not playing video

Jocelyn Marzan jcbmarzan at post.upm.edu.ph
Sun Apr 29 08:42:07 UTC 2012


i uninstalled QuickTime 7.7.1 and installed QuickTime 7.6 (472) and
everything now works fine. sorry for troubling you.

Joyce M
------------------------------------------------------------
JOCELYN MARZAN, MA, CCC-SLP
Associate Professor
Department of Speech Pathology
College of Allied Medical Professions
University of the Philippines Manila
UP Manila Compound, Pedro Gil Street,
Malate, Manila 1004, Philippines

Phone: (632) 5267125
Telefax: (632) 5262271




On Sat, Apr 28, 2012 at 10:27 PM, Joyce Marzan <jcbmarzan at post.upm.edu.ph>wrote:

> I regret to report that for some reason CLAN seems unable to access
> Quicktime 7 on a laptop:
>
> OS Windows 7
> CLANWin V 25-Apr-2012 16:00
> QuickTime 7.7.1 (1680.42)
>
> The following message appears when i open the CLAN program or any CHAT
> files:
>
> The prorgam (or file) then opens. I can transcribe and code in the file,
> and run CHECK (Esc-L) and run other commands.
>
> But when I hit F4, F5 or F6 to play or insert bullets, i get the following:
>
>
> <https://lh6.googleusercontent.com/-D452JI6-NJc/T5zduE2J10I/AAAAAAAAAAk/Fv5kDvtmtl4/s1600/error+opening+movie+file.png>
>
> That is today.  Yesterday when I hit F4, F5 or F6, i got audio but no
> video...
>
> I have not had this problem using CLAN in Ubuntu nor in Windows XP. This
> is the first time I tried it in Windows 7.  The files are all in the same
> working folder, as usual.  I can play the video just fine in QuickTime when
> not linking from CLAN.
>
> Is it the laptop, the OS or something else? I have tried uninstalling and
> re-installing both CLAN and QuickTime several times, re-starting the laptop
> after installing.
>
>
> Thanks,
>
> Joyce
>
>
>
>  --
> You received this message because you are subscribed to the Google Groups
> "chibolts" group.
> To view this discussion on the web visit
> https://groups.google.com/d/msg/chibolts/-/wc6SOmlqNW8J.
> To post to this group, send email to chibolts at googlegroups.com.
> To unsubscribe from this group, send email to
> chibolts+unsubscribe at googlegroups.com.
> For more options, visit this group at
> http://groups.google.com/group/chibolts?hl=en.
>

-- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "chibolts" group.
To post to this group, send email to chibolts at googlegroups.com.
To unsubscribe from this group, send email to chibolts+unsubscribe at googlegroups.com.
For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/chibolts?hl=en.

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://listserv.linguistlist.org/pipermail/chibolts/attachments/20120429/3fc3495d/attachment.html>


More information about the Chibolts mailing list