis man fra politisk kant selv havde foreslået sådanne metoder,ville det have betydet politisk selvmord,så man lod tilstande løbe løbsk og lod befolkning selv forlange de magtmidler indført som magthaverne ønskede ..Første gang var vel da man ikke accepterede befolkningens NEJ til EU (EF) men udskrev en ny afstemning som sikrede et Ja (ved hjælp af svindel)..Store dele af Folket blev manipuleret til at tro at myndigheder og politi efterfølgende havde brug for at kunne tøjle autonome bøllers foragt for demokratiet,mens andre forstod at det var myndighederne og politiet som gik over grænserne og derfor egentligt bare forsøgte at beskytte sig selv mod den naturlige og vel retfærdige konsekvens..Og lige siden har myndigheder,medierne og politiet med manipulation sikret sig at borgerne ikke forstod hvad der rent faktisk kom først: hønen eller ægget.

 Vi er også blevet manipulerede til at tro at nuværende lovgivning og magtbeføjelser ikke er nok til at stoppe seriøs og farlig kriminalitet..
 De fleste forstår jo faktisk godt at det er løgn,men når de gang på gang hører og læser at politi og retssytem løslader voldsmænd og gangstere trods overvældende påfaldende bevisbyrder,ender de mest blåøjede jo med at tro på løgnene.også selvom der er åbenlyse indikationer på det modsatte..man havde jo absolut ingen problemer med at fængsle og uretmæssigt tilbageholde i flere uger den ungersvend som i protest mod Fjoghs krigsdeltagelse overhældte ham med rød maling..og i forbindelse med den nuværende Roskilde festival har politiet endda selv udtalt at det hovedsaligt er festivalen som skal sørge for at gøre noget effektivt mod voldtægt og seksuelle overgreb mens politiet målrettet og nidkært er travlt optaget af at jagte glade mennesker som ryger en joint eller 3 undervejs..

 Men sådan er det jo..Løs kriminalitets problemet hurtigt og effektivt ved ordinært politiarbejde og Staten mister sit grundlag for et udvidet totalitært magtapparat..

 For nu at bruge Rockerne som eksempel: Først gør man folk bange og utrygge og så forlanger man at de betaler beskyttelsespenge og dummebøder..

 Det var jo egentlig også en genistreg fra statens side at afvæbne lovlydige borgere som ALDRIG ville have brugt deres våben til andet end at forsvare sig selv og sine familier mod kriminelle..Nu er det kun forbryderne som har våben og menigmand er endnu mere afhængig af myndighedernes og deres politis beskyttelse..Som ikke engang er reel beskyttelse,men kun den efterrationaliserende hævnende og straffende handling..

 Fingeren til Søren Pind og hans meningsfæller/kumpaner,her fra mig af.

 Det ER sgu vigtigt at lave mellemregningerne og læse mellem linierne..

 238.. William Afham 
 5. juli 2009 kl. 17:39 
 Kære Mercy,
 det kniber vist i dit meget lange indlæg med at læse indenad.

 Søren Pind skriver:
 "For mig er det her sørgelige og nedslående konstateringer - men jeg synes, det er svært at bebrejde almindelige borgere. Jeg savner det land, og den plakat der hang i mit barndoms-udlandshjem, af ænderne der blev fulgt over gaden. Og jeg kan se, at de der burde forsvare det ikke gør det. Men fornægter kendsgerningerne."

 Dette udsagn burde i den grad udslette dine alenlange og snørklede præmisser, for her taler Søren Pind ud af posen og forsvarer helt enkelt Jønkes synspunkt: selvtægt 

 Mærkeligt, skræmmende og underligt, at jeg har sat mit kryds ved Søren Pind.

 Nu med rygmærke.

 239.. Niels B. Larsen 
 5. juli 2009 kl. 17:40 
 @ Zeki Laurent Sadic 

 "Personligt foretrækker jeg et multikulturelt, multietnisk, multireligiøst hjertevamt samfund"

 Det samfund er en absurditet, en umulighed og en utopi.

 Men som tankespind uden jordforbindelse er det da en udmærket konstruktion.

 240.. knud kong 
 5. juli 2009 kl. 17:42 
 Nåh - ja :sommetider præsenterer jeg mig som kineser med tre haler, syv fingre på hver hånd og inkarneret beskytter af mindreårige marsbeboere versus Leviathans børnebørn.
 Betyder det så osse at jeg de facto ER disse ting?
 Den danske sprog tales og forstås med en smule besvær af de indfødte.

 241.. Andrey Kazankov 
 5. juli 2009 kl. 17:43 
 100 % enig med Niels B - bare se, hvordan det er gået alle den slags samfund - som for eks. Jugoslavien

 242.. Lars Barfred 
 5. juli 2009 kl. 17:43 
 @Søren Ferling 

 Jeg synes vi skulle kalde os danskere, os der er født i dk eller er blevet statsborgere! Den opdeling af hvem der er "etniske" dansker og der har anden etnisk baggrund, tjener kun til at dele landet op i to klasser, hvor den ene har mere ret til at overtræde loven end den anden.
 Jeg har svært med at se andet formål end diskrimination. Jeg har aldrig været i et land i verden, hvor man omtalte børn af indvandrere som indvandrere. I USA, er et barn amerikaner, hvis det bliver født i USA, uanset hvad forældrerne er.

 243.. Niels P 
 5. juli 2009 kl. 17:44 
 @ Mercy Hidsjerned 

 Du skriver:

 "Det ER sgu vigtigt at lave mellemregningerne og læse mellem linierne.."

 Det skal nok være sandt. Men det vigtigste er nu slutfacit og at læse det, der står på linierne. Det er det, man bliver spurgt om til eksamen, som min gode lektor på universitetet sagde. Mht. det sidste, dvs at læse det, der står på linierne, er dit eget indlæg en noget træls affære. Jeg tror, at jeg gik i stå et sted omkring Roskilde.

 244.. Frode Steinicke 
 5. juli 2009 kl. 17:45 
 Ved at betegne HA's Sjakal Manifest som et folkeligt opråb, sammenstiller DF gangsterbanden HA som typisk for den danske nationalkarakter.
 Hertil vil jeg gerne sige følgende. HA rockere og gangsterbander er totalt et fedt. Hvis HA er så rene og ærbare som de nu prøver at bilde os ind, kan de jo starte med at betale tilbage det de skylder for den volds- narko-, berigelses-, skatte-, voldtægts-, socialhjælps- og svindelkriminalitet de tidligere har bedrevet. Derefter kan de starte en angrekampagne blandt deres asociale og medlemmer.
 At HA og Jønke har startet en nazistisk inspireret kampagne mod deres ligesindede gangsterbrødre fra indvandremiljøet fortæller kun, at de, HA'erne, er trængte i deres indbyrdes kamp om det kriminelle marked, og at de nu ligger fladt og ynkelig på ryggen og klynker om hjælp fra det samfund de har truet med terror og vold i al den tid HA har eksisteret.En slapsvansenatur der kendes fra alle dårlig opdragede hunderacer. Man kan næsten lugte stanken af våd hund i sjakalmanifestet.
 Her kan Peter Skårup og DF godt blande mig udenom. Hvad med i andre danske?

 245.. Andrey Kazankov 
 5. juli 2009 kl. 17:45 
 Lars, USA har ikke og får ikke de problemer med mennesker, der pisser på det land de bor i, som Danmark har.

 246.. Zeki Laurent Sadic 
 5. juli 2009 kl. 17:46 
 Mercy Hidsjerned

 Tak for et fornuftigt og velovervejet indlæg. Du slutter af med at skrive: "Det ER sgu vigtigt at lave mellemregningerne og læse mellem linierne"

 Dertil er mit svar: Nej, det er IKKE vigtigt, hvis man vel og mærke tænker sort/hvidt, dem/os og har en firkantet verdensanskuelse.

 Lidt i samme tråd kan jeg varmt anbefale følgende ældre artikel kaldet "mere frygt - mindre vold" især set i lyset af hvordan og hvorfor der er så mange stemmer i frygt:
 www.media4masses.dk/t2w_454.asp

 Kort uddrag:
 "Den mindre vold betyder, at vi bliver mere chokerende, når den foregår. Pressen skriver mere om den, befolkningen kræver strengere straffe, og politiet og domstolene slår hårdere ned på volden. Dermed kommer der endnu mere fokus på vold, og det får folk til at tro, at den er stigende"
 (.)
 "Faktisk er det et sundhedstegn, at der en nyhedsværdi i vold. Jeg ville være mere bekymret, den dag et knivdrab ikke længere stod på forsiden af BT. 

 Politikerne reagerer også på mediernes prioritering af historier om vold. Hovedparten af deres (politikernes) viden kommer fra medierne, og det er på den baggrund, de viser »handlekraft« over for »den stigende vold i samfundet«.
 Der er ingen naturlig øvre grænse for straf. Man kan øge straffen fra en til to måneder, eller idømme fire år i stedet for to. Det kræver politisk mod at sætte en øvre grænse og prøve at løse problemerne med andet end længere straffe (og mere kontrol og overvågning)."

 247.. Peter Larsen 
 5. juli 2009 kl. 17:46 
 Og endnu engang er man oppe mod naive blåøjede danskere, som ikke har den fjerneste ide om, hvad der foregår på gadeplan. Hvis jeg boede i parcelhus og kun så verden gennem en bilrude, hver lørdag når turen går til nærmeste shoppingcenter, ville jeg sikkert være lige så naiv.

 248.. Johannes Wachtman 
 5. juli 2009 kl. 17:47 
 Danmark synker dybere og dybere ned i det multikulturelle helvede, som det store flertal af danskerne selv har stemt for, og som de fortsætter med at stemme for.

 INGEN dansker kan ærligt påstå, at han/hun ikke advaredes om konsekvenserne af, at åbne grænserne for de mørke mennesker. Alle har hele tiden kunnet se, hvorhen udviklingen bærer. Så danskerne ligger som de har redt, og de får nu hvad de fortjener.

 Danskerne tror, at indvandringen af muslimer og negre er faldet, men det er helt forkert - der kommer lige så mange muslimer og negre ind i dag, som der gjorde under den forrige regering. Samtidig formerer muslimerne og negrene sig meget hastigere end rigtige danskere. Så trenden er helt klar: kulturberigernes andel af befolkningen vokser og vokser.

 Kan udviklingen vendes? - nej, danskerne er ikke rede til at gøre det der skal gøres. Derfor er Danmark dømt til at gå under.

 249.. Søren Ferling 
 5. juli 2009 kl. 17:49 
 @ Zeki Laurent Sadic - 5. juli 2009 kl. 16:14

 Det er ikke mere end en måned siden at en dømt racist blev landets helt store stemmesluger til EU-valget, ..

 I demokratier bliver man ikke dømt for holdninger eller tankeindhold - såkaldte tankeforbrydelser.

 Han blev dømt efter §266b, som er en del af injurielovgivningen - ofte, især af venstreorienterede, kaldt 'racismeparagraffen'.

 Den omhandler dog en del andre forhold end racistiske ytringer.

 Bare lige til din orientering om demokrati og retsstat.

 @ E Christensen - 5. juli 2009 kl. 16:16

 Danskernes intolerance har forplantet sig tusindfoldigt i indvandrerne og deres efterkommere, og i dag høster vi frugten.

 Du lirer af dig, hvad du har hørt - hvad med at se lidt ud af øjnene.

 Jeg ved ikke, hvor du bor, men jeg bor i et beriget område og kan garantere dig for at det går ikke den vej og har aldrig gjort det.

 @ Sameh Niazy - 5. juli 2009 kl. 16:22

 Det er vel bananrepublikken pornodanmark som vi saa smaat ser komme marcherende, hvor tragisk det end er.

 Taler vist for sig selv.

 @ Jens L. Lorentzen - 5. juli 2009 kl. 16:23

 Indtil da vil vi fortsat tage vore egne forholdsregler, saa vidt muligt undlade at faerdes ude efter 7 , 8 om aftenen og ioevrigt skifte fortov eller vende om , naar vi ser de alt for hyppige grupper af maroderende unge i gadebilledet.

 Sådan er det også her ude i NV - det er forbryderne, der har magten i det offentlige rum fra sidst på eftermiddagen til ud på de små morgentimer.

 @ Mads Dam - 5. juli 2009 kl. 16:26

 De nærværende problemer skyldes den nuværende regering. Eller vil I stadig skyde skylden på 90'erne.?

 Ja, selvfølgelig - problemer affødt af indvandring forsvinder jo altså ikke igen - uanset, hvad man gør - se dog til udlandet med en længere indvandringshistorie - det bliver kun værre og værre.

 Libanon var 'multikulturelt' og ikke-muslimer bliver stadigt færre - uddrevet.

 Kosovo havde muslimsk indvandring i over hundrede år og nu er området et selvstændigt muslimsk land og etnisk renset for de oprindelige beboere.

 @ Lars Hvidberg - 5. juli 2009 kl. 16:27

 Danskernes passivitet overfor den utryghed, der breder sig i gaderne, er helt utrolig. Vi har simpelthen glemt, at vold nogen gange skal mødes med vold.

 Hvor har du ret - ihvertfald med en massiv og troværdig trussel om vold.

 Det nytter ikke noget at vente at 'nogen' nok tager sig af det.

 Man må indse at i det omfang, man ophæver landegrænser bliver det, der før var krige mellem lande, til magtkampe og vold mellem individerne i det 'grænseløse' samfund.

 @ Henrik Petersen - 5. juli 2009 kl. 16:30

 @ Karin Bennedsen

 (.)

 PS: Jeg gætter på, at du bor rigtig langt fra København, som i visse kvarterer er nogo-zoner, hvis man er hvid, bærer jødekalot eller andet.

 Det skal du såmænd ikke være sikker på - jeg har diskuteret med adskillige, der bor på Indre Nørrebro, som aaaldrig har set en burka.

 Menneskets evne til at opleve selektivt er stor.

 250.. Lestat de Lioncourt 
 5. juli 2009 kl. 17:51 
 Er du fan af Berlusconi( italiensk for cojones) ?

 251.. Zeki Laurent Sadic 
 5. juli 2009 kl. 17:51 
 Niels B Larsen

 Tjae. kald du bare USA for en "absurditet" hvis det passer til dit intolerante verdensbillede.

 252.. Eigil Møller 
 5. juli 2009 kl. 17:55 
 Vi har set Venstre nærme sig fascismen mere og mere gennem årene med Fogh, hvor racismen er blevet ophøjet til statsræson. Pinds seneste alliance med gangstere og brutale mordere er blot et logisk skridt videre ad den vej. Der bliver noget at rydde op, når de demokratiske kræfter får samlet sig og jaget de groteske politikere fra V, O & K på porten.

 253.. Lars Barfred 
 5. juli 2009 kl. 17:55 
 @Andrey Kazankov 

 Grunden til at de amerikanske indvandrere er mere taknemmelige er måske at USA faktisk aktivt tager mod dem, og siger velkommen, i er nu Amerikanere!

 USA primære befolkningsstigning skyldes legal indvandring.

 254.. Jens Holmegaard 
 5. juli 2009 kl. 17:58 
 Hej Søren Pind,

 Jønke forsøger at gøre bandekrigen til en konflikt mellem gammel-danmark og så respektløse, grænseoverskridende kriminelle indvandrerunge. Det er en melodi som åbenbart klinger sødt i dine øre. Det er også en falsk melodi.

 Som offentlig person har du sikkert ikke mulighed for at bevæge dig frit rundt i det her miljø, men det har jeg. Og i går var jeg til stede i timerne efter drabet på Theklavej. Det der slog mig var, at de sørgerne var en blanding af danskere og personer fra tyrkiet/mellemøsten. Store hårdkogte danske pushere fra Christiania hulkede side om side med skrigende og grædende tyrkiske familiemedlemmer. 

 Bandekrigen handler IKKE om race, etnicitet eller noget andet. Den handler om kriminalitet.

 Det betyder ikke at du har uret i alt, hvad du skriver i denne sammenhæng. Ja, nogle af de unge med indvandrerbaggrund fra Nørrebro er ekstremt grænseoverskridende i deres adfærd. På et måde som bliver rettet mod til tider helt tilfældige borgere. Her er rockerne mere udspekuleret. De forsøger at balancere mellem kriminalitet (vold, drab, afpresning, stoffer, kvindehandel) og så opportune politiske udmeldinger.

 Jeg havde egentlig håbet du var i stand til at gennemskue det her lidt bedre.

 255.. Zeki Laurent Sadic 
 5. juli 2009 kl. 17:59 
 Søren Ferling

 Faktum er stadig at Morten Messerschmidt blev dømt efter racismeparagaffen for racistiske ytringer (materiale)

 At han derudover har udtrykt at "vi har en pligt at at fjerne muslimerne"( EB, 2003) og at "muslimerne er tabere" er i hvert fald ikke indikatorer på at han ikke er det.

 Men du har ret i at man i demokratier ikke bliver dømt for holdninger alene. Men hvor er der nogle der påstår det modsatte?

 Kan du finde ud af at svare på det?

 256.. Torsten T. 
 5. juli 2009 kl. 18:05 
 @ Muhammad Muslim - 5. juli 2009 kl. 15:14

 "Mine forældre og andre 1.G siger at da de kom til DK i starten af 70,erne der lignede DK et total underudviklet land. Man kunne kun få kartofler og rødbeder hos grønhandleren og gader og stræder var beskidte at se på."

 Dette er symptomatisk for de løgne som spredes i de islamistiske miljøer. Man forløgner hinanden om hvordan islam har opfundet alting fra matematik til pizza. Man fortæller hinanden, at Europas højeste kultur, var dengang muslimerne havde besat Spanien. Ja, alt godt og velfungerede stammer fra islam, siger de. Sandheden er dog at de lande der lever efter islams regler, er nogle af de mest underudviklede og barbariske på kloden. Islam er det pure modsatte af fremgang og højkultur. At der nu i disse miljøer lyves om mit fædreland, giver mig kvalme!

 De problemer vores land står overfor kan KUN løses ved MASSEudvisninger og repatriering. Enhver indvandrer skal skrive under på en kontrakt, at han vil leve under dette lands normer og værdier. Bryder han dem skal han udvises selvsamme dag!

 257.. A. M. 
 5. juli 2009 kl. 18:07 
 @Erik Larsen

 Din analogi er fuldstændig tåbelig. Det kan være, at du skal bruge lidt mere tid på at læse mit indlæg én gang til? Det er i øvrigt sjovt, at jeg både staver, formulerer og tegnsætter bedre end en voksen mand som dig. Statens skolepenge har ikke været helt spildt after all - på mig altså. 

 Jeg tuder ikke. Bestemt ikke. Jeg er da taknemmelig for at være bosat her - det er mine forældre også. Jeg er da også glad for, at kunne kalde mig "dansk" (selvom medierne kun vil omtale os som "2.generationsindvandrere). 

 Angående dine beskyldninger og postulater om at JEG skylder Danmark "noget", så har du endnu engang udvist din småborgerlige idioti. 

 Hvad præcist skylder jeg Danmark? Eller rettere FN, for Danmark har ikke noget at skulle have sagt i den sag - det gør FN derimod. Danmark er forpligtet til at tage imod politiske flygtninge. Længere er den sådan set ikke, men det vidste du vel?

 Min mor og far kom hertil uden penge. Kun 2 kufferter og jeg under armen. De har taget deres uddannelse 2 gange, da deres papirer ikke var gyldige i Danmark ifølge undervisningsministeriet. Jeg er selv i gang med en længere videregående uddannelse. Det er vist mere, end de fleste "danskere" kan prale af, dig inkluderet.

 Men hvis vi absolut skal fortsætte i din småborgerlige ånd og være kyniske og kolde, så tror jeg egentlig, at vi er et større gevinst for Danmark end dig. Vi er veluddannede, betaler vores skat og overholder de danske love. Det havde du heller ikke lige tænkt på, inden du slyngede "du skylder noget" ud.

 .og hvis vi endelig skal fortsætte til sidste etape i det her nonsens, så skylder du vel egentlig også noget? Fik du ikke børnepenge? Gratis skolegang? Fri adgang til gratis lægehjælp m.m.så teoretisk set skylder du vel også noget? Eller gælder det kun for individer som os?

 258.. Zeki Laurent Sadic 
 5. juli 2009 kl. 18:09 
 Torsten T

 Og kan du ikke lige give svar på hvordan man "masseudviser" ca 300.000 danske statsborgere, hvis eneste "forbrydelse" er at tro på en anden religion end du og jeg?

 Og hvor vil du sende dem hen?

 Taler vi kreaturvogne her? Øde øer?

 I øvrigt forudsætter dit absurde forslag at vi melder os helt ud af EU - ja verdenssamfundet sådan set - da vi jo som land har skrevet under på at følge EU's menneskerettighedskonvention.

 259.. Mikkel Blaabjerg Poulsen 
 5. juli 2009 kl. 18:12 
 Man ved, at de generelle retstilstande i Danmark er truet, når en folkevalgt politiker og M.F.´er i sin argumentation for sine holdninger bliver nød til at stille sig på skuldrende af en kriminel organisations dygtigt manipulerende retorik. Uanset Søren Pinds afsigelse af H.A. eller ej. Ved i den grad at bringe H.A.´s manifest i spil er Søren Pind med til at legitimere en af Danmarks ældste og største kriminelle organisationer. En organisation der har gjort livet ikke bare surt, men forfærdeligt for tusindvis af mennesker, kostet uhyggeligt mange skattekroner og i flere omgange skabt generel frygt og utryghed for en masse af landets borgere.
 At Søren Pind ikke vil forholde sig til afsenderen men kun til udtalelsern, det er fandme uhyggeligt du, som en hedengangen komiker engang sage om nations tilstand.

 H.A.´s manifest er dygtig spin, der sigter at hverve nye medlemmer, og dreje fokus væk fra noget helt centralt: at H.A. kæmper med diverse andre kriminelle bander om narko-markedet og i kølvandet på den kamp adskillelige gange - som de andre bander - bryder alle retsprincipper og skubber til en massiv forøgelse af volden i et ellers fredeligt land. Manifestet er et nødvendigt brev fra et presset H.A., der taber andele af et marked - og som på fuldstændigt almindelige markedsprincipper forsøger sig med en tilsvining af konkurrenten. Og det lykkes.
 At man falder for den, svarer nærmest til at man skifter teleskab blot fordi TDC siger, at Telia er de dumme.
 H.A.´s manifest blandes - som det ses her på bloggens debat - sammen med et generelt vrede overfor minoritets grupper. Også selvom Søren Pinds indlæg, drejer sig om en specifik gruppe: nemlig de kriminelle og marginaliserede unge danske mænd med anden etnisk baggrund.

 At diskutere, hvad man gør ved bandekriminalitet er relevant, nødvendigt og væsentligt.
 Og her er det fuldstændigt afgørende at den lovgivende magt - politikerne, der styrer den udøvende magt - politiet - kan skelne skidt fra kanel. At man kan se tingene klart, når man ønsker at lovgive.
 Søren spørger I indlægget, om "Jønke har ret?"
 Allerede der er der kommet skidt på Søren Pinds briller. Og skidtet er dygtigt kastet af Jønke - en virksomhedsleder i krig. En lædervest, motorcykelkørende, voldsmand med et intellekt, der trods alt, og destomere skræmmende, tillader ham at bruge nutidens skarpeste våben: medier og spin. Ved at skubbe aben over til de andre, lister Jønke ud af bagdøren i sådan en grad, at det nu lykkes ham at få en kendt M.F.´er til at bruge en hel søndag foran computeren med at diskutere dele af Jønkes reklamekampagne.
 Det er fandme uhyggeligt du.
 Lad os blive enige om en ting: ordet "Sjakaler" er ikke hentet det danske jurasprog. Det leder nærmere tankerne over på Lion King - Løvernes Konge - og de onde i filmen. Måske har H.A. hentet inspiration herfra.
 Når en M.F.´er i den siddende regering - den lovgivende magt - skal starte en sund debat om, hvordan man løser et så stort problem som bandekrigen ud fra så lav en fællesnævner, er det simpelthen et problem. Fordi der skelnes mere til skidtet end til kanelet. Og mere til populisme og pubicity end til sund gennemtænkt real politk. Og når emnet er noget så vigtigt som vores retssikkerhed, er det skræmmende at en folkevalgt tager afsæt i et univers, der kunne være hentet fra en børnefilm skrevet af et hold kriminelle forfattere.
 Det er fandme uhyggeligt du.

 260.. Michael L 
 5. juli 2009 kl. 18:12 
 Hver tid sine pariaer

 Før i tiden var det klassens dumme tykke dreng vi skulle være bange for, når han sammen med ligesindede førte sig frem i sort læderjakke i weekendens natteliv. Det at kunne gøre andre bange var en dejlig kompensation for at være nederst i hverdagen. Senere udviklede det sig fra rivaliserende mindre bander kaldet kolortene, de galopperende gæs mm. til registrerede varemærker som Hells Angels og Bandidos, for der er faktisk penge i at kunne gøre andre bange.

 I dag har de dumme tykke drenge fået nogle andre at se ned på, nemlig de unge utilpassede indvandrerdrenge. Helt ækvivalent til USA, hvor white trash (den amerikanske udgave af den dumme tykke dreng) kunne se ned på unge utilpassede drenge med mørkere hud. Det er efter min mening ren populisme at fremføre spørgsmålet om Jønke måske har ret? For selvfølgelig har Jønke ikke det, men som altid er det, som kommer fra hans hånd meget velskrevet. Det er ren manipulation for at få os til at tænke, at HA måske ikke er så slemme endda. Og det virker selvom Søren Pind lige skal smøre tykt på og kalde ham rovmorder. Mig bekendt er man rovmorder, hvis et manddrab begås for at berige sig. Det var ikke det Jønke gjorde, men det lyder selvfølgelig mere dramatisk, hvis man som Søren Pind sætter rov foran mord.

 "Hver tid sine pariaer" for at vende tilbage til overskriften, for det er, hvad der er tale om. Den afgørende forskel på før og nu er, at de dumme tykke drenge direkte er rundet af den danske muld med stamtavle direkte tilbage til forne tider, mens de andre ikke kan sige andet end måske at være født her. Det er ikke fint nok til tidens DF anførte danske ånd. For hvem graver grøfterne? Det gør medierne godt hjulpet af visse politikere, som burde vide bedre og indvandrerbanderne, som måske ikke ved bedre. Det første er faktisk det værste!

 261.. Erik Larsen 
 5. juli 2009 kl. 18:14 
 Til fjolset "A.M." (Allah.Mohammed.): Jeg skylder nok ikke DK noget lige nu. Jeg har i 35 år betalt ca. 60% i skat, hvoraf de fleste er gået til at forsøge at integrere nogle af dine landsmænd. (Jeg siger ikke dig!) Det kan da godt være at lige DU har været en flittig og fornuftig person, mens du har været i et land du ellers nok intet har tilfælles med.
 (Jeg tror nok at min uddannelse er noget højere end din, iøvrigt) . Og jeg kan nævne de første 20 fejl i dine indlæg, så du er ikke ligefrem blevet dansk-professor mr. A.M.
 Istedet for at skændes med os "gamle" danskere skulle du tage hjem hvor du kommer fra og forsøge at få det sted og det land til at blive rimeligt og normalt igen. Men det tør du nok ikke - og det ville nok - VIGTIGERE ikke kunne betale sig for dig.

 262.. Johannes Wachtman 
 5. juli 2009 kl. 18:20 
 @Torsten T.

 "De problemer vores land står overfor kan KUN løses ved MASSEudvisninger og repatriering. Enhver indvandrer skal skrive under på en kontrakt, at han vil leve under dette lands normer og værdier. Bryder han dem skal han udvises selvsamme dag!"

 - dine foreslag ville overhovedet ikke løse problemet. Det lader sig ikke gøre, at udvise alle de kulturberigere, som allerede har fået dansk statsborgerskab, og det lader sig endnu mindre gøre, at udvise disses afkom.

 Næh du, kulturberigerne har fået rigtigt godt fat i Danmark og det øvrige Vesten, og de har IKKE TÆNKT SIG AT SLIPPE GREBET!

 Det du kan se frem til, er, at antallet af kulturberigere vil fortsætte med at stige, og at deres andel af befolkningen vil stige endnu hurtigere - de rigtige danskeres fertilitet er jo betydeligt under 2,1. Dette medfører, at kulturberigerne vil få mere og mere politisk magt - de vil blive "king makers", og vil tage sig betalt med endnu mere indvandring osv.

 Ergo, løbet ER kørt, der er ingen vej tilbage. Danskerne har tabt kampen om det eneste land de nogen sinde vil få.

 263.. T. Hansen 
 5. juli 2009 kl. 18:22 
 Erik Larsen, du er en klovn.

 264.. Erik Larsen 
 5. juli 2009 kl. 18:24 
 Til Mikkel Jensen: Jamen, tænk hvis de gamle - jeg kender faktisk nogle - de får 4.300 kr. om måneden i folkepension skulle have noget mere end dig og 2.g. indvandrerne - ville det ikke være i orden, når de har arbejdet hele deres liv?? Du må være fuldstændig syg eller totalt udnytter af det danske samfund, - egoist - og een af dem der mener at de ældre er "en byrde"!!! Hold da kæft, de der har skabt DIT samfund og (for de fleste) holdt sammen under krigen - i modsætning af hvad DU tilsyneladende gør i dag! SKAM dig!!!

 265.. Zeki Laurent Sadic 
 5. juli 2009 kl. 18:28 
 Kongehumor af Erik Larsen. Citat:

 "Jeg har i 35 år betalt ca. 60% i skat, hvoraf de fleste er gået til at forsøge at integrere nogle af dine landsmænd. (Jeg siger ikke dig!)"

 Præcist samme argumentation finder man hos mange andre uvidende fremmedforskrækkede. "Du er okay, grønthandleren på hjørnet er okay, pizzabudet er okay, lægen med det underlige navn er okay - men alle de andre (som jeg ikke kender), puha de er skumle samfundsnassere som undergraver samfundet." 

 Lidt ligesom de der selvgode der starter en sætning med "nu er jeg ikke racist, men." hvorefter der kommer en lang smøre om indvandrenes manglende fortræffeligheder.

 266.. Erik Larsen 
 5. juli 2009 kl. 18:28 
 Johannes Wachtman m.fl. - I har fuldstændig ret. Løbet er kørt. Venstrefløjen har vundet.
 Danmark bliver ALDRIG Danmark igen. I har ret.
 Og jeg har sagt det om og om igen de sidste 10-15 år : Holger Danske sover og sover stadigvæk.
 Se bare hvad een med "dansk navn" lige skriver om mig, fordi jeg holder af Danmark: "Erik Larsen du er en klovn". Læs det, det er DERES argument-form! (Iøvrigt er han sikkert indvandrer, måske værre.)

 267.. Flemming Koester 
 5. juli 2009 kl. 18:28 
 Søren Pind! Du er den eneste fornuftige politiker i dette land der tør sige sandheden som den, vi "normale" mennesker opfatter den. Vi bliver i den grad set ned på af disse mennesker. Jeg har oplevet det meget ofte når jeg er i DK, de styrer totalt landet, både i dagligdagen men også med politiker der har så mange undskyldninger for dem. SMID DEM UD; DER ER IKKE PLADS TIL DEM.

 268.. Sameh Niazy 
 5. juli 2009 kl. 18:32 
 Det intellektuelle niveau er i frit fald.

 269.. Jens L. Lorentzen 
 5. juli 2009 kl. 18:33 
 Jeg gad vide hvorfor denne Zeki Laurent Sadic
 ikke for laenge siden er rejst et andet sted hen.
 Forholdene her i Dk er han tydeligvis ikke ikke tilfreds med , ligesom han for mange andre tydeligvis ikke er velkommen.

 270.. Erik Larsen 
 5. juli 2009 kl. 18:34 
 "Dronningehumor" fra SAdic: Jeg har IKKE sagt noget om indvandrenes "manglende fortræffeligheder" - kan du ikke læse? Nej, sikkert ikke.
 Jeg siger, at jeg ikke kan forstå at de vil være her oppe i Norden, hvor INTET hører dem til - kan du lige forklare mig det? Tak.
 Og så kan vel selv ikke du forklare eller snakke udenom at deres kriminelle tal er så langt højere end danske unges - at det nok slår alle verdensrekorder!
 KAN du da ikke forstå at vi er rigtig mange der ikke vil blive ved med at betale til dette cirkus-show??? (Nej, det kan du sikkert ikke og jeg skal undlade at fortælle hvorfor.)

 271.. Torben Petersen 
 5. juli 2009 kl. 18:35 
 @ Zeki Laurent Sadic (17:59) Korrekt at Morten Misserschmidt blev idømt en betinget dom, for at stå fadder til en provokerende valgplakat i 2001. Dengang var det jo heller ikke muligt at fremskaffe rigsstatistikerens seneste opgørelse over kriminalitetens fordeling på etnisk oprindelseslande. En sådan fandtes muligvis, men måtte endelig ikke offentliggøres. Sådan er det ikke længere, og derfor er der en ganske overvejende sandsynlighed for, at MM ville være blevet pure frifundet i dag. Endog ganske sandsynligt, at der faktisk mod en dansk parlementariker blev begået et klokkerent justitsmord i 2001.

 272.. peter kocsis 
 5. juli 2009 kl. 18:36 
 Findes der noget morsommere end hyæner, der bruger ordet "sjakal" som defamation?

 273.. Erik Larsen 
 5. juli 2009 kl. 18:37 
 Tak til Fl. Koester og Jens L. Lorentzen for jeres demokratiske, danske meninger.
 Vi må alle leve med at fjolserne kalder os rascister og det der er værre, fordi vi forsvarer vores eget land. De forstår simpelthen ikke at det er den anden vej rundt.
 Hitler og STalin hadede vi DANSKERE også, men idag kommer disse typer et helt andet sted fra.

 274.. Johannes Wachtman 
 5. juli 2009 kl. 18:37 
 @Erik Larsen

 Fortvivl ikke over "udviklingen". Glæd dig i stedet over, at alle de, som gennem årtier har stemt for de åbne grænser, også selv går under i deres multikulturelle paradis. Det er naturligvis synd for de 10-15%, som har stemt på Fremskridtspartiet og DF, men alle andre får blot hvad de fortjener.

 Flyt til en af Danmarks smukke øer - de er endnu ikke kulturberigede, så der er stadig fred og ro.

 275.. Zeki Laurent Sadic 
 5. juli 2009 kl. 18:40 
 Jens L. Lorentzen skriver

 "Jeg gad vide hvorfor denne Zeki Laurent Sadic
 ikke for laenge siden er rejst et andet sted hen. Forholdene her i Dk er han tydeligvis ikke ikke tilfreds med , ligesom han for mange andre tydeligvis ikke er velkommen."

 Du tager fejl. Generelt er jeg godt tilfreds med forholdene. Den politiske situation vil jeg, som ca halvdelen af danskerne, gerne have lavet om på.

 Men vi - halvdelen af danskerne - mener du så ikke er "velkomne i Danmark" fordi vi ønsker visse ændringer?

 Med det syn på demokrati er det vist mere dig der "hører hjemme" i et andet land. Her i Danmark er der plads til forskellige holdninger og ytringer. Og der er mulighed for at man gennem fri debat kan argumentere for sine synspunkter.

 Der sikkert masser af totalitære regimer hvor de bifalder din form for tankegang, hvor den frie debat og tankegang knuses, hvor du sikkert vil høre hjemme.

 276.. peter kocsis 
 5. juli 2009 kl. 18:41 
 Torben Petersen 

 "@ Zeki Laurent Sadic (17:59) Korrekt at Morten Misserschmidt blev idømt en betinget dom, for at stå fadder til en provokerende valgplakat i 2001. Dengang var det jo heller ikke muligt at fremskaffe rigsstatistikerens seneste opgørelse over kriminalitetens fordeling på etnisk oprindelseslande. En sådan fandtes muligvis, men måtte endelig ikke offentliggøres. Sådan er det ikke længere, og derfor er der en ganske overvejende sandsynlighed for, at MM ville være blevet pure frifundet i dag. Endog ganske sandsynligt, at der faktisk mod en dansk parlementariker blev begået et klokkerent justitsmord i 2001."

 Hvis det er et "klokkerent justitsmord,"hvorfor genoptager juristen Messerschmidt så ikke bare sagen i Den Særlige Klageret?

 277.. Niels P 
 5. juli 2009 kl. 18:41 
 @ Sameh Niazy

 Du skriver:

 "Det intellektuelle niveau er i frit fald."

 Men så kom selv med et intelligent input. Har du nogle ideer til, hvordan vi får et mere trygt og harmonisk Danmark? Så skal du få respekt fra Niels P.

 278.. Ernst Olsen 
 5. juli 2009 kl. 18:44 
 Hej Søren!
 HVAD nu hvis Jønke har ret?
 - er overskriften fra Søren Pind.
 Så har du Søren et problem, såvel som resten af befolkningen. Er det virkelig ikke gået op for dig at det synspunkt er ikke muligt at anvende her til lands. Du går galt i byen når du tror at det kan være en virkelighed i DK. Først bør du sætte dig ind i kampen om retten til ytringer. Den er vi ved at miste, eller har mistet,- at noget som vi selv har valgt at være med i, EP,EU, og dens domstol, har magten til at udtrykke hvad der rigtigt og forkert. Når vi overraskes her til lands med mellemrum, ved befolkningens beslutsomhed, - så finder man hurtigt undskyldninger for resultaterne, hvor man står på ryggen af hinanden for at komme til fadet, og skose folk med andre synspunkter. Uden de kolosal mange forbehold man hele tiden skal holde sig for øje, når man komenterer dette stof, så har man hele galleriet af Magistre, journalister, politikkere, og andet godtfolk, som med den "rigtige" uddannelse kan latterligøre det menige ikke sproglige menneske, som tillader sig at mene noget. SØREN, humlen til dette ligger i det vanvittige ord TONEN, - som bruges til at nedgøre almindelige borgere. Fremfjendsk, rasisme,og hele resten af remsen kendes kun alt for godt.
 Sjakal- manifest er helt klart godt skrevet, og rammer noget genkendeligt. Men hvor langt er vi ude i DK, såfremt stykket er skrevet af en højt uddannet person, - for ellers kunne man vel bare shænge det til tørre og udsætte det for spot og spe, som er vilkårerne. Dertil kommer de som nægter at vi har et problem, og modarbejder rup og stup, ved enhver lejlighed, - således at vi aldrig får fat. Er der tilløb, ja så var det for meget eller for lidt, af det der skulle til.

 279.. A. M. 
 5. juli 2009 kl. 18:44 
 @Erik Larsen

 Hvis du har betalt skat i så lang tid, antager jeg, at du er en voksen mand, ikke sandt? At kalde mig "Allah Mohammed" er for barnagtigt, og fortæller vel mere om dig og dine intelligenskvotient. I øvrigt, hvis en så stor andel af dine skatteprocenter går til "folk som mig", så burde du nok lige give SKAT et kald - for så meget drejer det sig heller ikke om, tvært imod. En voksen mand burde jo kunne håndtere sin egen økonomi og have indsigt i statens pengemæssige fordeling, og vide hvor pengene egentlig havner. Men du har sikkert alt for travlt med at skrive på blogs.

 Men lad os da tage en etape mere Hr. Larsen.

 Mine landsmænd? Hvor er jeg fra Hr. Larsen? Hvad er min religiøse overbevisning? Har jeg overhovedet en religion? Og når jeg siger, at jeg har boet her siden 1989, hvor jeg var 6år, så kan du vel godt lægge to og to sammen? 

 Hvis det er pga. min hudfarve og etnicitet, at du vil have mig deporteret, så skriv det for pokker. Det er ofte nemmere at sige tingene direkte end at pakke dem ind i grimt gavepapir.

 Farshad Kholghi sagde, at han allerede var dansk, da han boede i Iran - det samme gør jeg og mine landsmænd. For du aner ikke noget som helst, om det land jeg er født i, eller de folk som bor der. Du kender ikke deres mentalitet, og du aner ikke hvordan det var før eller sågar efter revolutionen (hint hint).

 Jeg er dansk statsborger, og det kan en "Hill Billy" som du ikke fratage mig. Mit hjemland er DK. 

 Heldigvis er det de færreste herhjemme, som tænker ligesom dig.

 280.. K. Nielsen 
 5. juli 2009 kl. 18:48 
 Niels P, Sameh Niazy kan ikke ,evnerne mangler . Hvis jeg husker ret, er hans adr. i Hongkong.

 281.. peter kocsis 
 5. juli 2009 kl. 18:49 
 Erik Larsen 

 "Hitler og STalin hadede vi DANSKERE også, men idag kommer disse typer et helt andet sted fra."

 Siden hvornår er Frikorps Danmark, Hippoerne og kommunisterne blevet til ikke-danskere?

 282.. Zeki Laurent Sadic 
 5. juli 2009 kl. 18:50 
 Erik Larsen

 Lidt dokumentation til dig. Du vælger jo så selv om du orker at forholde dig til det eller ej:

 "På flere områder er danske muslimer både mere moderne og mindre autoritære end DF's egne vælgere."
 politiken.dk/debat/analyse/article712773.ece

 "Ud af 498 terrorangreb i Europa sidste år, var kun et islamisk"
 www.fyens.dk/article/784360

 "AK81 mere kriminelle end indvandrerbander"
 www.dr.dk/Nyheder/Indland/kriminalitet/2009/03/17/082126.htm?rss=true

 "Selv om indvandrerne har et dårligere helbred, passer de arbejdet bedre end de sundere danskere. Det viser en ny undersøgelse"
 jp.dk/indland/article1631740.ece

 Skakmat og pøj pøj med fordommene!

 283.. A. M. 
 5. juli 2009 kl. 18:55 
 Zeki Laurent Sadic

 De VIL ikke høre. 

 Fakta/facts er en såkaldt "urban legend" i det højreorienterede miljø.

 284.. Yassin C 
 5. juli 2009 kl. 18:57 
 @ Søren Ferling: "I demokratier bliver man ikke dømt for holdninger eller tankeindhold - såkaldte tankeforbrydelser". Det skulle du nok have fortalt Grundlovens forfattere, inden de skrev "under ansvar for domstolene" i §77. Og der er nu en gang en væsentlig forskel på tankefrihed og ytringsfrihed, men den kan du nok ikke se, for du tænker vel aldrig, før du taler?

 285.. peter kocsis 
 5. juli 2009 kl. 18:58 
 Søren Pind

 Du jamrer hændervridende op : hvad skal vi dog gøre? samtidig med du indædt modarbejder de eneste tiltag der ville hjælpe:

 1) Frigiv hash
 2) Give statsordineret heroin til misbrugerne.

 Søren Pind, du er selv faktisk en del af problemet, og derfor er dine udgydelser det rene hykleri.

 286.. peter kocsis 
 5. juli 2009 kl. 19:02 
 Johannes Wachtman 

 "Flyt til en af Danmarks smukke øer - de er endnu ikke kulturberigede, så der er stadig fred og ro."

 Jeg troede ellers øerne skulle bruges som straffekolonier for uønskede fremmede.

 287.. K. Nielsen 
 5. juli 2009 kl. 19:04 
 Selvfølgelig skal der ikke frigives hash og give statsordineret heroin. Det er alt for farligt . For min skyld må rockere og narkohandlere gerne udrydde sig selv, det vil jeg ikke græde over.

 288.. T. Hansen 
 5. juli 2009 kl. 19:04 
 Som fluer om en lort..

 Denne blog er ikke interessant for mig.

 289.. Torsten T. 
 5. juli 2009 kl. 19:05 
 @Zeki Laurent Sadic, 5. juli 2009 kl. 18:09.

 Ja, hvis disse 300.000 statsborgere ikke kan skrive under på en erklæring og demokrati og ligestilling - så har de intet at gøre i vores land. Vores elskede Danmark var ment som et fristed fra de usle og undertrykkende islamiske regimer. Hvis man ønsker den slags styreform, så bør man straks forlade landet. 

 Hvis EU og FN står i vejen for repatriering, så melder vi os bare ud. Vi kan gøre hvad vi vil. Vi er en suveræn nation.

 290.. peter kocsis 
 5. juli 2009 kl. 19:08 
 Torsten T. 

 "De problemer vores land står overfor kan KUN løses ved MASSEudvisninger og repatriering. Enhver indvandrer skal skrive under på en kontrakt, at han vil leve under dette lands normer og værdier. Bryder han dem skal han udvises selvsamme dag!"

 Mener du at de skal skrive under på , at de skal følge de danske rockernes normer og værdier?

 291.. Johannes Wachtman 
 5. juli 2009 kl. 19:09 
 @Peter Kocsis

 Jeg har da ikke tænkt mig at sætte kulturberigerne i straffelejre - hvad skulle formålet dog være med det? Næh, det er en helt anden type lejre, jeg tænker på.

 292.. Johnny Hansen 
 5. juli 2009 kl. 19:11 
 Tak til Joenke for at fremfoere Manifestet, som indeholder (desvaerre) alt for mange sandheder om muslimske efterkommere.. Men det er simpelthen politikkerne, der er noedt til at reagere paa den voksende skare af Sjakaler. Ikke fordi det i fremtiden vil komme til flere sammenstoed mellem rockere og indvandrere. og ikke fordi flere danske unge vil melde sig ind i rockerklubberne. men fordi en hel generation af danske unge ikke vil finde sig i Sjakalernes opfoersel paa dansk jord. det vil ganske simpelt udvikle sig til en borgerkrig hvis ikke politikkerne griber ind. indvandrerne viser jo tydeligt gennem youtube videoer at de er klar. danske unge vil med tiden vise sig ligesaa klare. uden tvivl!

 293.. peter kocsis 
 5. juli 2009 kl. 19:12 
 Torsten T. 

 "Ja, hvis disse 300.000 statsborgere ikke kan skrive under på en erklæring og demokrati og ligestilling - så har de intet at gøre i vores land. Vores elskede Danmark var ment som et fristed fra de usle og undertrykkende islamiske regimer. Hvis man ønsker den slags styreform, så bør man straks forlade landet." 

 Hvorfor skal alle danske statsborgere ikke skrive under på samme erklæring?
 I Danmark har vi ikke engang kønslig ligestilling hvad angår løn, skal samtlige arbejdsgivere så repatrieres? hvorhen forøvrigt?

 294.. Zeki Laurent Sadic 
 5. juli 2009 kl. 19:13 
 Tak til Torsten T for at give et FREMRAGENDE eksempel på fascisme. Han skriver: 

 "hvis disse 300.000 statsborgere ikke kan skrive under på en erklæring og demokrati og ligestilling - så har de intet at gøre i vores land"

 Se, Torsten, nu er det jo bare heldigvis sådan at et af hjørnestenene i et demokrati er muligheden for at mene, tro og ytre noget forskelligt. Sige og gøre præcist hvad du vil, så længe du overholder loven.

 I et demokrati er ALLE også lige for loven. I et demokrati med et retsstatssystem som det danske er der ikke særlove for etniske minoriteter. Det er sådan noget vi finder i totalitære stater med ensretning - dvs det samfundssystem som du tydeligvis hylder!

 Demokrati betyder at der både er plads til nazi-Johnnier og folk fra Hitz-Buh-Tahir.

 Må jeg anbefale dig lande som Nordkorea eller Iran hvis du ikke er tilfreds med vores system her i landet?

 295.. peter kocsis 
 5. juli 2009 kl. 19:14 
 ohannes Wachtman 

 "Jeg har da ikke tænkt mig at sætte kulturberigerne i straffelejre - hvad skulle formålet dog være med det? Næh, det er en helt anden type lejre, jeg tænker på."

 Nu er jeg desværre ikke tankelæser,så du bedes klargøre, hvilke slags lejre du tænker på.

 296.. niels hansen 
 5. juli 2009 kl. 19:18 
 @ Søren Pind

 Jeg er sikker på, at hvis du studerer Hitler eller Goebbels længe nok, så vil du nok kunne finde nogle udtalelser, som kan bakke dine egne holdninger op.

 Skulle vi ikke vente med at lytte til Jønke og andre voldspsykopater, til de har indset, at vi hellere så, at de opgav narkohandelen og likvideringerne inden de legede 'samfundsrevesere'.

 297.. Erik Larsen 
 5. juli 2009 kl. 19:31 
 Forklar hvad du mener! Men det kan du nok ikke, lille "Kocsisse". Hvad fanden mener du med "frikorps Danmark" - der ligner dem der accepterer islamer idag?????
 Og så din gode ven "Sadicc": DF-vælgerer er så og så......
 Hvad fanden rager det mig jeg er IKKE df-vælger, jeg er fra Enhedslisten dit fjols!

 298.. Niels B. Larsen 
 5. juli 2009 kl. 19:32 
 @ Zeki Laurent Sadic 

 "Tjae. kald du bare USA for en "absurditet" hvis det passer til dit intolerante verdensbillede."

 USA er langt fra at være 'et multikulturelt, multietnisk, multireligiøst hjertevamt samfund'.

 Tværtimod er der særdeles store gnidninger mellem (nogle af) befolkningsgrupperne.

 299.. Søren Ferling 
 5. juli 2009 kl. 19:35 
 @ Zeki Laurent Sadic - 5. juli 2009 kl. 16:48

 Jeg deler ikke din forskrækkelse over EU og indvandrere.

 Nej, det forstår sig - vi har jo modsat rettede interesser.

 Dog ved jeg at fascisme som udgangspunkt forudsætter folkelig opbakning, med mindre magten opnås gennem vold.

 Ja, og den opnåes med vold og trusler om samme - ved at statens magtmonopol og retsregler i særlig grad beskytter indvandrere og omvendt i særlig grad gør den oprindelige befolkning retsløs og/eller usynlig.

 Sådan f.eks. at racistiske hadeforbrydelser mod dem ikke anses som sådanne, mens man har organisationer og centre', der alene varetager indvandreres interesser og som regel endda gratis.

 Fair nok - men kan du så ikke helt konkret påpege hvor i nedenstående der er fejl? Og hvor "indvandrene" hører til henne i ligningen?

 Indvandrerne er i din 'ligning' - altså definitionen fra wiki - dem, der vil genføde 'nationen'/'ummahen' - eller rettere udstrække dens område.

 Og i den bestræbelse anvendes alle midlerne foreskrevet for jihad - altså alle former for intimidering, fra det hårde kolde blik helt op til regelret drab, i alle sammenhænge, på alle planer og til alle tider.

 Du vender altså som sagt tingene på hovedet, fordi du har den uudtalte forudsætning at rollerne som offer og bødel er som i din fremstilling.

 Men det er de ikke i verden i det 21. århundrede - hverken i Danmark eller andre steder.

 Rollefordelingen afgøres af, hvem der intimiderer - ikke af nationalitet, hudfarve eller religion.

 Noget mange muslimer og flere venstreorienterede vanskeligt fatter - 'jamen, vi ved da, hvem der er de onde, gør vi ikke?'.

 Racistiske myter og fordomme er, hvad man 'orienterer' sig efter i de miljøer.

 @ jenni christensen - 5. juli 2009 kl. 17:11

 Det har jeg hørt flere gange igennem årene nu.

 At de muslimske forældre bilder deres børn ind, at det er dem, der har bygget Danmark. At da de kom til Danmark var Danmark et U-land, der var hverken veje eller hospitaler etc.

 Jeg har arbejdet en del med invandrere og vil bare lige til almindelig oplysning fortælle at myten kommer fra tyske gæstearbejdere/indvandrere helt tilbage fra 50'erne, hvor der jo er en kerne af sandhed i det - og den myte har senere indvandrere i hele Europa så taget til sig som gældende for også det land de nu er indvandret i.

 Og ja, det er jo en fornærmelse og en frækhed, der vil noget - og der er flere kreative myter og hadfyldte vrangforestillinger i omløb.

 @ Zeki Laurent Sadic - 5. juli 2009 kl. 17:19

 Sådan går det på de fleste blogs. Før eller siden får de fremmedforskrækkede med svage selvidentiteter overtaget, hvad enten det er her, på Politikens blogs eller andre steder

 Hvorfor skulle vi ikke være forskrækkede for nogle mennesker, hvis trosfæller og allierede for nylig har etnisk renset et europæsik land (Kosovo) for den oprindelige befolkning ?

 Personligt foretrækker jeg et multikulturelt, multietnisk, multireligiøst hjertevamt samfund, - frem for et Danmark befolket af fremmedforskrækkede, sure og hadefulde "danskere"

 Ja, selvfølgelig gør du det - det er jo med 'multikulti', 'respekt', 'dialog' og 'tolerance' at islam udrenser område efter område på planetens overflade - se f.eks. til Libanon.

 Det giver dit 'frem for' et ganske koloniserende tonefald.

 Og så er multikulturelle 'samfund' iøvrigt aldrig 'hjertevarme' - de er altid autoritære.

 @ Mercy Hidsjerned - 5. juli 2009 kl. 17:29

 Ingen, der har fulgt med i årtier, behøver at være i tvivl om at afvæbning, overvågning og indvandring er lavet for at få realiseret et totalitært imperium, men jeg mener du retter bager for smed ved at skyde på Pind.

 Når Fogh kunne vanrøgte Danmarks interesser i et års tid alene for personlig vinding - hvor meget andet landsskadeligt arbejde, tror du så ikke der laves for ussel mammon ?

 Det seneste ca. årti har Saudi Arabien postet 60 mia. $ i 'påvirkning' af Vesten - det er rigtig mange penge, der kan flyde i mange mindre strømme og smøre for lidt af hvert.

 @ Lars Barfred - 5. juli 2009 kl. 17:43

 Jeg synes vi skulle kalde os danskere, os der er født i dk eller er blevet statsborgere!

 Jamen, der er da stor forskel på en tilvandret araber eller somalier og så en dansker - det er man da nødt til at have et sprogligt udtryk for, hvis ikke man vil gøre danskerne 'usynlige'.

 I USA, er et barn amerikaner, hvis det bliver født i USA, uanset hvad forældrerne er.

 USA er et nybyggerland og senere indvandringsland og kan derfor slet ikke sidestilles med en ældgammel nationalstat med en urbefolkning.

 Tror du man kalder de hvide i Sydafrika eller Zimbabwe for 'afrikanere' ?

 @ Frode Steinicke - 5. juli 2009 kl. 17:45

 HA rockere og gangsterbander er totalt et fedt.

 Det er så ganske afgjort forkert - du må nødvendigvis mangle førstehåndskendskab.

 Jeg er ikke tilhænger af HA's livsstil, men dér forefindes nogle helt basale menneskelige normer, som helt mangler andre steder.

 Massevoldtægter af mindreårige piger, overfald på gamle, handicappede, syge og børn er ren kulturberigelse - en aldrig tidligere set afstumpethed.

 Hvad med i andre danske?

 Jeg kan konstatere at HA har større sociologisk indsigt end dem, der bliver uddannet i faget på uni.

 @ Andrey Kazankov - 5. juli 2009 kl. 17:45

 Lars, USA har ikke og får ikke de problemer med mennesker, der pisser på det land de bor i, som Danmark har.

 Det kan jeg love og garantere dig for de/i gør - de er godt igang med at gentage succesen herfra - og Obama skal nok holde hånden over dem, så de kan intimidere uhindret.

 300.. Erik Larsen 
 5. juli 2009 kl. 19:36 
 Alle der idag har en mening imod "sadic, mohammed, allah, m.fl." de er partout DF-vælgere!!!!! Kan vi da ikke være ganske almindelige danskere??? Jeg skrev lige før Enhedslisten, men OK, det var lidt ironi - men jeg har INTET politisk ståsted, jeg hader Hitler, stalin, Irans præsident, militante muslimer/islamister, Bin Laden og - sorry også NASSERØVE, som man i gamle dage kaldte personer der intet selv ydede, men kun FIK!!!
 Kender I det??

 301.. niels hansen 
 5. juli 2009 kl. 19:41 
 Hvad nu hvis Rigsrevisionene har ret?

 Hvad nu hvis de forsvundne dokumenter fra Sundhedsministeriet helt bevidst er 'bortkommet'?. 

 Nej, hvad med at sætte fokus på Danmarks tidligere fjende nr. 1, Jønke, i stedet?

 Så forsvinder førstnævnte nok ud i glemslen - eller hvad?

 302.. Niels Jørgensen 
 5. juli 2009 kl. 19:45 
 Indvandrerkriminaliteten er ikke kun et dansk problem.
 Kan nogen nævne bare eet land hvor den muslimske indvandring ikke har givet anledning til kriminalitet.
 Samual P. Huntington beskrev i sin bog: Clash of Civilizations de konflikter som vi ser imellem muslimer og ikke-muslimer. Hvis man ikke erkender problemets rod, så kan man vel heller ikke finde en løsning.
 Muslimerne er de eneste indvandrere, som kræver at deres nye hjemland tilpasser sig til deres kultur (Tørklæder, Halal-slagtning, Kvindernes manglende rettigheder etc.) Hvis jeg som dansk indvandrer opførte mig på samme måde, så havde jeg præcis de samme problemer. Men det er meget enkelt: Skik følge eller land fly.

 303.. Zeki Laurent Sadic 
 5. juli 2009 kl. 19:52 
 Søren Ferling skriver

 "islam udrenser område efter område"

 Jøsses, du milde. Jeg tog fejl af dig. Beklager, troede først at du hørte til den mere seriøse del af debattørene. 

 Jeg tog fejl!

 304.. sofie larsen 
 5. juli 2009 kl. 19:54 
 Jeg synes Led Zeppelin er et godt band

 305.. Tabu Nielsen 
 5. juli 2009 kl. 19:55 
 Det er efterhånden forståeligt at mange mennesker i det her land mener at mange indvandrere er blevet en pestilens ligesom mange andre kriminelle grupper i det her samfund kan blive et skæbnesvangert møde, jeg har oplevet både dårlige oplevelser med både rockere, indvandrere, og andre kriminelle eller voldelige personer i det hele taget. nu skal det siges at det ikke er mig personligt det er gået ud over alle gange kun i et tilfælde hvor jeg blev overfaldet af 12-15 indvandrere, de andre oplevelser med de andre grupper har været observationer af folk der blev uskyldigt overfaldet eller chikaneret, dette har ikke gjort mig til racist men nærmere til en kritiker af samfundet som sådan for hvad er grunden egentlig til denne grufulde udvikling af grov kriminalitet , dette er et meget kompliceret spørgsmål at besvare for det består af så mange forskellige facetter så det ikke bare kan forklares eller klares med et oprydning af de værste for det er både i toppen som i bunden af samfundet den er gal.

 Jeg vil prøve at komme med nogle ideer på hvad jeg mener er galt og vil samtidig gerne understrege at der ikke kun er nogle grunde men der er mange flere end dem jeg nævner her.

 Der er alt for stor forskel på folk fra fødslen og her snakker jeg om hvilke forældre man har fået i fødselsdagsgave, hvilket udseende, IQ, hudfarve man har været så heldig/uheldig at få, dermed siger jeg ikke at det ikke også kan være en ulempe at være født ind i en rig familie for der kan jo være de samme problemer men er klart mindre hyppige end i en fattig familie men fra samfundets side bliver der gjort alt for lidt for at kontrollere at folk virkelig er egnet til at få børn, for det er klart et af hovedårsagerne til at det hele går galt, at det så er blandt indvandrer der er flest kriminelle er jo ikke mærkeligt når man tænker på at mange af dem kommer fra lande der er utroligt mange år bagefter i udvikling er jo en anden sag, jeg kan bestemt godt forstå Jønke fordi rockere er klart ikke agressive mod den almindelige dansker som indvandrere er disse sjakaler som han snakker om er klart en stor trussel mod det danske samfund og det kan ende med en borgerkrig en dag.

 Men dermed siger jeg ikke at rockere er nogle søde mennesker der vil alle andre det bedste jeg kan godt huske dumme-bøderne noget der ikke er blevet snakket om længe og det at de fleste sidder inde for meget grov kriminalitet rockere og hang-arounds har efter min mening begået den fejl at de ikke kun gik after kriminelle men også almindelige mennesker som måske lige havde kigget forkert eller bare være et forkert sted på et forkert tidspunkt kriminalitet kommer vi jo aldrig af med så de skulle hellere tænke på at holde sig i den kriminelle verden og styre den del og ikke andet og slå hårdt ned på folk der gør uskyldige fortræd så ville de opnå en anden og mere værdig respekt tænk hvis folk kunne komme med historier om rockere de havde fået hjælp af noget jeg aldrig har hørt nogen sige, det eneste jeg har hørt folk sige om rockere er hold dig langt væk fra dem det hele drejer sig om penge og intet andet og er du ikke en af dem er du slave af dem.

 Men når det så er sagt er det værste problem lige nu indvandrere og det er dem selv og samfundet der har lukket alt for mange ind der er problemet! Hvordan løser vi det så tja lav en regel om at for at have de samme rettigheder som danskere skal man have boet i landet 5 generationer tilbage og ikke have begået grov kriminalitet og velfærdsydelser i form af bistand skal man afskæres fra ikke dagpenge hvis der skulle lukkes nogen ind så tag godt imod dem sørg for at give dem en ordentlig skolegang og de skal have ret til alle andre ydelser som skole uddannelse og hospitaler og diverse glæder som Danmark kan tilbyde noget som de ikke engang kunne drømme om de havde derfra hvor de kom. eller man kan gøre det alders betinget så de fik ret til disse rettigheder når de efter en periode på ti år efter at være kommet til landet har opført sig eksemplarisk eller at deres børn ellers har opført sig ordentligt til de fylder 21 år.

 Og hvis de efter forventning ikke opfører sig ordentligt så er det ud og til gengæld skal man slå meget hårdt ned overfor danskere der ikke benhandler dem ordentligt! Vi skal være gode eksembler og byde dem velkommen hvil de vil bidrage positivt til at forbedre landet skal de f.. behandles ordentligt.

 Men med hensyn til den generelde kriminalitet er det samfundets ansvar at børn ikke vokser op i hjem med tyranner, vold, alkohol, stoffer, fraværende forældre og sidst man ikke mindst manglende kærlighed så stopper man spiralen.

 Der bliver holdt alt for lidt øje med børn og forældre nu om dage og det samme gælder skoler mobning , miljø osv. mennesker skulle f.. have et kørekort til at have børn!

 Og til sidst vil jeg sige at samfundet ville svare jamen der er jo ikke ressourcer eller uddannet personale til at klare disse opgaver, så må vi jo bare starte om fra bunden noget er der jo galt, glem ikke kære politikere at det måske er jer der bliver overfaldet på plejehjemmet af en indvandrer en dag eller andre kriminelle.

 306.. Torsten T. 
 5. juli 2009 kl. 19:58 
 Zeki Laurent Sadic, 5. juli 2009 kl. 19:13.

 Du er forvrøvlet og tillægger mig holdninger jeg ikke har. Emnet om en demokrati-erklæring har politisk været op og vende et par gange. USA bruger den model, hvor en ny indvandrer underskriver at han vil overholde love og regler, og bakker op om demokratiet. (sådan ca.)
 En sådan erklæring vil kunne dæmme op for fremtidig udemokratisk indvandring. (Nu ved jeg ikke om dit ønske er en afmontering af demokratiet igennem udemokratisk indvandring?)

 Det står folk frit at rejse, hvis de har et problematisk forhold til demokratiet. Der findes (desværre) mange islamiske lande der følger religiøs doktrin. Nazi-Jonni er vi desværre stuck med, men i må da hjertens gerne overtale ham til at rejse med.

 Det er urimeligt at man systematisk misbruger demokratiets svagheder, med det ønske at afmontere det på lang sigt.

 307.. Jacob E 
 5. juli 2009 kl. 19:58 
 Søren Pind bør tage afstand fra mordere istedet for at støtte og opmuntre dem.

 308.. Jacob E 
 5. juli 2009 kl. 19:58 
 Søren - du ved ikke en pind.

 309.. niels hansen 
 5. juli 2009 kl. 19:58 
 Var et godt band, Sofie. Et af de allerbedste. Desværre vil Robert Plant ikke fortsætte, men har har lavet en forrygende god CD sammen med Alison Krauss.

 310.. JM Hansen 
 5. juli 2009 kl. 20:00 
 @ Søren Ferling 

 En interessant og god beskrivelse. Jeg skrev længere oppe i tråden:

 "Søren, hvorfor er det en håndfuld politikere i Københavns kommune, som vedtager vi skal en moské med minaret på 13 meter? Hvorfor bliver vi borgere i København ikke spurgt?

 Samtidig finder jeg det latterligt, at man hjemsender 300 irakere, og på den anden side importere over 100 irakere som sidder i syriske flygtningelejre."

 Gad vide, hvad Søren Pind - og andre politikere - mener om befolkningens stigende aversion mod tredielandsindvandrere?

 311.. Zeki Laurent Sadic 
 5. juli 2009 kl. 20:02 
 Niels Jørgensen skriver

 "Muslimerne er de eneste indvandrere, som kræver at deres nye hjemland tilpasser sig til deres kultur"

 Naturligvis skal muslimske kvinder have lov til at gå med tørklæde og have lov til at gå i moské hvis det er det de har lyst til. Det kaldes "religionsfrihed" og så længe vi lever i et frit og demokratisk samfund, så vil det være sådan, til stor ærgelse for jer muslimforskrækkede.

 Så vidt jeg ved er der ingen ud af landets 300.000 muslimer som ligefrem forsøger at pådutte os andre deres kultur. 

 Men du kan måske nævne bare et enkelt eksempel på en muslim som f.eks mener at alle danske kvinder skal gå med tørklæde eller at alle danskere skal spise halalkød og se Al-Jazeera?

 312.. niels hansen 
 5. juli 2009 kl. 20:06 
 Hvad nu hvis Søren Pind har ret?

 Søren Pind har i længere tid været prøveballonskipper for Venstre - og især i agurketiden ser vi eksempler på dette.

 Desværre viser det sig ofte, at ballonerne bliver skudt ned - INTERNT - i Venstre, hvor ledende medlemmer ikke mener, at man kan tage Søren Pind alvorligt.

 313.. Alfred B. Andersen 
 5. juli 2009 kl. 20:09 
 @Sadic

 Under muhammedkrisen krævede imamerne, at JP lod være med at trykke frække tegninger af ham der du ved.

 Med andre ord krævede de, at ikke-muslimer skulle overholde islams besynderlige tabuer.

 314.. Torsten T. 
 5. juli 2009 kl. 20:09 
 Zeki Laurent Sadic, 5. juli 2009 kl. 20:02.

 "Men du kan måske nævne bare et enkelt eksempel på en muslim som f.eks mener at alle danske kvinder skal gå med tørklæde eller at alle danskere skal spise halalkød og se Al-Jazeera?"

 Masser! Et af de mere populære var da boybandet Outlandish tvang en norsk kvinde fra DR-scenen fordi hun ikke var påklædt efter deres religiøse ønsker.

 Er du iøvrigt medlem af Det Radigale Venstre?

 315.. Zeki Laurent Sadic 
 5. juli 2009 kl. 20:13 
 Torsten T skriver

 "Emnet om en demokrati-erklæring har politisk været op og vende et par gange"

 Korrekt. Det var DF der gerne vil have indført sådan én bl.a for alle offentlige ansatte. Forslaget blev dog pure afvist af regeringen og dets jurister, da man jo i et demokrati godt må være uenig i demokratiet!

 Det er jo derfor at Nazi-Johnni og andre udemokratiske elementer ikke bliver gjort forbudt. Det er legitimt i et demokrati at agitere IMOD demokratiet. 

 Det øjeblik vi forbyder "forkerte holdninger" er det øjeblik vi lukker ned for demokratiet.

 Du skriver endvidere:

 "USA bruger den model, hvor en ny indvandrer underskriver at han vil overholde love og regler, og bakker op om demokratiet."

 Min far skulle underskrive en sådan en erklæring da han blev amerikansk statsborger. Han skulle bl.a sværge at han ville overholde forfatningen og lovene, IKKE demokratiet, da det jo som sagt er helt legitimt i et demokrati at være udemokratisk.

 316.. Zeki Laurent Sadic 
 5. juli 2009 kl. 20:20 
 Torsten T

 Så du har "masser" af eksempler på at de herboende 300.000 muslimer ønsker at vi andre 5,3 millioner får tvunget "deres kultur" langt ned i halsen? Og det du hoster op med er så en tre år gammel nyhed om et band hvor nogle af dets muslimske medlemmer insisterede på at en kvinde som gik på scenen med dem blev mere tildækket?

 Wauw. heavy stuff!

 Du har sgu din argumentation i orden.

 317.. jens holm 
 5. juli 2009 kl. 20:21 
 Ha-ha Niels Jørgensen.

 Det er sgu lækker resten så både overholder de 10 bud og alt man kan.

 Tager man antallet af fængslede, så er 20% af disse så dårlige muslimer, at de er kriminelle. Det er så 2,5 så ofte som de danske regnet i meget runde tal.

 Hvis den slags så overhovedet er politiets opgave, så burde man fra både fra parkerinskældermanden og dog overveje om kriminaliteten er pga af reformerne fra Vk0 eller på trods af.

 Man kunne også jævnfør Pinds rødder og roderi i Kbh overveje om kampen om hashmarkedet på Christiania og det ganske land kunne elimineres, ved at dette produkt i frihedens navn kunne sælges frit. Man kunne måske endda få gode indtægter via MOMS i stedet for STORE UDGIFTER.

 Frihed for Hvestre ser vel mest ud til, at være meget vigti, når den gælder dem selv incl. miljøsvineriet, hvor farmernes hovedindtægter skal komme fra gylle. Friheden til at lade være med at tørre fødderne af. Ens eget affald burde vel også være ens egne udgifter.

 Jeg synes i øvrigt selv det ny Ungdomshus har skabt en vis ro på det område. Håber det holder.

 Måske kunne man så også få en masse ungdomsbiliger i havnefrontens mange tomme, fejlbyggede lejligheder.

 318.. Niels B. Larsen 
 5. juli 2009 kl. 20:22 
 @ Zeki Laurent Sadic 

 "Så vidt jeg ved er der ingen ud af landets 300.000 muslimer som ligefrem forsøger at pådutte os andre deres kultur."

 Ikke deeet?

 Har du glemt Muhammedfarcen?

 319.. Jon Rostgaard Boiesen 
 5. juli 2009 kl. 20:24 
 Kære Søren Pind 

 Undrer mig at vælger at ignorere den simple kendsgerning, at grunden til, at der bliver skudt i Københavns gader, er at der er TO grupper, der kæmper om narkomarkedet - og rockerne er den ene af disse to. I stedet for at se nøgernt på, hvad konflikten handler om, vælger du - som Peter Skaarup før dig - at hoppe med på Jønkes racistiske propaganda.

 Jeg ved faktisk ikke, hvad der er mest skræmmende: At en morder som Jønke tilsyneladende har fri adgang til at sprede had i medierne - eller at han har en fangruppe blandt politikerne, der villigt bakker ham op.

 320.. Brian Nielsen 
 5. juli 2009 kl. 20:25 
 @ Søren Pind

 Altid forfriskende med dine indslag til debatten. Virkelig en fornøjelse.

 Om Jønke og HA;

 Historien er jo næsten absurd. Jønke skyder en rivaliserende rocker og får dom for dette. Under afsoningen tager han en juridisk eksamen og alle klapper i hænderne. Derefter valfarter han rundt til skoler etc. og bliver en meget ombejlet foredragsholder. Her 20 år efter skriger det til himlen, hvilken bommert man lavede dengang.
 Man skabte et eminent medietalent for at tale til folk i øjenhøjde og en mand som bedre end mange andre kender de eksakte grænser for langt man kan gå indenfor lovens grænser. 

 Jeg beundrer ikke Jønke - men respekterer at manden kender sine grænser for at undgå at komme i fængsel. 

 Den økonomiske kriminalitet;
 HA har altid været romantiseret siden starten og det kræver meget at få ændret denne opfattelse. De kriminelle indvandrere fik vel udleveret en stak rabatkuponer i 80'erne og 90'erne for deres aktiviteter. Det ene tiltale frafald efter det andet gjorde at respekten for det danske retssystem stort set forsvandt som dug for solen.
 Der er ikke noget at sige til at "lillebror" bander voksede op - når nu der ingen/ eller lille konsekvens har været for de ældre brødre.
 Disse bander er nu blevet voksne. Dårligt uddannet - pletter på strafattesten og et desperat behov for at kunne hævde sig socialt og økonomisk.
 Den hurtigste vej til dette går gennem kriminalitet uanset hudfarve og religion.
 Læren af dette må være at vi skal lægge mere afstand til det materielle "cirkus" vi lever i og at domstolene snart får løftet straffene så det kan ses. Al Capone metoden vil langsomt men sikkert tappe glamouren af den økonomiske kriminalitet - men flere ressourcer vil sikkert hjælpe her.

 Omkring indvandringen;
 Indvandringen til DK har to sider. Et rekrutteringsbehov for erhvervslivet som startede i 60'erne med underbetalte lavprestige jobs. Et politisk prestige projekt fra start firserne hvor man ville "imponere" resten af verdenen med en mere humanistisk indgangsvinkel end de lande vi sammenligner os med.
 Sidstnævnte er vel den væsentligste årsag til at vi ligger som vi selv har redt idag. Humanisme uden konsekvens og en katastrofal mangel på politisk selverkendelse. Vi tuder USA ørerne fulde om "den tabte fred" i Irak og Afghanistan - men har selv et kæmpedrop af et selvmål på kontoen og ingen gider rigtig tale om dette. For det bliver aldrig stuerent at tale om fremmede som et problem.
 Det bedste eksempel er vel Socialdemokraternes manglende vilje til at tage fat politisk. LO ligledes for ikke at reagere på den ophobning og skævvridning af de ledige de have oplevet undervejs i 80'erne.

 Hermed kommer vi frem til den største forbrydelse af alle. Manglen på viljen til at se realiteterne i øjnene og erkende at den vej man har betrådt hidtil har været forkert. Uden selverkendelsen kommer vi ikke videre - det bliver kun mere af det samme. 

 I DK er hovedreglen om samfundsmæssige læreprocesser at i det første årti udvikles et problem, i det andet årti bortforklares problemet mens vi uddanner "akademiske eksperter" til at se på problemet og det tredie årti konstaterer eksperterne at problemet ikke kan løses - løbet er kørt attituden.Indsæt efter behov - integration - fedme,rygning,alkohol - skat i DK - medlemsskab af EU.

 Du kender til Glistrups ministerønske fra valgsejren i 1973, hvis det blev aktuelt. Ønsket om "Ministeriet for afvikling af Offentlig Virksomhed".

 Vi bør som samfund hurtigst muligt få oprettet et organ af uafhængige personer udenfor interesseorganisationerne som kan levere nogle sandheder/fakta til danske befolkning omkring den økonomiske kriminalitet og bandekriminaliteten i DK. Og så få noget for den public service forpligtelse som DR,TV2 skal overholde og få det ud i æteren.
 Magen til møg tv skal man lede længe efter.

 Når organet er færdige med politiet og banderne kunne de passende gå efter sygehusene som trænger til en gennemgang.

 Efterhånden som mængden af faktualiteter kommer ud til befolkningen vil holdningen ændre sig til relevante samfundsemner. Fakta fremfor myter.

 Så desværre har Jønke nok ret i manifestet - befolkningen vil hellere bedrages af medier med en politisk dagsorden eller tie et problem ihjel fordi man kan tillægge sig selv en humanistisk profil som scorer højt i vennekredsen. Begge dele er lige skidt.

 321.. Torsten T. 
 5. juli 2009 kl. 20:25 
 Jaja, kære Zeki. Det er kun hvis man stræber efter et kalifat, at man kan se det nyttige i at importere flere teokrater. Jeg gentager, bare fordi demokratiet har en 'soft underbelly', betyder det ikke at man skal gøre alt for at skamfere det. Jeg fatter ikke, at du bruger så meget energi på at forsvare udemokratiske kræfter. Ja, det virker nærmest som om, at du forsvarer dem kraftigere end selve demokratiet.

 God vind, og hils dine radigale venner.

 322.. Torsten T. 
 5. juli 2009 kl. 20:29 
 Zeki Laurent Sadic, 5. juli 2009 kl. 20:20.

 Du bedte om eksempler. Nu får du så eksempler fra flere sider. Straks gør du alt i din magt for at desavouere budbringerne og håne eksemplet. Hvis du ikke stavede så rent, så ville jeg mistænke du var Magrethe Monika Hansen!

 Nu har du vist afsporet debatten nok, så jeg tror vi stopper her. Du må gerne erklære det en "sejr", at jeg ikke gider diskutere mere med dig. Den slags kan jeg føle du går op i.

 323.. jens holm 
 5. juli 2009 kl. 20:31 
 Torsten T tager så også min vits bogstaveligt, når jeg hævder en T-bone steg er en dejlig dame.

 Måske skulle han selv lige se sit herbarium efter for kryb og utøj.

 En danskprøve til den herre - Tak.

 324.. N. Jakobsen 
 5. juli 2009 kl. 20:31 
 Om Jønke har ret? Jønke er en nar. Men når det er sagt, så siger han jo ikke noget nyt. Jeg er selv vokset op i et belastet område af København i 80´erne. Som jeg husker det er der absolut ikke noget nyt i det Jønke siger. Det var dengang at venstrefløjen importerede alle de flygtninge og indvandrere de kunne komme i nærheden af i humanismens navn. Allerede dengang var der stigende frygt og nervøsitet bland befolkningen pga. truende opførsel og bander. Men venstrefløjen tog ikke problemerne alvorligt og slog dem hen som værende ikke stuerene. Deraf kom desværre DFs popularitet, fordi de som de eneste kaldte en spade for en spade. Egentlig er jeg for globalisering og også for fri indvandring, hvis bare folk kan opføre sig ordentligt, få arbejde og forsørge sig selv. Men problemet er når man pludselig ikke kan smide personer fra andre lande ud når de ikke opfører sig ordentligt. Så i stedet for et åbent samfund hvor indvandrere er velkomne har vi skabt samfund med en udlændingepolitik der sorterer de kvalificerede indvandrere fra. De gider sgu da ikke være i Danmark med den skatteprocent og de fordomme. Tilbage bliver de utilpassede og de fundamentalistiske indvandrere som vi ikke kan komme af med.
 Endnu mere frustrerende bliver det når f.eks. jeg som er gift med en udlænding skal igennem møllen i udlændingestyrelsen. Jeg er lykkelig for at vi nu endelig er flyttet hvor jeg min lægeuddannelse heldigvis også kan bruges.

 325.. N. Jakobsen 
 5. juli 2009 kl. 20:33 
 Om Jønke har ret? Jønke er en nar. Men når det er sagt, så siger han jo ikke noget nyt. Jeg er selv vokset op i et belastet område af København i 80´erne. Som jeg husker det er der absolut ikke noget nyt i det Jønke siger. Det var dengang at venstrefløjen importerede alle de flygtninge og indvandrere de kunne komme i nærheden af i humanismens navn. Allerede dengang var der stigende frygt og nervøsitet bland befolkningen pga. truende opførsel og bander. Men venstrefløjen tog ikke problemerne alvorligt og slog dem hen som værende ikke stuerene. Deraf kom desværre DFs popularitet, fordi de som de eneste kaldte en spade for en spade. Egentlig er jeg for globalisering og også for fri indvandring, hvis bare folk kan opføre sig ordentligt, få arbejde og forsørge sig selv. Men problemet er når man pludselig ikke kan smide personer fra andre lande ud når de ikke opfører sig ordentligt. Så i stedet for et åbent samfund hvor indvandrere er velkomne har vi skabt samfund med en udlændingepolitik der sorterer de kvalificerede indvandrere fra. De gider sgu da ikke være i Danmark med den skatteprocent og de fordomme. Tilbage bliver de utilpassede og de fundamentalistiske indvandrere som vi ikke kan komme af med.
 Endnu mere frustrerende bliver det når f.eks. jeg som er gift med en udlænding skal igennem møllen i udlændingestyrelsen. Jeg er lykkelig for at vi nu endelig er flyttet til UDLANDET hvor jeg min lægeuddannelse heldigvis også kan bruges.

 326.. Zeki Laurent Sadic 
 5. juli 2009 kl. 20:34 
 Niels B Larsen

 Nej, jeg har ikke glemt tegningekrisen. Her er jeg i præcist samme båd, som Anders Fogh, FN og de fleste herboende muslimer:

 Nemlig - modsat dig og dine - at vi har "sådan respekt for menneskers religiøse overbevisning, at jeg personligt aldrig ville fremstille Muhammed, Jesus eller andre religiøse skikkelser på en måde, som kan krænke andre mennesker." (Anders Fogh Rasmussen)
 nyhederne.tv2.dk/article.php/id-3564679.html

 Mht det ønskede forbud fra visse organisationer, var jeg i øvrigt også på linie med Danmarks statsminister. 

 Hvis du gerne vil bruge sagen til at "bevise" at landets 300.000 muslimer hader ytringsfrihed, så gør du bare det.

 De hader sikkert ytringsfrihed mindst lige så meget som "de kristne" (yep. alle sammen) hader nøgenbadning:
 "De kristne vil forbyde nøgenbadning"
 ekstrabladet.dk/nyheder/politik/article1157570.ece

 327.. Benny Madsen 
 5. juli 2009 kl. 20:35 
 Tja på mine børns skole styrer indvandrene, de visiterer ofte danske børn for at se om de har noget på sig af værdi. Protesterer man, så står de parat uden for skolen efter skoletid. 

 Du kan ikke løse et problem med en indvandrerdreng sådan face2face, de kommer altid i flokke og rager du uklar med en så kommer der 12 andre løbende med det samme.

 Går du ind som forældre og blander dig, så kan du godt være forberedt på at flytte. 

 Her hvor jeg bor der er en kiosk med vej selv slik, der går de bare ind og forsyner sig, ingen tør sige noget. Og man kan ikke ringe til politiet, fordi så får man bare at vide, at man er nr. 15 i køen og har man tjekket hjemmesiden. Man tør ikke selv sige noget, for så skal man forberede sig på en lang kamp, som også vil gå ud over ens børn. 

 Så Jønke har min fulde sympati.

 328.. Zeki Laurent Sadic 
 5. juli 2009 kl. 20:41 
 Torsten T fortsætter med sin kongehumor!

 Af en person som ham som starter sin strøm af indlæg herinde med - langt væk fra subjekt - at skælde ud på "de farlige muslimer" er det godt nok hysterisk morsomt at se ham bebrejde andre skribenter med sætningen:

 "Nu har du vist afsporet debatten nok"

 329.. Jon Rostgaard Boiesen 
 5. juli 2009 kl. 20:41 
 PS. Jeg kunne aldrig finde på at få min fest beskyttet af en morder, der nu for tredje gang - mod Bullshit i 1980'erne, mod Bandidos i 1990'erne og i dag - gør København usikkert på grund af en krig om narkomarkedet.

 330.. Niels P 
 5. juli 2009 kl. 20:42 
 @ Zeki Laurent Sadic

 Du skriver:

 "Men du kan måske nævne bare et enkelt eksempel på en muslim som f.eks mener at alle danske kvinder skal gå med tørklæde eller at alle danskere skal spise halalkød og se Al-Jazeera?"

 Tjah, der er faktisk nogen imamer, der mener, at det er danske kvinders egen skyld, at de bliver voldtaget. Det er vist et hint til danske kvinder om, at deres påklædning er upassende.

 Og så spiser alle danskere efterhånden halalslagtet kød. Hvorfor at vi skal tvinges til det af de danske slagterier, ved jeg ikke, men det er vist noget med, at vi oprindelige danskere ikke går så meget op ydre symbolik. Bare bøffen er mør. Det er den så desværre heller ikke.

 Vi danskere er ikke fremmedforskrækkede, Zeki. Danske værdier er udsat for et reelt pres i disse år.

 331.. Jan Jørgensen 
 5. juli 2009 kl. 20:47 
 Søren Pins har fuldstændig ret: Det er et stort problem, at HA har beskrevet realiteterne, som danske politikere ikke kan se fra deres papirbunker.

 Danmark har i dag en relativ stor gruppe indvandre fra udemokratiske stater i mellemøsten, som ikke bare er utilpassede, men som også er præget af vanrøgt i opvæksten i uskøn blanding med tilbagestående klaninspireret æreskultur og referencer til rabiate forståelser af islam. 

 Spørgsmålet i debatten her, er om det er rigtigt set af Jønke.

 Hvis det er, så mener jeg principielt, politiet skulle holde op med at hæmme HA.

 Politikernes vage holdninger fremmer kriminaliteten.

 Politikerne har ignoreret politiets resourse problemer længe.

 Vi har ligget på maven for naive holdninger omkring familie sammenføringer. 

 Jeg så ovenfor en reference til Huntington, som beskriver, at indvandrer fra muslimske lande er de eneste, der kræver VI overtager deres, i mine øjne, latterlige islamiske levemåde og værdier.

 Det er ikke hele forklaringen på problemerne omkring indvandring.

 Det er ikke forklaringen på alle problemer omkring kriminalitet.

 Mit bud på en løsning er: 

 Ud af EU.

 Kun familie sammenføringer til danske statsborgere.

 Alle indvandre med domme for straffelovs overtrædelser sendes ud. 

 Lad os være ærlige! Vi er jo flinke og siger til hinanden, at indvandrer beriger vores samfund. realiteten er, de er gæster og at de ikke beriger. 

 De er velkomne som gæster. Deres børn skal kunne blive statsborgere. 

 De beriger os ikke. De blender ikke med os. 

 Vi beriger dem. Det er da også fint nok. 

 Men de beriger ikke os.

 332.. Niels B. Larsen 
 5. juli 2009 kl. 20:49 
 @ Zeki Laurent Sadic (5. juli 2009 kl. 20:34) 

 Du tager ikke stilling til din egen problemstilling.

 Muhammedfarcen var et eklatant forsøg på fra muslimsk side at få ikke-muslimer til at følge deres kultur på et givet område.

 Så ja. Muslimer forsøger med vold og trusler om vold at pådutte andre mennesker deres kultur (og menneskefjendske religion).

 Og du står igen-igen tilbage med et i luften frit svævende postulat, som er afkræftet.

 Niels P har lige ovenfor endnu et glimrende eksempel på muslimsk "tolerance".

 333.. jens holm 
 5. juli 2009 kl. 20:49 
 Niels B. Larsen.

 Selvfølgelig er der muslimer, som søger at pådutte os deres kultur. Men det overvejende hovedbillede er, at mange ikke ønsker at ændre deres egen NOK ER NOK og efter Vores smagsdommeri.

 Muhammedkrisen var i den grad en provokation for provokationens skyld. Oveni blev den yderst dårligt håndteret af en masse folk og organisationer.

 Havde man vist Bin Laden med en bombe i turbanen, så havde en hel del faktisk klappet eller mindst sagt ha-ha derhjemme.

 334.. Niels B. Larsen 
 5. juli 2009 kl. 20:51 
 @ Jan Jørgensen 

 Til gengæld er der en hel del af dem, som forpester alt og alle omkring sig. 

 335.. Zeki Laurent Sadic 
 5. juli 2009 kl. 20:51 
 Niels P

 Fine pointer. Det spørgsmål der er essentielt mht dette subjekt (som er off-topic) er om udtalelser fra enkeltindivider kan kaldes repræsentative?

 Vi danskere vil jo heller ikke bryde os om, hvis folk i udlandet så en YouTube-video af nazi-Johnni og forestillede sig at "sådan er alle danskere."

 Med andre ord: Der findes tosser og idioter i alle kredse. Hvis en imam - som jo repræsenterer brede grupper af individer - opildner til had, så er der absolut grund til rynkede øjenbryn.

 Hvis flere imaner spreder det samme budskab, så er der grund til større bekymring.

 Men de fleste imaner i Danmark gør jo heldigvis stadig meget ud af at forkynde vigtigheden af at integrere sig i stedet.

 Mht de "danske værdier", hvad er det så for værdier du mener der er under pres?

 Er det tolerancen og frisindet? Næstekærligheden? Universelle vestlige (ikke bare danske) som du mener er under pres?

 Er det de værdier som Dansk Folkeparti da kæmper for? Er det DEM der er bannerfører herhjemme for tolerancen og ytringsfriheden?

 I så fald, så har jeg en perlerække af eksempler på de "danske værdier" er truet. Ikke pga "muslimerne", men pga mørkemændene i DF.

 Hvor skal vi starte?

 336.. Monika Karlsson 
 5. juli 2009 kl. 20:52 
 Kære Søren Pind!
 Jeg har altid beundret dig for dit mod til at tage tabubelagt emner op til debat. Jeg er enig med dig i, at det er en skræmmende udvikling der er startet i Danmark. Venstrefløjen med de radikale i spidsen har i alt for mange år negligeret problemerne og har derfor en stor del af ansvaret for den udvikling vi ser idag.

 337.. Niels P 
 5. juli 2009 kl. 20:56 
 @ Jens Holm

 Hvad morsomt skulle der være ved at afbilde Bin Laden med en bombe i turbanen? Manden gik jo altid rundt med en kalashnikov riffel.

 338.. Zeki Laurent Sadic 
 5. juli 2009 kl. 20:57 
 Niels B Larsen

 Beklager, men jeg har svært ved at tage din paranoia om at landets 300.000 muslimer med "vold og trusler om vold" ønsker at påtvinge os andre deres religion.

 Men jeg kan berolige dig med at du nok kommer til at vente forgæves på at det banker på din og en skummel muslim står uden foran din dør og "truer" dig til at omvende til islam.

 339.. Hans Lembøl 
 5. juli 2009 kl. 20:58 
 Hvis man nu både havde læst HA's "Sjakalmanifest" og Søren Pinds blog og (for)holdt sig til det, kunne det være, at en del af debatten kunne blive mere saglig. HA's manifest giver - hvad enten man synes om det eller ej - udtryk for, hvad ganske mange danskere føler. Det er et faktum, som man ikke kan ønske væk. Uanset at overordentlig mange indvandrere er ordentlige mennesker, er det slynglerne, der tegner billedet. Og der er - som det også fremgår af HA's manifest både tale om indvandrerslynger og pæredanske slyngler. Som HA's manifest er formuleret, skal man have nogle mærkelige briler på for at kalde det racistisk. Det sætter blot fokus på en udvikling og en tingenes tilstand, der er uacceptabel. Søren Pinds blogindlæg er heller ikke racistisk eller fremmedfjendsk. Derimod sæter det et tiltrængt fokus på den skvattethed, slaphed og konfliktskyhed, der har været en af forudsætningerne for, at nogle særlige former for uacceptabel adfærd og kriminalitet, som i udpræget grad udøves af unge med indvandrerbaggrund, har kunnet udvikle sig som tilfældet er. Fordi vi har en lovgivning og et retssystem, der er gearet til et samfund, der fandtes for 50 år siden. Og fordi vi har et politi, der er gearet til et samfund, der fandtes for 50 år siden.
 Den politistyrke, vi har i dag, svarer størrelsesmæssigt næsten til den politistyrke Danmark havde efter afslutningen af 2. verdenskrig. Dyrk lige den lidt! Og meget kan man bebrejde politiet, men slap lovgivning og en retspraksis, der tilgodeser forbryderne og negligerer ofrene (ja, tag guldsmeden fra Århus, der sør'me ikke måtte offentliggøre billeder af dem, der røvede hans butik og masser af tilsvarende eksempler) kan man ikke bebrejde politiet. Ligesom man heller ikke kan bebrejde en befolkning, der dagligt oplever, hvordan politiet et magtesløst, og at forbryderne kan gøre hvad der passer dem, at der er et ønske om, at borgerne får mulighed for at forsvare sig selv - der er jo ikke andre, der kan eller vil. Desuden har Pind med baggrund i begivenhederne for nylig i Hyskenstræde i Kbh., hvor politiet passivt så til, mens bøllerne (denne gang danske) hærgede på livet løs. Hvad er det for et politi, der er kommet så meget ud af kurs, at den slags kan få lov at foregå?
 Jeg er ikke tilhænger af Dansk Folkeparti, men jeg kan godt forstå, at mange mennesker føler sig tiltrukket af et parti, der ofte tør nævne tingene ved deres rette navn og forlange andre og mere kontante løsninger end den nærmest traditionelle "hvor-er-det-synd-for-dig-men-lad-os-nu-få-en-god-snak-om-problemerne-allesammen" holdning.
 Den gruppe, som i HA's manifest kaldes "sjakalerne" er uden for enhver pædagogisk rækkevidde og kan ikke stoppes af en nok så stor hær af pædagoger og behandlere. De kan kun stoppes, hvis de bliver sat bag tremmer.
 Man kan vælge at lukke øjnene for problemerne og se hyggelige gamle danske film på Charlie. Men problemerne er der stadig. Både Jønke og Pind har en pointe; og jo før vore politikere begynder at tage disse pointer alvorligt i stedet for bare at snakke uden om, jo bedre. For ellers kan det godt gå hen og ende med, at det bliver HA med følge, danskerne vælger at give deres støtte og sætte deres lid til, hvis frygten og utilfredsheden med samfundets nuværende dagligt demonstrerede magtesløshed bliver for stor.

 340.. Erik Larsen 
 5. juli 2009 kl. 20:59 
 "Sadic og Jens Holm" er sikkert et fedt.
 De vil begge kun een ting og det er det modsatte af hvad der er godt for Gamle Danmark.
 Kære medborgere, lad være med at kommentere deres uhyrlige indlæg mere, lad dem tale for sig selv. Og lad os andre så prøve at stå sammen, med eller uden hells angels.

 341.. Elsebeth Nilsson 
 5. juli 2009 kl. 20:59 
 Det ville være lidt morsomt - hvis ikke det var så bundtrist - at sammenholde den gennemgående tone i læserindlæggene på denne blog med den senere tids indlæg om samme emne (Sjakalmanifestet) i HA's egen gæstebog.
 Den ene sted: En generelt frit rablende, lettere hysterisk og hadefuld udfoldelse om alt mellem himmel og jord. Men de universitetsuddannede (forstår man da på dem selv) er ganske flot repræsenteret i denne tråd.
 Det andet sted: En generelt høflig og ordentlig, stramt redigeret, non-racistisk udveksling af kommentarer, spørgsmål og svar mellem folk, hvoraf de fleste bekender sig som "manden på gulvet m/k", og en webmaster, der ved, hvad han laver.
 Men leve ytringsfriheden - og valg af ytringsform! Vi andre kan jo da vælge at lukke ørerne.
 Tillader mig at sende denne kommentar til begge fora.

 342.. Alfred B. Andersen 
 5. juli 2009 kl. 21:03 
 @jens holm

 Om tegningerne var en provokation for provokationens skyld er for så vidt ligegyldigt. Sagen er den, at de ikke var i strid med dansk lovgivning. Og da Akkari og Laban`en ikke kunne komme igennem med deres krav her i landet drog de på turne til mellemøsten.

 343.. Niels Jørgensen 
 5. juli 2009 kl. 21:08 
 @ Zeki Laurent Sadic, som beder om eksempler på muslimernes krav til danskerne: Halal-slagtet kød i daginstitutiner, skoler m.v. Badeforhæng; kønsadskilt svømmeundervisning. Ja og Imamen fra Muhammed-sagen, som flyttede til Grønland, som sagde at de danske kvinder selv var ude om at blive voldtaget når de ikke gik med tørklæder. Muslimske kvinder skal have kontanthjælp selv om de aldrig har haft planer om at komme ud på arbejdsmarkedet. Fritagelse for kristendomsundervisning, selv om det er grundlaget, som har fået muslimer i milliontal til at flygte til Vesten. Krav om bederum. Hra nogen hørt om en jøde, en budist eller hindu med tilsvarende krav?
 Prøv at læse Koranen, og man forstår bedre hvorfor vi har alle disse kulturelle konflikter. For når en muslim ikke må stille spørgsmål ved hverken Koranen eller Hadid (Muhammed måde at leve på) for 1.400 år siden, så så forstår man jo hvorfor det er så svært for mulimerne at finde sig til rette i Vesten.
 Hvert år oversættes der lige så mange bøger til spansk, som der er oversat til arabisk i hele verdenshistorien. Forstå dog problemet: Islam mangler en oplysningtid og en Martin Luther. Man er simpelthen bundet af Koranen og Hadid.
 Under Durban II kunne alle muslimske lande i OIC fra Tyrkiet til Sudan blive enige om at begrænse frisindet. Hvor skal de nye ideer komme fra?
 Se hvad der sker når Islam tager over: Det nordlige Cypern, som før var den blomstrende del af det land, det sank ned til Sydcyperns niveau efter Tyrkiet besættelse. Og Sydcypern? Det blomstrer nu under græsk administration. Og Gaza? Jeg var selv med til at samle penge ind til palæstinenserne så at de kunne købe inventaret fra de israelske gartnerier og dermed fortsætte driften og fasthoode de mange arbejdspladser. Hvad er sket? Det er nu raketaffyringsramper for raketterne, som sendes ind over det sydlige Israel. Og i de sydlige Israel? Der blomstrer ørkenen!
 Og Gellerupparken, Volsmose og Mjølnerparken? Selv flere hundrede millioner kroner i kvarterløft, nedrivning m.m. kan ikke fjerne problemets rod selv om mange forsøger at gøre det til et spørgsmål om at støtte med flere penge.
 SR-regeringernes muslimske Indvandrings-Tzunami koster hvert år de hårdt arbejdende danske KVINDER og mænd 30 - 35 milliarder kroner. Og næste generation ser heller ikke ud til at kunne forsørge sig selv. Hvor længe skal man egentlig acceptere et problem som dette?
 Den som ikke er del af løsningen er en del af problemet.

 344.. Zeki Laurent Sadic 
 5. juli 2009 kl. 21:11 
 Elsebeth Nilsson 

 Er det ytringer som "rotterne skal ud af landet" og "sjakalerne forpester landet" på HA's side som du mener er et godt eksempel på "høflig og ordentlig" tone?

 345.. Søren Ferling 
 5. juli 2009 kl. 21:11 
 @ Zeki Laurent Sadic - 5. juli 2009 kl. 17:59

 Faktum er stadig at Morten Messerschmidt blev dømt efter racismeparagaffen for racistiske ytringer (materiale)

 Jeg ville tro at han blev dømt for 'forhånende, nedladende e.l. ytringer på grundlag religion, etnisk herkomst' eller noget i den retning.

 Min pointe er at loven ikke taler om 'racisme' - og jeg tager også fat i dine udtalelser, fordi du søger at fremstille kritik af eller modstand mod islam som 'racisme', og det er jo indlysende noget manipulerende oppiskning af had.

 'Islam' er ikke nogen 'race' - det er et trossystem, der bl.a. også indeholder et komplet samfundssystem, der ikke tolererer nogen andre systemer over eller ved siden af sig.

 Men hvor er der nogle der påstår det modsatte?

 Kan du finde ud af at svare på det?

 Ja, det gjorde du - noget i retning af 'den racismedømte .'.

 @ A. M. - 5. juli 2009 kl. 18:07

 Hvad præcist skylder jeg Danmark? Eller rettere FN, for Danmark har ikke noget at skulle have sagt i den sag - det gør FN derimod. Danmark er forpligtet til at tage imod politiske flygtninge. Længere er den sådan set ikke, men det vidste du vel?

 Bortset fra at det faktuelt kun er meget delvist rigtigt, så er det oplysende at se en sådan iskold rettighedstænkning formuleret.

 Det skal nok blive hyggeligt fremover.

 @ Mikkel Blaabjerg Poulsen - 5. juli 2009 kl. 18:12

 Det er fandme uhyggeligt du

 Ja, men ikke polemiken om 'manifestet' - det uhyggelige er at der eksisterer sådanne forhold at man på denne måde kan fiske i rørte vande.

 At diskutere, hvad man gør ved bandekriminalitet er relevant, nødvendigt og væsentligt.

 Nej, det er ikke videre væsentligt, for det er kun toppen af isbjerget - og det er det, vi skal have fat i, før vi igen kan færdes frit og uden racistisk intimidering i vores eget land.

 @ Michael L - 5. juli 2009 kl. 18:12

 Hver tid sine pariaer

 Det ved du da ikke passer - med mindre du er meget ung.

 For hvem graver grøfterne?

 Det gør da for pokker racisterne - hvor svært kan det være ?

 @ Zeki Laurent Sadic - 5. juli 2009 kl. 18:28

 Lidt ligesom de der selvgode der starter en sætning med "nu er jeg ikke racist, men." hvorefter der kommer en lang smøre om indvandrenes manglende fortræffeligheder.

 Du mener at man er racist, når man påpeger og omtaler 'manglende fortræffeligheder' hos en gruppe af mennesker ?

 Hint - det er man ikke.

 @ Torben Petersen - 5. juli 2009 kl. 18:35

 . og derfor er der en ganske overvejende sandsynlighed for, at MM ville være blevet pure frifundet i dag. Endog ganske sandsynligt, at der faktisk mod en dansk parlementariker blev begået et klokkerent justitsmord i 2001

 Jo, man må jo konstatere at plakatens forudsigelse er godt på vej til at være realiseret.

 @ Erik Larsen - 5. juli 2009 kl. 18:37

 Hitler og STalin hadede vi DANSKERE også, men idag kommer disse typer et helt andet sted fra.

 Nemlig rigtigt - det er de kredse, der dyrkede det der afskum, der idag har fået multikuller - og af samme grund - også multikulleret fører frem mod et totalitært samfund og det er, hvad de kredse længes noget så stygt efter.

 @ peter kocsis - 5. juli 2009 kl. 18:49

 Siden hvornår er Frikorps Danmark, Hippoerne og kommunisterne blevet til ikke-danskere?

 De blev netop heller ikke regnet som 'rigtige danskere' - især kommunister blev lang tid efter opfordret til at forlægge residensen til Sovjet.

 @ Zeki Laurent Sadic - 5. juli 2009 kl. 18:50

 "Ud af 498 terrorangreb i Europa sidste år, var kun et islamisk"
 www.fyens.dk/article/784360

 Hvis vi nu ser på antal arresterede, er det nok et bedre udtryk for viljen til terror - side 16 i rapporten angiver 'islamist' til 257.

 De øvrige er overvejende knyttet til baskernes frihedskamp (226) i Spanien og Frankrig og de er helt anderledes ublodige end den islamiske.

 Og så er der 52 'left-wing', som jo ofte arbejder sammen med muslimer og endelig angives der for 'right-wing' 15, der dog angives til oftest at være nationalsocialister og altså ikke 'højrefløj', men venstrefløj, der iøvrigt oftere og oftere samarbejder med den øvrige venstrefløj og islamister - de deler jo alle jødehadet.

 Der er altså, udover baskerne, tale om The Marx-Muhammed-Pact, nu også med nazister - de voldelige og imperialistiske ideologier, der er fælles om at afvise det kristne dogme om menneskers ligeværd og derfor ses ned på af de fleste europæere.

 Iøvrigt opdeler UK ikke og har 156 anholdte og Danmark har kun 'islamist' med talet 9.

 @ Yassin C - 5. juli 2009 kl. 18:57

 Det skulle du nok have fortalt Grundlovens forfattere, inden de skrev "under ansvar for domstolene" i §77

 Det har jo ikke at gøre med 'tankefrihed' - jeg tror ikke du forstår, hvad vi diskuterede, fordi du kommer ind fra sidelinien.

 @ Johnny Hansen - 5. juli 2009 kl. 19:11

 Men det er simpelthen politikkerne, der er noedt til at reagere paa den voksende skare af Sjakaler.

 Det kan de ikke for EU og de og EU ønsker det heller ikke - indvandringen skal jo netop få samfundet til at gå op i limningen.

 det vil ganske simpelt udvikle sig til en borgerkrig hvis ikke politikkerne griber ind.

 Præcis - og til den tid er EUROGENFOR på plads og vi vil tigge dem om at komme og lægge låg på - og det vil ikke blive lettet igen.

 Sådan laver man et nyt 'kejserrige'/'emperium', som eurokraterne af og til omtaler EU som.

 Når man ikke kan få det som man vil have det, fordi det er helt illegitimt - så skaber man en situation, hvor det bare er nødvendigt - god gammeldags dialektisk triangulering. Og så har man samtidig etableret en permanent del og hersk situation i EUssr i bedste stalinistiske tradition.

 346.. Chri´stian Toffini 
 5. juli 2009 kl. 21:12 
 TIL: Søren Pind.

 BRAVO TIL KRITIKKEN, MEN DU SNIGER DIG UDEN OM.

 I forlængelse af dit forige indlæg, kan jeg kun
 gentage, mht. hvordan du behændigt kryber uden
 om dit, og din egen folds HOVEDANSVAR i sagen.

 "Baby-logisk opstilling:
 Du har en virksomhed, tilknyttet en bestyrelse,
 en direktion, nogle ansatte, samt en sidekørende
 kontroloverbygning, bestående af nogle vogtere,
 som skal holde øje med både best., direktion.

 Over end 20 årig periode, fejler både ansatte &
 direktion groft, sideløbende med, at best. går
 ud til vogterne, og skamroser både ansatte og
 direktion, for dets virkelige flotte indsats,
 imens vogterne blot gengiver det glade budskab.

 På et tidspunkt udarb. best. en ny virksomheds-
 struktur, og kombi. med den øget konkurrence,
 braser det hele sammen, alt imens direktionen
 fortsætter sin please-strategi over for de hele
 tiden styrkede, & markedsvindende konkurrenter.

 PLUDSEIG springer ET best. medl. ud, & begynder
 at kritisere direktionen, herunder, i ny og næ,
 at skubbe bolden over på nyligt tiltrådt best.
 medl. som har fået tildelt år 10érs passiv best.

 De nu lunkent opvågnede vogtere, notere lystigt
 videre, uden på et eneste tidspunkt at opdage,
 hvordan dette ene best.medl.´s kritik, helt
 frikender den fløj han selv tilhøre i best., &
 som undervejs, og det er i mere end 20 år, har
 været en del af direktionens evige klappe kor.

 PÅ BAGGRUND AF OVENNÆVTE, & AL UNÆVNTE, SKAL DU
 ADRESSERE DIN KRITIK IMOD BEST. MANGLENDE EVNE
 TIL AT STOPPE EN PASSIV, & INEFFEKTIV DIREKTION.

 347.. Zeki Laurent Sadic 
 5. juli 2009 kl. 21:16 
 Niels Jørgensen

 Endnu et sindssygt skyderi har fundet sted. Denne gang ikke på Nørrebro, men i Guds eget land, USA. En kristen mand gik ind i en kirke og skød tre mennesker, heriblandt en præst. Hvad er det i den kristne religion eller den vestlige kultur, som får folk til at gøre sådan noget? 

 Det ikke kun i USA, sådan noget sker. Religiøs terror fra de kristne er også på fremmarch i Europa. Forleden måned slog 'det ægte IRA' til mod en britisk militærbase i Nordirland og dræbte fire soldater. Det er jo kun toppen af isbjerget. 

 Der har også været skyderier på skoler i Finland og Tyskland. For slet ikke at nævne alle de forfærdelige tilfælde vi har set i Schweiz og ­Østrig, hvor personer som Josef Fritzl på umen­ne­ske­lig vis har seksuelt udnyttet sine egne børn. 

 Og nu kommer den kristne vold også til Danmark. DR kunne forleden afsløre, hvordan unge mennesker bliver mishandlet og torture­ret på kristne sommerlejre. Hvor længe skal dette emne være et tabu? Og hvad med det kristne forældrepar i den nordjyske by Mou som har mishandlet deres barn? Hele fundamentet for vores samfund er truet af denne trussel. Hvor er Karen Jespersen og Jyllands-Posten, når man skal bruge dem? Hvorfor har danske myndigheder og kommuner så svært ved at håndtere kriminelle vester­lændinge og ekstre­mis­me blandt kristne? 

 Fordi kristnes kultur og religion gør integration umulig. De vil bare ikke være en del af fællesskabet, og fordi dansk pædagogik og samtale ­ikke hjælper danske kriminelle. 

 Eller hvad med den rapport der "fortæller om irske præster og nonner, der terroriserede tusinder af børn ved at tæve, voldtage og ydmyge dem. "

 http://politiken.dk/udland/article715783.ece

 Hvor længe skal man egentlig acceptere et problem som dette med de kristne? Den som ikke er del af løsningen er en del af problemet.

 - - -

 Ovenstående "dom" over (alle) kristne er naturligvis lige så langt ude i hampen som en "dom" der brændemærker samtlige muslimer.

 Lær dog at bedømme individuelle mennesker for individuelle handlinger i stedet.

 348.. Erik Larsen 
 5. juli 2009 kl. 21:17 
 Søren Ferling: Rigtigt og godt formuleret! Og tak fordi du gider at svare disse udanske mennesker.

 349.. Jørgen Maltesen 
 5. juli 2009 kl. 21:19 
 Kære Søren Pind,

 jeg er bange for, at du åbenbart har brugt nogle af bandernes produkter. For sjældent har jeg har hørt en politiker udtale sig så verdensfjernt som du gør i dette tilfælde - og samtidig så naivt oven i.

 Banderne er, uanset om det drejer sig om HA'erne eller en af indvandrergrupperne, kriminelle. Derudfra bør man anskue verden frem for at gøre det til et spørgsmål om muslimsk indvandring m.v. For så vinderne HA'erne på det spind, som de har fået sat sammen i dette tilfælde om "dem og os".

 De kriminelle, herunder HA'erne med deres "talsmand" Jørn "Jønke" Nielsen, burde slet ikke gøre sig så fortjente til al den medietid, som de har fået på det sidste. Faktisk burde de kun gøre sig fortjent til én eneste ting: at være bag lås og slå!

 350.. Christian Larsen 
 5. juli 2009 kl. 21:23 
 Kære Søren og kære alle andre.

 For det første er der ikke kommet noget nyt frem i det manifest som HA har lagt på nettet! Hovedsynspunkterne og beskrivelserne er alle nogen vi i folkeskolen brugte om 2.g´ere tilbage i slutningen af 80´erne og starten af 90´erne!

 Dengang blev man kaldt rabiat, racist og en lang række andre ting, når vi sagde den slags.
 Vi fik spoleret utallige skolefester, privatfester og andre arrangementer, uden at der var udsigt til noget andet end flere tæsk når de fik fat i os.
 Til dem der ikke kan forstå, hvorfor der er så mange af os, der er så forbandet trætte af deres hærgen, har jeg kun skuldertræk til overs for. Jeg vil aldrig glemme den frygt og angst jeg voksede op med, og som udelukkende skyldtes utilpassede indvandrerdrenge og deres adfærd!

 Men jeg er spændt på, hvor længe den politiske vilje til at gøre noget effektivt ved problemet består. Måske der først kommer skred i sagerne, når det går ud over politikerne og deres egne børn?! I så fald, så lad det ske, så virkeligheden ikke længere er så fjern for dem!

 351.. Karsten Nielsen 
 5. juli 2009 kl. 21:27 
 Til Søren Pind!
 Al Capano-modellen har vist sig effektiv til at bekæmpe rockerbander. Her bekæmper banderne af alle myndigheder i en kommune ved alle former for lov-og vedtægtsovertrædelser samt ved holdningbearbejdelse af unge fx i skolerne. Et væsentlig aspekt der tages fat på er facinationen af bandelivet - der opretholdes ved fx ved at invitere Jønke til foredrag i skoler. Jeg mener, at du med din udtalelse bidrager til samme facination og interesse for dette forbryderiske og fladpandede sludder. Jeg garanterer for, at endnu flere nu bliver interesseret. Forbandet, siger jeg!

 352.. Karsten Nielsen 
 5. juli 2009 kl. 21:31 
 Tilføjelse til ovenstående:
 Der skulle have stået: "Her bekæmpes banderne af alle myndigheder i en kommune ...

 353.. Zeki Laurent Sadic 
 5. juli 2009 kl. 21:32 
 Søren Ferling

 Du læser mine indlæg som Fanden læser Bibelen, og jeg er efterhånden lidt træt af at måtte korrigere dig.

 Det er f.eks lodret forkert at jeg - som du skriver "søger at fremstille kritik af eller modstand mod islam som racisme"

 Jeg har INTET imod religionskritik. Jeg har intet imod kritik generelt. Af noget som helst. Så længe den føres på et sagligt funderet grundlag. Noget som du måske forsøger på, men tydeligvis har svært ved.

 Mht Messerschmidt er du godt nok ømskindet hvis du ikke kan tåle at læse at Messerschmidt, som jo har fået dom efter racismeparagraffen, blive omtalt som "den racismedømte."

 Hans tidligere udtalelser om muslimer som "tabere" og nogle der skal "fjernes", er i hvert fald ikke noget der just gør at man kan opfatte DF som et "tolerant" parti, vel? Snarere "antimuslimer" som de jo også ynder at kalde sig selv.

 354.. hans tofte 
 5. juli 2009 kl. 21:37 
 "Banderne er, uanset om det drejer sig om HA'erne eller en af indvandrergrupperne, kriminelle. Derudfra bør man anskue verden frem for at gøre det til et spørgsmål om muslimsk indvandring m.v. ," skriver Jørgen Maltesen.

 Dette er hverken et race-mæssigt eller religiøst problem. Sjakal Manifestet retter sig ikke imod en bestemt race eller religion. Det retter sig først og fremmest mod mænd i en helt bestemt aldersgruppe og med en helt bestemt kulturel baggrund. Beskylder man Sjakal Manifestet for at være racistisk, kan man i mindst lige så høj grad kalde det kønschauvinistisk (mod mænd, da det slet ikke omfatter kvinder) eller aldersdiskriminerende (da det overvejende ikke retter sig imod nogen over 40). Gruppen af sjakaler har mange kendetegn - racen/etniciteten er én, religionen en anden, alderen en tredje og kønnet en fjerde. Måske skal man bare se i øjnene, at det er en mindre gruppe af totalt hæmningsløse unge mænd, der har en forkvaklet kulturel baggrund, og som er blevet afsporet i deres liv, fordi de aldrig er blevet mødt med de kontante og konsekvente reaktioner på deres adfærd, som deres egen kultur i øvrigt selv er eksponent for.
 Det er dog pudsigt, at netop denne gruppe af mænd formentlig er langt mere problematisk i Vesten (hvor blødsødenheden er udtalt), end i resten af verden. Og lad være med at komme med det pis med at de føler sig dårligt behandlet.

 355.. mustafa Hussain 
 5. juli 2009 kl. 21:39 
 Så længe der er politikere af Sørens Pinds mentalitet repræsenteret i de danske demokratiske institutioner (og den slags desværre, er blevet flere af i de sidste par årtier), vil der være groft kriminalitet i landet. Vold, hvad enten verbale eller fysiske, avler vold.
 Samfundet vil være bedre betjente af, hvis vi alle, der har overskud til det, begynder at reflektere over dårlig opvæskst og svigt af dem, der bliver medlemmer af Rokere, Bandidos,Black Cobra,kyniske hash sælgere eller populistiske og nyracistiske medlemmer af Venstre. Det kan i det mindst være behælpelige på sigt at ungå flere psykopater i vore byer og samfundtet generalt.
 Hvis jeg havde været far eller mor til Pind, vil jeg ikke havde tøvet et sekund med at aflevere ham til sociale myndigheder i god tid.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://listserv.linguistlist.org/pipermail/critics-l/attachments/20090705/0c0242f2/attachment.html>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: icon_smile.gif
Type: image/gif
Size: 174 bytes
Desc: not available
URL: <http://listserv.linguistlist.org/pipermail/critics-l/attachments/20090705/0c0242f2/attachment.gif>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: icon_wink.gif
Type: image/gif
Size: 170 bytes
Desc: not available
URL: <http://listserv.linguistlist.org/pipermail/critics-l/attachments/20090705/0c0242f2/attachment-0001.gif>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: icon_sad.gif
Type: image/gif
Size: 171 bytes
Desc: not available
URL: <http://listserv.linguistlist.org/pipermail/critics-l/attachments/20090705/0c0242f2/attachment-0002.gif>


More information about the Critics-l mailing list